Ясмин, ти го каза, пуснала съм картата. Пък ако някой изяви желание да отговори. На мястото дето си требе

Улеснила съм евентуалните желаещи, ако има такива. Лична симпатия или антипатия е безмислено да коментирам, още повече за хора, които за сефте прописват във форума. Но факт е, че такива някак си повече ме бодат в очите с желанието си за сериозни анализи. А дали си дават сметка, колко време е отделено за да се научат някои неща. :unsure: Някои хора мислят, че света се върти около тях и техните проблеми. А има един лаф, когато подадеш пръст, ще ти захапят цялата ръка. А иначе, може би е въпрос на моментно настроение, сигурно бих отделила време да погледна нечии дирекции, прогресии и т.н., ако реша, защото по този начин се уча. Има хора, като Лили например - не я познавам лично, за които бих отделила това време, просто защото от престоя ми в този форум много неща съм научила от нейните коментари. А иначе на мен много малко хора са ми "гледали", но не натрапвам желанието си да го правят, защото знам за какъв труд и отделено време става въпрос. :blink:
Форумът е дискусионен и не предлага услуги, освен обмяна на опит, доколкото съм запозната.