Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859646 Прегледи
*

missKapriz

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1480 -: Март 01, 2010, 07:49:15 pm »
Марая,да не се е оженил тоя хубавец 93 година

*

missKapriz

« Отговор #1481 -: Март 01, 2010, 10:04:10 pm »
първото,което ми се набива-дребнав и честолюбив,но много жалостив и състрадателен

« Отговор #1482 -: Март 02, 2010, 03:54:52 pm »

Eто ви една карта за упражнение - какво е днешното събитие /сутринта около 9 часа/, в живота на тази жена. По събитието евентуално може и да се ректифицира картата...

*

Uran

• 6041
« Отговор #1483 -: Март 02, 2010, 04:18:23 pm »
 Предложение за брак?

*

Asol

• 4140
« Отговор #1484 -: Март 02, 2010, 04:30:25 pm »
Брак може вече и да има - сключен 1996 г.

« Отговор #1485 -: Март 02, 2010, 05:08:35 pm »
    Омъжена е за мъж от 21 години, но няма брак. Събитието е кофти....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1486 -: Март 02, 2010, 05:11:49 pm »
Много домове са засегнати, не съм сигурна, но мисля, че е загубила близък човек или по-скоро роднина.  :-\
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #1487 -: Март 02, 2010, 05:15:23 pm »
   Нарочно съм оставила данните, който иска да си може да си направи транзитна карта, щото тук не се виждат...иначе транзитната Лилит е в съвпад с ИС....Наистина е загубила близък човек, майка й е починала тази сутрин....Като знаеш събитието, разсъжденията нататъче са лесни, не знам, според вас, кое е най-показателно за смъртта?

« Отговор #1488 -: Март 02, 2010, 05:26:10 pm »
   Аз нали съм по статистиката - та интересно е да се отбележи, че в момента на събитието /не съм много сигурна точно в колко часа е/ но осите на АСЦ ДСЦ в нат. и транзитната карта съвпадат, като АСЦ е върху ДСЦ и обратно, а Жребия на Майката за Жената е в съвпад с ИС в натала и съответно в съвпад с транзитната Лилит. А Жребия на смъртта в натала съвпада с тр. ЮЛВ и ИС, както и с транзитния Вертекс...Странно, ако им се вярва на тия жребии.   :lol:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1489 -: Март 02, 2010, 05:36:38 pm »
 Наистина е загубила близък човек, майка й е починала тази сутрин....Като знаеш събитието, разсъжденията нататъче са лесни, не знам, според вас, кое е най-показателно за смъртта?

Юпитер съвсем наскоро й е минал през СЛВ в 4 дом, а в момента прави сходяща опозиция с наталния съвпад Меркурий/Марс в 10 дом. Но ако не се вземат под внимание други фактори, тази опозиция би могла да засегне и професионалната сфера на прима виста. Транзитният Уран прави опозиция с нат. Слънце/Плутон и квадрат с нат. Луна, но сътресения в семейството, загуба на близък по-скоро бих предположила, че е възможно да има след ретроградното завръщане на транз. Сатурн в Дева, когато прави квадрат с нат. Луна. Ако се разгледат транзитите по сидерал, Сатурн се намира в знака на Слънцето и в 4 дом от Луната, което често предполага отделяне от близък, от семейството. Предполагам, че дирекциите и прогресиите ще дадат по-ясна картина за случилото се.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1490 -: Март 02, 2010, 05:38:48 pm »
Аз първо гледам транзитите, защото нямам достатъчно опит все още с другите техники. Веднага ми се наби на очи квадрата на Уран с Луната. Сатурн е ретро и също заформя квадрат с нея, а тя е в 8 дом. Уран е и в опозиция на Слънцето, то управлява 10 дом, предполагам, че е била авторитет за нея и е било неочаквано.
Прогресивен Марс е в съвпад с Уран, който управлява 4-ти дом, а дирекционен Плутон е съвпад с Юпитер, което незнам доколко е фактор, но на мен ми направи впечатление.
Дирекционен Сатурн е в началото на Рак, идва от съвпад с Луната в натала.
Има още аспекти, но това като цяло. Май в предстоящия солар дирекционна Луна е в точен съвпад със сол. Асц.

Акцентирани са и други домове, които на пръв поглед не са роднински така да го кажем, но загубата на майка е тежко събитие и е нормално сякаш отражението в картата да е дори върху повече области в живота й. А може и просто да се случват паралелно няколко неща наведнъж.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1491 -: Март 02, 2010, 06:00:32 pm »
И може би първо трябва да започнем, като проверим доколко е точен този час на раждане. Имам съмнения, че часът може да е по-ранен, но още не съм го проверила по индийска система.
С кой от двамата родители е имала по-трудни отношения, или и с двамата?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1492 -: Март 02, 2010, 06:59:39 pm »
Също така това, което виждам на прима виста, е силното влияние на единия родител върху живота и съдбата на тази жена... Това може да бъде за сметка на другия родител, ако случайно е липсвал /бащата/. Слънце-Плутон понякога свързват и с майката, ако е липсвал бащин авторитет.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1493 -: Март 02, 2010, 10:20:39 pm »
освен,че това се е случило (вижда се по оста на 8 дом- луна, - луна сатурн и т.н. плутон на юпитер) най- верочтно наследството никак не е малко

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #1494 -: Март 03, 2010, 08:59:28 am »
         Майката е била зодия Риби, цял един живот манипулатор и артист. Беше болна от сърце, но смъртта й наистина е неочаквана. Не е било в момент, когато са я водили по доктори, а когато си е била мобилна и за нейното положение наистина в добро здраве. Та може да се каже, че е била авторитет - в смисъл правела е така, че всички да я обгрижват и отдават внимание. А бащата, ако трябва да дам пример за Стоик и духовен човек - това е той...Освен, че си е духовник по професия, наистина е много извисен...Стоически е мъкнал цял живот товара на гърба си без вопъл, без стон....
    П.П. За часа на раждане - Лили, наистина може да се направи ректификация....може да се окажеш права.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1495 -: Март 03, 2010, 11:22:08 am »
А бащата, ако трябва да дам пример за Стоик и духовен човек - това е той...Освен, че си е духовник по професия, наистина е много извисен...Стоически е мъкнал цял живот товара на гърба си без вопъл, без стон....

Да, наистина показателите в картата могат да сочат и баща духовник, освен липсващ баща. Стана ми интересно и питах за него, тъй като в джйотиш картите видях няколко такива показателя, засягащи сигнификаторите на бащата - Слънце в 12 дом, ДК в съвпад с У9/У12 и с Кету в Раши и Слънце/Кету в 9 дом в Двадашамша. И затова се чудех да не би бащата да липсва физически или има нещо друго, по-специфично във връзка с него.
А "формулата" за майка с манипулативни способности я имам и аз, така че историята се повтаря (а дори и слънчевия знак на майката) - Луна в 8 дом в квадрат с Плутон при изгряващ Скорпион. Но при тази жена Слънцето е в съвпад с Плутон, при мен е в опозиция. В още една карта, която наскоро разглеждахме, имаше новолуние в Овен в опозиция с Плутон - майката бе авторитетният родител, тя бе човекът, който "коли и беси" (поради физическа липса на бащата в семейството), т.е. в случая с онова момче майката бе поела и двете роли (Слънцето и Луната в съвпад). При мен също майката се опитваше да доминира, но енергията на опозицията на Слънцето с Плутон в моята карта се изрази като отхвърляне и незачитане авторитета на бащата/съпруга от майката. Естествено, това впоследствие рефлектира и върху моите отношения с мъжете. Съвсем спокойно мога да мина и без мъж в живота, и без това дори да има партньор до мен, усещане за "липса" винаги присъства в отношенията, няма я пълнотата, към която всички се стремят в единение с половинката. Така че мога да обобщя, че твърдите аспекти на светилата с Плутон често дават повтарящ се модел в отношенията с родителите и между самите родители, макар и в различни вариации.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #1496 -: Март 10, 2010, 11:06:03 am »
Какво ще кажете за това детенце? Родено е инвитро при 6-ти опит. Майката се интересува. Как ви се струва този стелиум в Лъв в 4-ти дом?э А венера в 5-ти дом и другите планети там?
Ако видите нещо интересно, напишете!

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #1497 -: Март 11, 2010, 10:17:29 am »
Небесна, ще задам повече въпроси, отколкото отговори, но и това е добро начало. Прави ми впечатление любовта към живота и към близките- това за съвпадите в лъв и 4 дом, господарят на картата венера и нейното положение в лъв и 5 дом. Добро, хармонично предаване на енергии- венера в дома на слънцето и в нег. знак, слънце в дома на луна, в собствен знак. Този съвпад на слънце и луна за мен е отличен за качествено нов живот за душата на това дете.Няма да е от най- лесните животи, но има големи възможности за развитие и успех.
Трябва да се обърне голямо внимание на кармичната натовареност- всички тежки планети над хоризонта са ретроградни.
Изобщо, децата, които сега се раждат-след 2000-та г., носят голям товар на раменете си...
Детето има включени везни-овен и там опозиция уран-марс в подвижни знаци. Ще има внезапни обрати в поведението, къде предизвикани от него, къде наложени отвън, през целия живот.Детето трябва да се научи и да бъде научено, да управлява чувствата си, да ги държи под контрол. Иначе може да има проблеми с поведението...
Засега бих искала да кажа, че през 12 дом на детето ще вървят Уран, Юпитер, а през 6 дом- Сатурн, по- късно и Марс. Правят добри аспекти със слънцето и луната, но ми се струва, че няма да е най- спокойното и най- здравото бебе. Да реагира по- спокойно майката и профилактични грижи за здравето да има.
Небесна, после може да допълвам още. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1498 -: Март 18, 2010, 09:49:46 am »
Карта за упражнение, ако желаете.  :blink: Личността е интересна. Може да започнем с каква е била професията му, какъв живот е имал и как е завършил? Не е българин.

« Последна редакция: Март 18, 2010, 11:42:47 am от sunrain »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1499 -: Март 18, 2010, 11:15:43 am »
Да ръчкам ли в стил Хело - айде, кажете нещо.  :P