Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860567 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1000 -: Декември 31, 2009, 01:11:48 pm »
А ти разбра ли за честата употреба на въпросителни?  ::)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Helo

« Отговор #1001 -: Декември 31, 2009, 01:14:33 pm »
А ти разбра ли за честата употреба на въпросителни?  ::)

Тома какво общо има със закономерностите, които си забелязала при мен?  И какви катализатори си видяла при мен?  ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1002 -: Декември 31, 2009, 01:17:28 pm »
Да беше се прекръстила от "Hi" на "Why".  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #1003 -: Декември 31, 2009, 01:22:20 pm »
Да беше се прекръстила от "Hi" на "Why".  :P

Наистина, тя все задава въпроси... ;D ;D ;D Щеше да и отива, права си.

« Отговор #1004 -: Декември 31, 2009, 03:10:12 pm »
И за да не кажат, че съм дребнава, ето обещаната награда за jopelini, познал верния отговор в темата. Нищо не съм обещавала де, ама той знае как да поиска.  ;D

ПП. Не знам какво харесваш, избрах това по интуиция...  :)

ако има бременни  ще сложим червена точка да не гледат
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1005 -: Декември 31, 2009, 06:27:53 pm »
И за да не кажат, че съм дребнава, ето обещаната награда за jopelini, познал верния отговор в темата. Нищо не съм обещавала де, ама той знае как да поиска.  ;D

ПП. Не знам какво харесваш, избрах това по интуиция...  :)

Невероятна си! Благодаря,обичам ягоди. Ако можеше и в устата да ми ги даваш......цена нямаше да имаш.  ;D Весело посрещане на Новата година!  :-*  ;D Бягам,че ме чака купона.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1006 -: Декември 31, 2009, 06:31:48 pm »
Ха ха ха, Лъвът се обади. И силната Венера.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1007 -: Януари 01, 2010, 05:43:28 pm »
Рая,интересува ме тоз съвпад на марс и плутон в 12 - ти. Някакво насилие върху себе си преживявала ли си.

Аз го имам съвпад марс/плутон на Асц. и съм забелязала, че често този асп. се среща при деца на разведени родители и ако има психически тормоз то е и от страна  на някой от родителите, който се стреми да настрой/спечили детето на своя страна и срещу другият, който ги е изоставил, това е доста продължително насилие, докато детето не порастне и не осъзнае само нещата.Поне при мен така се прояви аспекта и е много горчив и раздвояващ ,да си между два враждуващи лагера, които ти самият обичаш и тайно си мечтаеш да се помирят и съберат , да имаш и ти едно нормално детство, което насилствено ти е отнето,карайки те да порастнеш преждевременно и да поемеш отговорности, непосилни за възрастта,вярно придобиваш ранна самостоятелност, но на каква цена :(никой не може да ти върне детството :(

*

Hanna

« Отговор #1008 -: Януари 02, 2010, 02:00:42 am »
Здравейте  :)

Честита Нова година на всички!
Пожелавам ви много здраве, късмет и положителни емоции!

Аз отскоро се занимавам с астрология. Но имам затруднения  :(

Моля ви, помогнете ми да разтълкувам наталната си карта!

Благодаря!

*

Asol

• 4140
« Отговор #1009 -: Януари 02, 2010, 08:30:40 am »
Човек с афинитет към изкуствата - управителя на асцендента Нептун е в 10 дом, постигащ това което иска с упоритост - Марс в Телец, със силна интуиция.  Общо взето доста емоционален човек, който не харесва стереотипите.

Ако искаш можеш да погледнеш в заглавната страница на сайта има интересни неща, а в раздела за полезни връзки такава литература.  
« Последна редакция: Януари 02, 2010, 08:36:01 am от Asol »

« Отговор #1010 -: Януари 02, 2010, 09:44:42 am »
съвпад слънце/юпитер - казими в овен на асц. и Слв там -трябва да бъдеш/ постигнеш самостоятелност, в квадратура с нептун /10 ,често не си наясно как и кой път на реализация да избереш, но ще имаш постоянна протекция/подкрепа както от единият родител,с който се чувсваш много по-близка, така и от непознати хора.
свръхчувствителност и ранимост, квинконс сатурн/марс  ще те поставя в компромисни ситуации , ще ограничава твоите желания да реализираш  идей, проекти, планове,
чувствайки се недостатъчно оценена като способности и като реализация.
полусекстила луна/слънце предполага, че когато се затваря една врата,
винаги  ще ти се отвори друга като възможност, стига да си активна и действена.

*

holanda

« Отговор #1011 -: Януари 02, 2010, 11:39:34 am »
съвпад слънце/юпитер - казими в овен на асц. и Слв там -трябва да бъдеш/ постигнеш самостоятелност, в квадратура с нептун /10 ,често не си наясно как и кой път на реализация да избереш, но ще имаш постоянна протекция/подкрепа както от единият родител,с който се чувсваш много по-близка, така и от непознати хора.
свръхчувствителност и ранимост, квинконс сатурн/марс  ще те поставя в компромисни ситуации , ще ограничава твоите желания да реализираш  идей, проекти, планове,
чувствайки се недостатъчно оценена като способности и като реализация.
полусекстила луна/слънце предполага, че когато се затваря една врата,
винаги  ще ти се отвори друга като възможност, стига да си активна и действена.
стреличка,много интересни тълкувания правиш.Явно си доста проницателна личност. ;)

понякога чак се чудя как улавяш дадените аспекти и ги свързваш по начин,които би могъл да даде най-подходящото значение за отделния човек,za6toto един аспект може да се реализира по 100 начина и не всеки астролог ще ти даде правилна насока с оглед на личностния потенциал/ :)

респект :)

*

Hanna

« Отговор #1012 -: Януари 02, 2010, 02:30:53 pm »
Asol, strelicka сърдечни благодарности за помоща  :)

Изключително точно тълкуване и от двете!!!

Бих искала да попитам за още 2 неща свързани с картата ми:

1. За учението, доколкото знам 10 дом трябва да се гледа. Според вас как стоят нещата там, тъй като предприех голяма промяна.

2. За любовта, брака, партньорството, мисля, че отговаря 7 дом. При мен не попада никаква планета, това какво означава? А и може ли да се оточни точно на колко години човек ще сключи брак?

Благодаря!
« Последна редакция: Януари 02, 2010, 02:45:55 pm от Hanna »

« Отговор #1013 -: Януари 02, 2010, 02:41:47 pm »

стреличка,много интересни тълкувания правиш.Явно си доста проницателна личност.

не знам далеч съм още от синтеза на целият хороскоп, още съм в началото на пътя към астрологията, и много малко свободно време ми остава за нея за жалост и опита ми е твърде ограничен:)
пък и Hanna  не потвърди  нищо ???

*

holanda

« Отговор #1014 -: Януари 02, 2010, 03:04:45 pm »

стреличка,много интересни тълкувания правиш.Явно си доста проницателна личност.

не знам далеч съм още от синтеза на целият хороскоп, още съм в началото на пътя към астрологията, и много малко свободно време ми остава за нея за жалост и опита ми е твърде ограничен:)
пък и Hanna  не потвърди  нищо ???
ще чакаме да потвърди тогава... ;D

но мисълта ми е друга-забелязала съм,че не правиш сухи типично астрологически изказвания относно дадени аспекти.ако си наистина още само любител,то напредъка ти е добър.Но и аз самата не съм наясно с доста неща,затова не приемай мнението ми навътре ;).Просто забелязвам неща. :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1015 -: Януари 02, 2010, 03:32:26 pm »
в сърцето на слънцето е юпитер. много силна позиция , волева и изключително вярваща по отношение на религия ,авторитети , голям размах.
борба по отношение на другите-дали да помогнеш или да отминеш! чувствителна и състрадателна.
в чужбина ли живееш?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1016 -: Януари 02, 2010, 03:35:06 pm »
Asol, strelicka сърдечни благодарности за помоща  :)

Бих искала да попитам за още 2 неща свързани с картата ми:

1. За учението, доколкото знам 10 дом трябва да се гледа. Според вас как стоят нещата там, тъй като предприех голяма промяна.

2. За любовта, брака, партньорството, мисля, че отговаря 7 дом. При мен не попада никаква планета, това какво означава? А и може ли да се оточни точно на колко години човек ще сключи брак?

Благодаря!
учението е по оста 3-9 дом, като последният е ВУЗ
Както написа Небесна в една друга тема кардиналните знаци ще бъдат засегнати от много промени  и особенно тези със светила, лични и асц. в 5 градус, а ти имаш Слънце/Юпитер там в Овен
юпитер е симв.упр. на 9 дом, а при теб упр.МС  и съупр. на Асц
и е в 1 дом ще постигаш успех благодарение на лични усилия,
Сатурн/Уран на МС е с амбиция и цел кариера, но не и стабилност
ще имаш пикове / спадове, продиктувани от желанието ти за нещо различно.

упр. на 9 дом е Марс в Телец /2 дом в квинконс със Сатурн /МС и в квадратура с Венера, трудно ти е сама да избереш какво най-много желаеш да учиш или ако учиш,то не е това,което искаш,компромисите са в тази сфера или по-трудно ще се реализираш в сферата,която учиш,за колебания ,неясноти относно професията и избора й, говори и Нептун/10 дом.
В партньорката сфера, упр. на Дсц. е на Асц., търсиш подкрепата им, осланяш се по-скоро на интуицията си,  във връзките си и не обичаш да бъде ограничавана личната ти свобода.
с мерка риби, упр. на ДСЦ. привличаш хора, не до там искренни и
създаващи изкривена представа за себе си като личности,които биха те подвели скривайки истинските си намерения.
Тр. Сатурн още ще транзитира в твоя 7 дом, ще направи и опозе съм Слънце/Юпитер ,така,че ще се чувстваш или ограничена откъм връзки , но понякога и узаконява наличието на дълготрайна връзка

*

UnaDonna

« Отговор #1017 -: Януари 02, 2010, 03:42:00 pm »
Рая,интересува ме тоз съвпад на марс и плутон в 12 - ти. Някакво насилие върху себе си преживявала ли си.

Аз го имам съвпад марс/плутон на Асц. и съм забелязала, че често този асп. се среща при деца на разведени родители и ако има психически тормоз то е и от страна  на някой от родителите, който се стреми да настрой/спечили детето на своя страна и срещу другият, който ги е изоставил, това е доста продължително насилие, докато детето не порастне и не осъзнае само нещата.Поне при мен така се прояви аспекта и е много горчив и раздвояващ ,да си между два враждуващи лагера, които ти самият обичаш и тайно си мечтаеш да се помирят и съберат , да имаш и ти едно нормално детство, което насилствено ти е отнето,карайки те да порастнеш преждевременно и да поемеш отговорности, непосилни за възрастта,вярно придобиваш ранна самостоятелност, но на каква цена :(никой не може да ти върне детството :(

Права си, само че аз се молех моите родители да се разведат, а не да живея в постоянен страх.
Но всичко това ме е направило много силна, но и леко цинична по отношение на живота и дреболиите, които вълнуват повечето хора.
А и въпреки всичко по някакъв начин се чувствам късметлийка. Ако не родителите ми, то Господ винаги е бил с мен.

*

Hanna

« Отговор #1018 -: Януари 02, 2010, 04:00:22 pm »
Марая, благодаря ти! Много е точно това, което си написала за мен. Не, не живея в чужбина.

strelicka, благодаря ти! Много е точно това, което си написала за мен. Наистина постигам всичко с много труд и лишения. Всичко при мен е на приливи и отливи. Понякога се чувствам много объркана. Имам много различни интереси и ми е доста трудно да се огранича само в 1 нещо.  :-\
В личен план - на 22 г. съм и не съм имала връзка...  :( Но какво да се прави - съдба :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1019 -: Януари 02, 2010, 04:09:03 pm »
Марая, благодаря ти! Много е точно това, което си написала за мен. Не, не живея в чужбина.

strelicka, благодаря ти! Много е точно това, което си написала за мен. Наистина постигам всичко с много труд и лишения. Всичко при мен е на приливи и отливи. Понякога се чувствам много объркана. Имам много различни интереси и ми е доста трудно да се огранича само в 1 нещо.  :-\
В личен план - на 22 г. съм и не съм имала връзка...  :( Но какво да се прави - съдба :)

ще живееш в чужбина ,планетите в 12-ти и меркурий там ,говорят за това!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците