Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860402 Прегледи
*

Eris

• *
  • 92
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #980 -: Декември 30, 2009, 11:32:07 pm »
Точно това очаквах да напишеш,ех тази Венера в близнаци :) ;)

*

UnaDonna

« Отговор #981 -: Декември 30, 2009, 11:43:22 pm »
Ами тя моята Венера е в квадрат със Сатурн /Дева/, сигурно от там ми
идват спирачките и не смея да изневерявам, задоволявам се само с флиртове.
Хубавото е, че е в тригон с Асцендента. ;D

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #982 -: Декември 30, 2009, 11:51:07 pm »
Моята е във Водолей в квадратура с Нептун и т н . в 8 дом е. Много си я обичам.

*

Divna

« Отговор #983 -: Декември 31, 2009, 01:14:07 am »
Ха,че това го има всеки 3-ти българин.  ;D

Не съм специалист, но периодите на маниакалност не са непременно свързани с проява на агресия, а просто човек е по-активен.

Прочете ли какво пише:

"Някои научни изследвания посочват примери за висока корелация между това психично отклонение и творческото съзидание, таланта, дори гениалността на отделни индивиди. Хората, които са считани за биполярни, обикновено се занимават с изкуство и като цяло са много по-дръзки, смели, общителни и приказливи".

Не е задължително. Постоянно съм била и все още съм заобиколена от хора които работят в сферата на изкуството (артисти, музиканти, певци, поети ...) и непознавам някой който да има някакви психични отклонения. Просто са чувствителни. Хората, които творят са достатъчно интелигентни за да потърсят евентуална помощ от специалисти ако видят, че немогат да си помогнат сами. Те не чакат да се депресират и не стоят с години в състояние на психическо разтройство без да предприемат каквито и да е мерки. Това че си по-чувствителен неозначава, че си шизофреник или биполярен например.
Това е много интересна тема и можем да разгледаме например звезните карти на хора с такова заболяване, като Хитлер или Ван Гог (признавам за него, той е художник).

*

Helo

« Отговор #984 -: Декември 31, 2009, 01:35:27 am »

Не съм специалист, но периодите на маниакалност не са непременно свързани с проява на агресия, а просто човек е по-активен.

Прочете ли какво пише:

"Някои научни изследвания посочват примери за висока корелация между това психично отклонение и творческото съзидание, таланта, дори гениалността на отделни индивиди. Хората, които са считани за биполярни, обикновено се занимават с изкуство и като цяло са много по-дръзки, смели, общителни и приказливи".

Не е задължително. Постоянно съм била и все още съм заобиколена от хора които работят в сферата на изкуството (артисти, музиканти, певци, поети ...) и непознавам някой който да има някакви психични отклонения. Просто са чувствителни. Хората, които творят са достатъчно интелигентни за да потърсят евентуална помощ от специалисти ако видят, че немогат да си помогнат сами. Те не чакат да се депресират и не стоят с години в състояние на психическо разтройство без да предприемат каквито и да е мерки. Това че си по-чувствителен неозначава, че си шизофреник или биполярен например.
Това е много интересна тема и можем да разгледаме например звезните карти на хора с такова заболяване, като Хитлер или Ван Гог (признавам за него, той е художник).

Не познаваш такива творци?  ::) Всеки може да скрибуца с цигулката и да маца нещо като картини. Но истинските творци са малко. И творците, ама не тези, които си мислят, че са творци, а тези, които са такива, нерядко имат психични проблеми.

*

Divna

« Отговор #985 -: Декември 31, 2009, 02:03:09 am »

Прочете ли какво пише:

Не познаваш такива творци?  ::) Всеки може да скрибуца с цигулката и да маца нещо като картини. Но истинските творци са малко. И творците, ама не тези, които си мислят, че са творци, а тези, които са такива, нерядко имат психични проблеми.

Ти какво имаш впредвид под "истенски"творец? Това да е известен? Като си имаш добър мениджър, ставаш много лесно известен. Всичко е  въпрос на добра реклама и много познанства тип VIP. Мога да ти говоря много върху тази тема, но не и е тук мястото.

А ти защо не спиш? Не е ли вече късничко  :) (в България ли си?)

« Отговор #986 -: Декември 31, 2009, 08:48:06 am »

Eris, как е в работата  ::)
възм. са промени, некоректно отношение,
конкуренция и задкулистни игри,
който да те засегнат пряко
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #987 -: Декември 31, 2009, 09:29:21 am »
Точно така е в работата.Клюки,интриги и всеобща апатия.Ще я сменям горе-долу слид половин година.Решила съм да поработя вече малко за себе си. :)

« Отговор #988 -: Декември 31, 2009, 09:54:08 am »
Тарикатско е да работиш за себе си.  ;) А в чужбина работила ли си?

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #989 -: Декември 31, 2009, 10:09:20 am »
Не,никога и нямам желание.

« Отговор #990 -: Декември 31, 2009, 10:41:45 am »
Интересно, че и моята Венера е в Близнаци, но във флиртовете съм гола вода!  ;D хем е в тригон с Марс в Лъв. абе гола водаааа  ;D  ;D  ;D на какво може да се дължи това? Имам предвид на какви аспекти?

*

Helo

« Отговор #991 -: Декември 31, 2009, 10:46:19 am »
Тази карта знаете ли на кого е или ще се опитате да познаете какъв човек е по картата?  ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #992 -: Декември 31, 2009, 11:31:13 am »
Хело, пардон "Хм", вместо да задраскваш данните върху картите така брутално, можеш да използваш опцията с "гумичка" в полето с инструменти, по този начин просто ги затриваш с финес. Все пак някаква красота и естетика трябва да има, нали са АС Везни.  :P :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #993 -: Декември 31, 2009, 11:34:51 am »
Хело, пардон "Хм", вместо да задраскваш данните върху картите така брутално, можеш да използваш опцията с "гумичка" в полето с инструменти, по този начин просто ги затриваш с финес. Все пак някаква красота и естетика трябва да има, нали са АС Везни.  :P :)

Тъкмо това щях да кажа.

Чудех се, поради що го вмъкваш това "Хм", а тя пак си сменила името.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #994 -: Декември 31, 2009, 11:39:08 am »
а тя пак си сменила името.

Ако сред нас имаше последовател на аналитичната психология, какво ли щеше да каже за честата смяна на никове?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #995 -: Декември 31, 2009, 11:44:25 am »
Хело, пардон "Хм", вместо да задраскваш данните върху картите така брутално, можеш да използваш опцията с "гумичка" в полето с инструменти, по този начин просто ги затриваш с финес. Все пак някаква красота и естетика трябва да има, нали са АС Везни.  :P :)

Обикновено ги трия с гума, ако си забелязала. Тоя път случайно стана така. Обаче ме мързи да го оправям, пък и няма смисъл.

Познахте ли, че това е картата на Кришнамурти?

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #996 -: Декември 31, 2009, 11:45:17 am »

Ако сред нас имаше последовател на аналитичната психология, какво ли щеше да каже за честата смяна на никове?  :P

В този процес има закономерност, дори катализатори, ти със сигурност си ги забелязала  ;)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Nebesna

« Отговор #997 -: Декември 31, 2009, 11:45:23 am »

Вероятно щеше да каже, че не е намерила все още "себе си".  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #998 -: Декември 31, 2009, 11:49:00 am »
И за да не кажат, че съм дребнава, ето обещаната награда за jopelini, познал верния отговор в темата. Нищо не съм обещавала де, ама той знае как да поиска.  ;D

ПП. Не знам какво харесваш, избрах това по интуиция...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #999 -: Декември 31, 2009, 11:50:39 am »

Вероятно щеше да каже, че не е намерила все още "себе си".  :-[

Хмммм  ::)

Ако сред нас имаше последовател на аналитичната психология, какво ли щеше да каже за честата смяна на никове?  :P

В този процес има закономерност, дори катализатори, ти със сигурност си ги забелязала  ;)

Ти какви закономерности си забелязала при мен?  ::)