Asol, strelicka сърдечни благодарности за помоща 
Бих искала да попитам за още 2 неща свързани с картата ми:
1. За учението, доколкото знам 10 дом трябва да се гледа. Според вас как стоят нещата там, тъй като предприех голяма промяна.
2. За любовта, брака, партньорството, мисля, че отговаря 7 дом. При мен не попада никаква планета, това какво означава? А и може ли да се оточни точно на колко години човек ще сключи брак?
Благодаря!
учението е по оста 3-9 дом, като последният е ВУЗ
Както написа Небесна в една друга тема кардиналните знаци ще бъдат засегнати от много промени и особенно тези със светила, лични и асц. в 5 градус, а ти имаш Слънце/Юпитер там в Овен
юпитер е симв.упр. на 9 дом, а при теб упр.МС и съупр. на Асц
и е в 1 дом ще постигаш успех благодарение на лични усилия,
Сатурн/Уран на МС е с амбиция и цел кариера, но не и стабилност
ще имаш пикове / спадове, продиктувани от желанието ти за нещо различно.
упр. на 9 дом е Марс в Телец /2 дом в квинконс със Сатурн /МС и в квадратура с Венера, трудно ти е сама да избереш какво най-много желаеш да учиш или ако учиш,то не е това,което искаш,компромисите са в тази сфера или по-трудно ще се реализираш в сферата,която учиш,за колебания ,неясноти относно професията и избора й, говори и Нептун/10 дом.
В партньорката сфера, упр. на Дсц. е на Асц., търсиш подкрепата им, осланяш се по-скоро на интуицията си, във връзките си и не обичаш да бъде ограничавана личната ти свобода.
с мерка риби, упр. на ДСЦ. привличаш хора, не до там искренни и
създаващи изкривена представа за себе си като личности,които биха те подвели скривайки истинските си намерения.
Тр. Сатурн още ще транзитира в твоя 7 дом, ще направи и опозе съм Слънце/Юпитер ,така,че ще се чувстваш или ограничена откъм връзки , но понякога и узаконява наличието на дълготрайна връзка