Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859992 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1420 -: Февруари 18, 2010, 07:42:37 pm »
абе Слънце да няма някой бременен а  :57:

Ти да не си.  ;D :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #1421 -: Февруари 18, 2010, 07:44:15 pm »
 :57: Олеее, ква съм заблеяна, прочела недочела - и бързам като яре пред коза - хахаха. То се отнасяло за близък човек - хахаха. Мани, мани. Не знам мила, но ми прави впечатление съвпада на Луните - хайде да речем двоен, щото управител на ЮЛВ ти е Марс.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1422 -: Февруари 18, 2010, 07:44:36 pm »
абе Слънце да няма някой бременен а  :57:

Ти да не си.  ;D :P

че аз от кого бре, а и за чеп ми е трето  :19:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1423 -: Февруари 18, 2010, 07:46:50 pm »
 ;D Вещичка, та знам ли. Може непорочно туй онуй...а и вие със Синухе все бродите из разни Вселени, всичко става да ти кажа.  :wub: :P Вземи предпазни мерки, докато е време.  ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1424 -: Февруари 18, 2010, 07:48:09 pm »
прави впечатление съвпада на Луните - хайде да речем двоен, щото управител на ЮЛВ ти е Марс.

Кои Луни съвпадат, извинявай не те разбрах?!  :blink:

« Отговор #1425 -: Февруари 18, 2010, 07:50:11 pm »
   Ам твоята с тр.Марс и транзитната с ЮЛВ /малко широк - но се брои, нали Луната е бърза/ - или пак съм сбъркала от бързане.

« Отговор #1426 -: Февруари 18, 2010, 07:51:19 pm »
Аз също мисля че събитието е свързано с брат или сестра и мисля също като останалите че някой ще има бебе!определено събитието е било неочаквано за теб Венера упр на 7/племениците/ в тригон с уран упр на интерсептиран 3-ти още повече че и Юпутер и Венера пресичат ИС събитието е вкъщата ти.А и упр на 3-ти Сатурн в секстил с Луната ти че и Марс упр на 5-ти  върху нея - хубави емоции изживяваш дано да имаш повече такива!!! :58:
« Последна редакция: Февруари 18, 2010, 07:55:23 pm от marygadje »
Докато дишаш...надявай се!

*

Asol

• 4140
« Отговор #1427 -: Февруари 18, 2010, 07:51:27 pm »
Да не би новината да е свързана с парични постъпления и ей на ще си купиш някакъв готин скъпоценен камънак ?  :P  ;D Ама с тези карти едва ли ще е само това  :unsure:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1428 -: Февруари 18, 2010, 07:52:57 pm »
   Ам твоята с тр.Марс и транзитната с ЮЛВ /малко широк - но се брои, нали Луната е бърза/ - или пак съм сбъркала от бързане.
Да, така е, Дейзи.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1429 -: Февруари 18, 2010, 08:00:13 pm »
Асол, тези камъни значи.... ;) На всички са ни в ума.

Няма да бързам да казвам, защото искам да дам време на повече хора, които могат да се включат. Наистина ми е доста нагъчкано от транзити, но ...., чудна работа е астрологията значи.  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #1430 -: Февруари 18, 2010, 08:03:41 pm »
Най-точния аспект в картата е Венера/Юпитер в 3-ти в тригон с Уран в 12-ти дом. Венера управлява партньора/съпруга, а Уран се намира в неговия 6-ти дом (твоя 12-ти). Съпругът ти често ли си сменя работата, защото сега му се удава такава възможност. Юпитер в тригон с Уран е "щастливият случай". Може да е получил предложение за договор. Юпитер и Сатурн са в съвпад с куспидата на твоя 4-ти дом, който е негов 10-ти. Лично за теб може да има придобивка за дома след някой и друг ден.

Другият точен аспект е Слънце в тригон с натален Юпитер, но него не зная как да го тълкувам. Слънцето управлява 9-ти и е в 3-ти, а Юпитер е в твоя 8-ми дом, който е втори на мъжа ти. Слънцето е в мидпойнта СЛВ във везни/ Венера. затова си мисля, че новината касае партньора ти.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1431 -: Февруари 18, 2010, 08:10:41 pm »
a  :plu:  е  на :ven: / :jup: Все ми се струва че и лично за Сънрейн би трябва да има нещо,  :sat: :sec: :moo: У8 и 9. А пък се види, че се радваш - тр.  :moo: ти е в пети дом.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1432 -: Февруари 18, 2010, 08:16:45 pm »
А пък се види, че се радваш - тр.  :moo: ти е в пети дом.  :blink:

Да, в края на деня поне нещо ме зарадва.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1433 -: Февруари 19, 2010, 10:41:17 am »
Кога да казвам.  ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #1434 -: Февруари 19, 2010, 11:02:01 am »
Сега

« Отговор #1435 -: Февруари 19, 2010, 11:19:17 am »
Кога да казвам.  ;)
Точно влязох да видя какво стана ще ни казваш ли щастливата новина!
Докато дишаш...надявай се!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1436 -: Февруари 19, 2010, 12:04:23 pm »
ще се ожени. :blink:

Анели първа изказа мнение за естеството на новината, но Меригадже позна кого засяга тя.  :blink:

събитието е свързано с брат
определено е било неочаквано за теб

Много ми е трудно да отсея транзитите, които са отговорни, но акцента върху 3-ти се вижда.

Тр. Меркурий прави доста аспекти към планети в натала, а тр. Слънце и тр. Юпитер тригон с нат.Уран, който съуправлява интесептирания ми 3-ти дом.  

Да ви кажа честно подозирам, че новолунието също има пръст в тази работа. В темата за него ви питах за допустимия орбис, защото и на мен ми се струва доста широк, но сякаш усещах, че нещо ще ме известят, ама хич не се сетих за брат ми. Със самото си присъствие в този дом то вече ми повлия върху контактите, телефонните разговори, общуването и др. подобни активности, но новолунието прави опозиция на натален съвпад Слънце/Сатурн, управител на 3 дом....и май има връзка с тази новина.  
Тя беше абсолютно неочаквана, защото той си живее с момичето от известно време, но уж твърдо бяха против брака. Хахах. А най-странното е, че взима това решение предвид транзит на Уран в 7 дом. Какъв нестандартен подход към нещата. Забавно е.  :blink:
Да уточня не са "бременни", но и аз по някои аспекти съдя, че ги очаква скоро.  ;)

Та исках да видя доколко страничен човек може да отчете предстоящо събитие, свързано с роднина ... Благодаря ви, че се включихте. Трябва да има повече задачки-закачки в нашия форум.

П.С. Между другото някои от нещата, които сте описали, също не са грешни, защото част от тях са на дневен ред, а други предстоят и за някои си имам на идея какви, така че може да приемем повечето отговори за верни в случая. Особено като се има предвид колко ми е натоварена картата в момента, не се знае откъде-какво ще изскочи просто.  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #1437 -: Февруари 19, 2010, 01:51:15 pm »
Sunrain, ако позволиш ще си направя задачка-закачка да открия кога си се омъжила ?  ;) А при теб в момента може да има интересни неща около професионалното ти развитие или нещо по линия на деца  :-\  :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1438 -: Февруари 19, 2010, 02:31:24 pm »
Пробвай се.  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #1439 -: Февруари 19, 2010, 03:11:15 pm »
... някъде август 2003 ?  :rolleyes: