Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860773 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1400 -: Февруари 15, 2010, 02:27:06 pm »
Не знам дали е от позицията на Слънцето, но с тия рачешки Луни сме все меки Марии... И при мен има такава тенденция, все някой ми се качва на главата и го търпя "от жалост". Но когато видя, че се прекалява, включвам сатурновата си защита и в очите на мнозина, които не ме познават достатъчно добре, изглеждам студена, дистанцирана и отхвърляща. Дори покойната ми майка не можа да усети истинската ми същност, виждаше само Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #1401 -: Февруари 15, 2010, 02:33:41 pm »
Че и неговия съвпад на МЦ, явно си цани за някаква примадона, абе аристократ човека, със сребърна лъжица е роден. ;D
Аз ако имах неговото Юпи  на такова място сигурно щях да съм доволна, но какво ли има още да тегли 12 домното ми Слънце....

Ха-ха! Господарят на 6-ти дом е в 10-ти дом. Иска да работи "началник" човека и все престижна работа да върши. Обаче Меркурий в 6-ти дом управлява 3-ти и е в съвпад с ЮЛВ -тука има нещо кармично, свързано с началното образование. Меркурий в 6-ти е в квадрат с Юпитер в 10-ти (оттук идва конфликта с работата). Ето една недобре проработена квадратура.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1402 -: Февруари 15, 2010, 02:34:12 pm »
Права си, аз доста често позволявам да ми се качват на главата.Но и бързо паля, навикам се и после ми минава.Трудно се сърдя!А и по дванайсти дом все съм по болници с близки, да  ги водя да обгрижвам, което няма проблем, винаги ми е било приятно да се занимавам особено със баба ми.Помня,че преди няколко години, когато живеех там, тя получи микроинфаркт, аз веднага повиках бърза помащ , а той ме попита какво и е на баба ми и после пак си легна, а ние двечките в линейката.Много се притесних, но тя е силна жена  плутонова натура, винаги се оправя каквото и да я сполети. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1403 -: Февруари 16, 2010, 03:51:55 pm »
 Kakво мислите за тази персона ? За съжаление часът и на раждане не ми е известен.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #1404 -: Февруари 17, 2010, 01:48:51 pm »
Много отвлечена , а може би просто духовна е май тази личност - с този стелиум в Риби. Склонности кум пороци?!?!?!? А и май послъгва съвсем естествено...?!?!?!?
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Nebesna

« Отговор #1405 -: Февруари 17, 2010, 01:52:49 pm »
Kakво мислите за тази персона ? За съжаление часът и на раждане не ми е известен.

Аз мисля че пие, освен това послъгва и е агресивен/на.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1406 -: Февруари 17, 2010, 05:20:04 pm »
 Не пие, но държи на пиене въпреки дребния си ръст (жена е). Послъгва по такъв начин, че не поставяш думите и под съмнение, а и лъжите и са доста ежедневни и не си струва усилието да ги разобличаваш.
 Това е жена, която въпреки доста семплия си и определено рустикален вид, няма и един ден трудов стаж, НИ ЕДИН.
Вербално агресивна е, не в смисъл да обижда, а ако някой я е узвил, дори без да иска, трябва да е готов за вендета от нейна страна. От нейното, било мъж, деца, избор някакъв житейски, по- хубаво и умно няма. Вре си носа навсякъде и е източник на клюки. Враг номер едно са и хубавите и умни жени. Води джихат с тях, ама такъв един провинциален, низък и долен джихат. Опозицията Слънце- Плутон макар и в широк орбис я карат неистово да желае да бъде забелязвана. Този и стремеж я поставя в определено комични ситуации, защото си избира за врагове все хора, които ще я смачкат като тахтаба, но това не я обекуражава. Като майка е всеотдайна- децата и са и кауза. :blink: :blink: :blink:
Ще добавя и други щрихи по- късно.
« Последна редакция: Февруари 17, 2010, 06:05:53 pm от Uran »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1407 -: Февруари 17, 2010, 06:53:38 pm »
Интересно ми е някаква промяна претърпяла ли е на личността по време на транзита на Уран върху Луна?

Много е вероятно сега стила й на изява да го наречем да е повече дразнещ от същата планета върху Венера, откога я познаваш и дали имаш впечатления от преди това за нея.
 Изглежда ми образована жена, незнам на какво се дължи липсата й на ден стаж, странна персона значи.  ;) Венера на МЦ може би я прави толкова социална и натрапчива. А партньор е станал приятел, чрез който тя подозирам, че има добро положение в обществото.
Това за враговете направо е изумително, чудя им се на такива как имат тази енергия, но ми се струва, че те са направо кауза за нея и дори сред "приятелите" си има такива.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1408 -: Февруари 17, 2010, 07:45:21 pm »
 Познавам я от 8-9 години. Мъжът и има сериозен бизнес, иначе тя си е селска чест ;D. Образована е- в смисъл, че има висше образование. Възприемчива, но НЕ интелектуална, селска пръчка (извинявам се за израза, но е точен в случая). Има желание за развитие, даже болезнено, но  някак карикатурно изглежда. Успехът не и отива и си дава сметка за това. Такива гадости съм чувала от устата и за жени и децата им, че не е истина. Виждаш, че този човек, за да извиси себе си, освен да принизи другите,  др. алтернатива няма. На принципа е: Нашите л...а на рози миришат. :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
 Опозицията Слънце- Плутон при нея се изявява и в още един аспект- ранна самостоятелност. Родителите и са живеели на село и от 12 годишна възраст е живяла сама в малко градче. Е, наглеждали са я, баба и дядо, но общо взето е била самостоятелна (по нейни думи).
п.п.Виждала съм я как се озарява от вътрешно доволство при неуспех на другите. Рибешкият стелиум изобщо не я прави духовна.
« Последна редакция: Февруари 17, 2010, 07:50:31 pm от Uran »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1409 -: Февруари 17, 2010, 08:12:14 pm »
  Рибешкият стелиум изобщо не я прави духовна.

О, да, това въобще не е гаранция.  ;D

Кажи ми за Уран/Луна. Нещо случи ли се?

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #1410 -: Февруари 17, 2010, 08:40:29 pm »
Познавам я от 8-9 години. Мъжът и има сериозен бизнес, иначе тя си е селска чест ;D. Образована е- в смисъл, че има висше образование. Възприемчива, но НЕ интелектуална, селска пръчка (извинявам се за израза, но е точен в случая). Има желание за развитие, даже болезнено, но  някак карикатурно изглежда. Успехът не и отива и си дава сметка за това. Такива гадости съм чувала от устата и за жени и децата им, че не е истина. Виждаш, че този човек, за да извиси себе си, освен да принизи другите,  др. алтернатива няма. На принципа е: Нашите л...а на рози миришат. :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
 Опозицията Слънце- Плутон при нея се изявява и в още един аспект- ранна самостоятелност. Родителите и са живеели на село и от 12 годишна възраст е живяла сама в малко градче. Е, наглеждали са я, баба и дядо, но общо взето е била самостоятелна (по нейни думи).
п.п.Виждала съм я как се озарява от вътрешно доволство при неуспех на другите. Рибешкият стелиум изобщо не я прави духовна.

Радостта на тази жена при неуспеха на другите би трябвало да се дължи на комплекси от собственият и неуспех и комплекси.При условие, че не знаем часа на раждане, не можем да разгледаме 12-ти дом - на комплексите.Но все пак 135 градуса Марс Нептун - тя просто не знае как да постигне това което иска. Но пък злобата от къде идва?
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

*

Uran

• 6041
« Отговор #1411 -: Февруари 17, 2010, 08:48:20 pm »
  Рибешкият стелиум изобщо не я прави духовна.

О, да, това въобще не е гаранция.  ;D

Кажи ми за Уран/Луна. Нещо случи ли се?
Според мен в този период отношенията и със съпруга и са станали чисто "делови" . ;) Другото е, че през този период пътува в чужбина няколко пъти.
Ако визираш отношение към собствената визия- има го. Харчи някакви пари за одежди в крак с тенденциите. ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1412 -: Февруари 18, 2010, 07:09:01 pm »
За разсейване и за упражнение разбира се, по примера на Небесна да ви попитам нещичко, ако ви е приятно се включете с предположения:

Каква новина ми беше съобщена днес около 18.40 часа. Пускам картата ми с транзитите, но има и данните ми, ако някой ще ползва други техники. Само не я цитирайте, после ще я трия.  :blink:

Новината засяга близък човек, няма да уточнявам кой засега, ще издам, че е хубава и ми е най-любопитно доколко въобще може да се види с помощта на астрологията в моята карта при условие, че сме близки. Надявам се, че може. Все още не съм си направила конкретен извод на кой транзит се дължи и затова незнам как да подходя в случая дали трябва непременно да уточнявам или не. Приемам съвети.  :blink:

« Последна редакция: Февруари 19, 2010, 12:07:56 pm от sunrain »

*

Asol

• 4140
« Отговор #1413 -: Февруари 18, 2010, 07:27:35 pm »
 :unsure: Абе, не знам какво да кажа, но ти имаш доста активна прогресивна карта в момента, дирекционната Луна ти на на МЦ, транзитния ти Юпи е в съвпад с ИЦ, съответно активна оста МЦ/ИЦ ...

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #1414 -: Февруари 18, 2010, 07:31:28 pm »
Не съм май много добра в това, но ще се пробвам. Мисля, че е новина, касаеща твоя близка приятелка или приятел - по 11-ти дом.меркурий от трети прави тригон към Плутон в 11-ти. понеже Плутон управлява първи, а той е трети от 11-ти, предполагам че касае договор, който тя ще сключи.Но пък Мерка е в неин пети, а твой трети предполагам, че е бременна и ще се ожени. :blink:
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1415 -: Февруари 18, 2010, 07:33:34 pm »
Асол, вярно е.  ;D Ще бъде трудно разбирам, но който има желание да опита.
Мога да дам насоки, ако настоявате, но не искам да са прекалено, за да не издам нещата.  :blink:

« Отговор #1416 -: Февруари 18, 2010, 07:36:37 pm »
   Силно акцентиран ти е 3 дом, засегнат е 11 дом. Луната е била в съвпад с ЮЛВ, който ти е връх на Йод /Божи пръст или Пръст на съдбата/ и наталната Луна в съвпад с Марс в 9 нат. дом. Кво излиза, че има 3,9, 5 и 11 домове - ако решим, че от 3 и 9 се говори за преместване, може и извън пределите на страната или по-вероятно за пътуване, но по-вероятно е за кратко време, по 5 да отсъдим, че е свързано със забавления и 11 - добри приятели, а засягането на ЮЛВ, че е познат от твоето минало. А позицията на транзитния Марс говори, че ти трябва да действаш, за да се осъществи. От теб зависи ситуацията и вероятността да се случи. Но по-голямата вероятност е да пропуснеш нещата да минат покрай теб, докато се мъдриш  :P.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1417 -: Февруари 18, 2010, 07:39:30 pm »
  От теб зависи ситуацията и вероятността да се случи. Но по-голямата вероятност е да пропуснеш нещата да минат покрай теб, докато се мъдриш  :P.

:P Дейзи, само ще вметна, че нищо не зависи от мен, освен примерно да се радвам.  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1418 -: Февруари 18, 2010, 07:41:56 pm »
абе Слънце да няма някой бременен а  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1419 -: Февруари 18, 2010, 07:42:06 pm »
Новината засяга близък човек, няма да уточнявам кой засега

А и това е важното.  :blink: