Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857577 Прегледи
*

dantchela

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1380 -: Февруари 05, 2010, 07:10:32 am »
Аз не си знам часа на раждане а, на баща му е 14.00.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1381 -: Февруари 05, 2010, 01:05:36 pm »
Аз не си знам часа на раждане а, на баща му е 14.00.

а нещо като дата :blink: ;)? на баща му :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

dantchela

« Отговор #1382 -: Февруари 05, 2010, 05:43:48 pm »
06.04.1966г. днес не ми остана време да седна на комп.а,сутринта останах с убеждението че съм я написала

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1383 -: Февруари 15, 2010, 11:41:20 am »
Здравейте, това е картата на моя вуйчо, който цял живот ни създава проблеми.Живее с баба ми, пие от доста време, не работи.Баба ми е дигнала ръце от него, не вижда никаква светлина.Има ли някакъв минимален шанс да се подобрят нещата при него?Всички сме притеснени, вече не зная какво да правим...
Какво показва тази слабохарактерност? :(

http://img230.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img230/2324/005ln.gif&via=mupload

*

Марая

• 28287
« Отговор #1384 -: Февруари 15, 2010, 11:51:28 am »
Здравейте, това е картата на моя вуйчо, който цял живот ни създава проблеми.Живее с баба ми, пие от доста време, не работи.Баба ми е дигнала ръце от него, не вижда никаква светлина.Има ли някакъв минимален шанс да се подобрят нещата при него?Всички сме притеснени, вече не зная какво да правим...

http://img230.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img230/2324/005ln.gif&via=mupload

мисля ,че вуйчо ти е и агресивен по отношение на заобикалящите го. не е тих алкохолик. слънцето в 7-ми , показва ,че той може да развие себе си само ,чрез другите.
осите са в кардинални знаци и това предполага ,че той е имал възможност за промяна , но явно не е бил мотивиран достатъчно.
в момента плутон и сатурн са знаците на слънцето /дсц и иц-то му. тук ще има сериозни сътресения...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1385 -: Февруари 15, 2010, 12:11:08 pm »

мисля ,че вуйчо ти е и агресивен по отношение на заобикалящите го. не е тих алкохолик. слънцето в 7-ми , показва ,че той може да развие себе си само ,чрез другите.
осите са в кардинални знаци и това предполага ,че той е имал възможност за промяна , но явно не е бил мотивиран достатъчно.
в момента плутон и сатурн са знаците на слънцето /дсц и иц-то му. тук ще има сериозни сътресения...
Марая, много точно, да  агресивен е ,когато пие.Когато не пие е бил душица, но той пие от 2001 и такива зулуми прави, крал е от вкъщи, и мен ме е крал ,докато живеехме заедно.Не искам да си спомням през какво минах..Но да все чака на другите ,а и този почти неаспектиран Сатурн.. :-X
Много е импулсивен и лековерен.Да , имаше възможност като по-млад, но всичко профука и пропиля.
А и Плутона му  в момента му му в 6 дом, се опасявам от някоя цироза..
какво повече може  да се направи?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1386 -: Февруари 15, 2010, 12:25:24 pm »

Марая, много точно, да  агресивен е ,когато пие.Когато не пие е бил душица, но той пие от 2001 и такива зулуми прави, крал е от вкъщи, и мен ме е крал ,докато живеехме заедно.Не искам да си спомням през какво минах..Но да все чака на другите ,а и този почти неаспектиран Сатурн.. :-X
Много е импулсивен и лековерен.Да , имаше възможност като по-млад, но всичко профука и пропиля.
А и Плутона му  в момента му му в 6 дом, се опасявам от някоя цироза..
какво повече може  да се направи?

това ,което може да се направи , е да се провери при какъв аспект се е отключил проблема. струва ми се ,че е било по време на някоя прогресия я на асц , я на луна ,вероятно в съвпад с нептун.сериозните проблеми ,могат да бъде преодолени при последващ плавен аспект , разбира се при добро желание на индивида.
миссля че това се е случило вследствие на депресивна криза....

*

Nebesna

« Отговор #1387 -: Февруари 15, 2010, 12:58:24 pm »

Слънцето му е неаспектирано в каратата и не може да намери признание в този живот. Такъв човек търси изява на всяка цена, но много трудно я намира. Сигурно като пие се чувства значим (като чисто субективно усещане).

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1388 -: Февруари 15, 2010, 01:06:48 pm »

Слънцето му е неаспектирано в каратата и не може да намери признание в този живот.

Е чак пък толкова! И това е възможно,но това е една от възможните крайности,а и определено има компенсация по домове и управители.
Но пък може заради липса на вътрешно удовлетворение,да предизвика внимание към себе си да го прави или може би защото се чувства откъснат от нещо значимо за него -това пак е възможно за неаспектирано Слънце,понякога стремежа да блеснат е по-силен от това как точно....

Сега се сещам за два случая на известни личности с неаспектирано Слънце и то в Риби-единият е актьор,другият е певец.При актьора неаспектираното Слънце си лечеше в привидната липса на жизненост и изглеждаше малко по-стар за възрастта си,нещо като изцеден ,не е холивудска звезда,но сериала с негово участие беше много успешен.Другият е един индийски изпълнител и е много известен,всички са луди по него там,наистина е с голям глас,но може би неаспектираното Слънце в Риби при него се компенсира от Марс в ОВен (заедно с Венера там)-макар че и той като Рибка изглежда по-скоро отнесен  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1389 -: Февруари 15, 2010, 01:16:04 pm »
Сигурно като пие се чувства значим (като чисто субективно усещане).

За което, освен неаспектираното Слънце, загатва и съвпадът на Луната с Юпитер в Овен на МЦ.  :wink2:

Прави ми впечатление, че в картата на вуйчото, ако я разгледаме по индийска система, позитивните и негативните фактори се уравновесяват.
От една страна, има много благоприятно влияние на Юпитер, разположен в собствен знак, в 9 дом заедно с Луната и в тригон към Лагна. Това би могло да му донесе изключителни възможности за успех. Същевременно Сатурн, който е малефик за Лагна в Рак, аспектира Луната и Юпитер.
Сатурн е в изключително силна позиция в тази карта - в собствен знак и в дом, където има специално достойнство. Марс също е много силен, тъй като се намира в екзалтация и е изгорен от Слънцето, което само подчертава марсовите характеристики - борбеност, агресия, склонност към протипоставяне или налагане на личната воля. Огорчението от пропуснатите възможности да се утвърди, да се докаже може да стои в основата на пристрастеността му към чашката и деструктивното поведение, което следва.
От друга страна, има три малефика в 7 дом - Слънце, Марс и Сатурн в сидералния Козирог. Влиянието на това струпване може да се ирази като враждебност към другите, трудни партньорски отношения и дори причиняване на вреди на партньори и съдружници. При липса на партньор има тенденция да вреди и на близките си.
Меркурий в съвпад с Кету в 6 дом предполага остър, хаплив език, склонност към кавги, вербална агресия, за което загатва и аспектът на Марс към втори дом.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1390 -: Февруари 15, 2010, 01:16:18 pm »

Слънцето му е неаспектирано в каратата и не може да намери признание в този живот.

Е чак пък толкова! И това е възможно,но това е една от възможните крайности,а и определено има компенсация по домове и управители.
Но пък може заради липса на вътрешно удовлетворение,да предизвика внимание към себе си да го прави или може би защото се чувства откъснат от нещо значимо за него -това пак е възможно за неаспектирано Слънце,понякога стремежа да блеснат е по-силен от това как точно....

Сега се сещам за два случая на известни личности с неаспектирано Слънце и то в Риби-единият е актьор,другият е певец.При актьора неаспектираното Слънце си лечеше в привидната липса на жизненост и изглеждаше малко по-стар за възрастта си,нещо като изцеден ,не е холивудска звезда,но сериала с негово участие беше много успешен.Другият е един индийски изпълнител и е много известен,всички са луди по него там,наистина е с голям глас,но може би неаспектираното Слънце в Риби при него се компенсира от Марс в ОВен (заедно с Венера там)-макар че и той като Рибка изглежда по-скоро отнесен  ;D
Благодаря, ти Небесна и Синухе.Да, всъщност той се отдели от семейството си, тоест според мен жена му го е изгонила/тя е рускиня имат едно тяхно момиченце и една нейна дъщера, той я е осиновил/.Те са в Русия, а той все мисли за тях.Според мен тя не го е искала, защото е започнал да попиваи не е работил.Сега , като се напие и се сеща и плаче за дъщеря си.Мъчно ми е, защото той като е наред много ми се радва, все ми е казвал,че ако някой ме обиди ще го направи на нищо.Но и много лъже, от малък е патологичен случай, а как вади душата с памук на всеки и ти искаш не искаш пак го съжалиш и му дадеш пари.Лошото е,че докато живях с него направо нервна криза получих, все му пречех.Сега пъс баба ми я вини за всичките си несполуки.Това е един ад! :-\

*

Nebesna

« Отговор #1391 -: Февруари 15, 2010, 01:17:16 pm »

Е чак пък толкова! ;D

Човече, става дума за субективно усещане и вътрешни комплекси, които не могат да се сублимират. Просто неаспектираното Слънце "избива комплекси" като всяка друга неаспектирана планета. Все пак Слънцето е нашето его.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1392 -: Февруари 15, 2010, 01:25:28 pm »
Сигурно като пие се чувства значим (като чисто субективно усещане).

За което, освен неаспектираното Слънце, загатва и съвпадът на Луната с Юпитер в Овен на МЦ.  :wink2:

Прави ми впечатление, че в картата на вуйчото, ако я разгледаме по индийска система, позитивните и негативните фактори се уравновесяват.
От една страна, има много благоприятно влияние на Юпитер, разположен в собствен знак, в 9 дом заедно с Луната и в тригон към Лагна. Това би могло да му донесе изключителни възможности за успех. Същевременно Сатурн, който е малефик за Лагна в Рак, аспектира Луната и Юпитер.
Сатурн е в изключително силна позиция в тази карта - в собствен знак и в дом, където има специално достойнство. Марс също е много силен, тъй като се намира в екзалтация и е изгорен от Слънцето, което само подчертава марсовите характеристики - борбеност, агресия, склонност към протипоставяне или налагане на личната воля. Огорчението от пропуснатите възможности да се утвърди, да се докаже може да стои в основата на пристрастеността му към чашката и деструктивното поведение, което следва.
От друга страна, има три малефика в 7 дом - Слънце, Марс и Сатурн в сидералния Козирог. Влиянието на това струпване може да се ирази като враждебност към другите, трудни партньорски отношения и дори причиняване на вреди на партньори и съдружници. При липса на партньор има тенденция да вреди и на близките си.
Меркурий в съвпад с Кету в 6 дом предполага остър, хаплив език, склонност към кавги, вербална агресия, за което загатва и аспектът на Марс към втори дом.

Лили точно така е , за всичко казано от теб. Все другите са му криви и виновни, никога не е поемал отговорност за постъпките си. Когато аз работех нощни смени той ми казваше, че няма да работи за 200 лв, ами да нали има кой да го храни. :-X
Налита на бой и скоро е бутнал баба ми, а тя толкова му милее.Скъсих си нервите за 10 год, живот в една къща с него.Каква е тази карма, ли е чудо ли, докога?!А здравето му дали ще се подобри или по-лоши изгледи има?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1393 -: Февруари 15, 2010, 01:27:13 pm »
аз не виждам изгледи за подобряване на здравето :-\. макар ,че винаги съм оптимист.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1394 -: Февруари 15, 2010, 01:28:25 pm »
Londa, историята му много прилича на живота на един мъж, приятел на един познат на майка ми. Дори за миг се замислих да не би да става въпрос за същия човек, но после забелязах, че вуйчо ти е роден в София и вероятно живее там...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1395 -: Февруари 15, 2010, 01:31:34 pm »
Ами Лили дядо ми беше варненец, но е дошъл в София, а  сестра му и до ден днешен си живее там. Кой знае, светът е малък.. ;D

*

Nebesna

« Отговор #1396 -: Февруари 15, 2010, 01:57:26 pm »
Той е млад човек, този беее! Голяма гордост, голямо нещо! Виж го ти нямало да работи за 200 лева! Ами да потърси начин да изкарва повече. Аз съм жена и имам няколко източници на доходи. Такъв не го търпявам изобщо. Ох, мила извинявай! да не наливам масло в огъня! Представям си какво ви е!

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1397 -: Февруари 15, 2010, 02:10:09 pm »
Той е млад човек, този беее! Голяма гордост, голямо нещо! Виж го ти нямало да работи за 200 лева! Ами да потърси начин да изкарва повече. Аз съм жена и имам няколко източници на доходи. Такъв не го търпявам изобщо. Ох, мила извинявай! да не наливам масло в огъня! Представям си какво ви е!

Не се притеснявай и аз така му се ядосвах. Смята за голяма работа, въпреки,че едва осми клас завършил, а пък ние баламите ще учим или работим...
Абе срамува се, защото тогава аз работех нискоквалифицирана работа, но пък имах време и м
взима добри пари, а и смогвах с лекциите, а пък нашия надуваше парното на 5 , прави скандали само и не му пука за никой.Все се молех някоя изпаднала женица с подслон да го вземе, ама той пък капризен, не щял друга.. :rolleyes:
Аз от 2 години и нещо не живея с него , но пък баба ми идва при мен да се успокоява, като я стегне шапката..Навремето го карах поне боклука да хвърля, ама вика че не можел, може ли да го видят и да му се смеят... :41:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1398 -: Февруари 15, 2010, 02:14:49 pm »
Голяма гордост бе, голямо самомнение с тая овенска Луна в съвпад с Юпитер!
Навремето имах колежка със съвпад Луна/Юпитер в Овен в първи дом - такова напомпано самочувствие и чувство за собствена значимост обаждаше, на моменти просто бе непоносима! Един колега от офиса, който също се занимаваше с астрология, като й видя хороскопа я нарече "г-жа Фелдмаршал".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1399 -: Февруари 15, 2010, 02:19:15 pm »
Голяма гордост бе, голямо самомнение с тая овенска Луна в съвпад с Юпитер!
Навремето имах колежка със съвпад Луна/Юпитер в Овен в първи дом - такова напомпано самочувствие и чувство за собствена значимост обаждаше, на моменти просто бе непоносима! Един колега от офиса, който също се занимаваше с астрология, като й видя хороскопа я нарече "г-жа Фелдмаршал".  ;D
Че и неговия съвпад на МЦ, явно си цани за някаква примадона, абе аристократ човека, със сребърна лъжица е роден. ;D
Аз ако имах неговото Юпи  на такова място сигурно щях да съм доволна, но какво ли има още да тегли 12 домното ми Слънце....