ще се ожени. :blink:
Анели първа изказа мнение за естеството на новината, но Меригадже позна кого засяга тя. :blink:
събитието е свързано с брат
определено е било неочаквано за теб
Много ми е трудно да отсея транзитите, които са отговорни, но акцента върху 3-ти се вижда.
Тр. Меркурий прави доста аспекти към планети в натала, а тр. Слънце и тр. Юпитер тригон с нат.Уран, който съуправлява интесептирания ми 3-ти дом.
Да ви кажа честно подозирам, че новолунието също има пръст в тази работа. В темата за него ви питах за допустимия орбис, защото и на мен ми се струва доста широк, но сякаш усещах, че нещо ще ме известят, ама хич не се сетих за брат ми. Със самото си присъствие в този дом то вече ми повлия върху контактите, телефонните разговори, общуването и др. подобни активности, но новолунието прави опозиция на натален съвпад Слънце/Сатурн, управител на 3 дом....и май има връзка с тази новина.
Тя беше абсолютно неочаквана, защото той си живее с момичето от известно време, но уж твърдо бяха против брака. Хахах. А най-странното е, че взима това решение предвид транзит на Уран в 7 дом. Какъв нестандартен подход към нещата. Забавно е. :blink:
Да уточня не са "бременни", но и аз по някои аспекти съдя, че ги очаква скоро.

Та исках да видя доколко страничен човек може да отчете предстоящо събитие, свързано с роднина ... Благодаря ви, че се включихте. Трябва да има повече задачки-закачки в нашия форум.
П.С. Между другото някои от нещата, които сте описали, също не са грешни, защото част от тях са на дневен ред, а други предстоят и за някои си имам на идея какви, така че може да приемем повечето отговори за верни в случая. Особено като се има предвид колко ми е натоварена картата в момента, не се знае откъде-какво ще изскочи просто.