Небесна, ще задам повече въпроси, отколкото отговори, но и това е добро начало. Прави ми впечатление любовта към живота и към близките- това за съвпадите в лъв и 4 дом, господарят на картата венера и нейното положение в лъв и 5 дом. Добро, хармонично предаване на енергии- венера в дома на слънцето и в нег. знак, слънце в дома на луна, в собствен знак. Този съвпад на слънце и луна за мен е отличен за качествено нов живот за душата на това дете.Няма да е от най- лесните животи, но има големи възможности за развитие и успех.
Трябва да се обърне голямо внимание на кармичната натовареност- всички тежки планети над хоризонта са ретроградни.
Изобщо, децата, които сега се раждат-след 2000-та г., носят голям товар на раменете си...
Детето има включени везни-овен и там опозиция уран-марс в подвижни знаци. Ще има внезапни обрати в поведението, къде предизвикани от него, къде наложени отвън, през целия живот.Детето трябва да се научи и да бъде научено, да управлява чувствата си, да ги държи под контрол. Иначе може да има проблеми с поведението...
Засега бих искала да кажа, че през 12 дом на детето ще вървят Уран, Юпитер, а през 6 дом- Сатурн, по- късно и Марс. Правят добри аспекти със слънцето и луната, но ми се струва, че няма да е най- спокойното и най- здравото бебе. Да реагира по- спокойно майката и профилактични грижи за здравето да има.
Небесна, после може да допълвам още. :blink: