Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859986 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1600 -: Април 10, 2010, 03:07:22 pm »
Асол, като една съвестна и отговорна Дева, обича нещата да са си по местата ;D. Да е разтребено, прегледно и подредено. Хубаво е да има и такива хора във форума, щото иначе съвсем уйде коня у рЯката.
Затова просто е пренесла питането на девойката от неподходящото място в тази тема, за да може който иска, да отговори, където трябва. Освен това е нарисувала и карта.
Кво лошо има.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #1601 -: Април 10, 2010, 03:07:41 pm »
Предварително искам да кажа, че нямам намерение да се заяждам, че то нещата казани в нета понякога така изглеждат  :blink:

Скарлет, не казвам, че форума забранява нещо. Но според мене когато има правила, би трябвало да важат за всички. А не - за едни може, за други не. В това число не включвам съфорумките, които вече се познавате отдавна /виртуално или реално/. Може би трябва да се направи отделна тема, където новите да задават въпросите си?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1602 -: Април 10, 2010, 03:13:59 pm »
Предварително искам да кажа, че нямам намерение да се заяждам, че то нещата казани в нета понякога така изглеждат  :blink:

Скарлет, не казвам, че форума забранява нещо. Но според мене когато има правила, би трябвало да важат за всички. А не - за едни може, за други не. В това число не включвам съфорумките, които вече се познавате отдавна /виртуално или реално/. Може би трябва да се направи отделна тема, където новите да задават въпросите си?

Ми то си има - Новобранци. Всеки може да си пита, дразнещо е само, като почне да се сърди и да обижда, че не му се отговаря.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1603 -: Април 10, 2010, 03:14:53 pm »

Ами, такава тема има. А щом смяташ, че всеки във форума може да ти отговори на въпросите, добре. Това ти мнение вдига много рейтинга на форума.   :blink: Но никой не може да наложи правилото на друг да стои примерно по 10-на часа във форума и да отговаря на всички желаещи.  ;D Та, така разбрах упрека ти за правилата във форума. Ако не съм те разбрала правилно, извини ме.

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #1604 -: Април 10, 2010, 03:33:42 pm »
Разбира се, че никой не е длъжен да отговаря на друг. И не може да налагаш на другите да спазват нещо.
За мен обяснението е, че все пак всичко е въпрос на лични симпатии или моменто настроение.

И в това лошо няма. Исках на мен да ми е ясно :blink:

За темата Новобранци - доколкото разбирам е място, където изучаващи астрология питат знаещите.
А аз имах предвид да се направи отделна тема, където незанимаващи се с астрология да питат. Моя е грешката, че не се доуточних.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1605 -: Април 10, 2010, 03:38:38 pm »

За мен обяснението е, че все пак всичко е въпрос на лични симпатии или моменто настроение.

И в това лошо няма. Исках на мен да ми е ясно :blink:

С риск да стана досадна, ще ти доуточня че не става дума за симпатии или за антипатии към някого. А въпрос на време, защото колкото и да съм добронамерена примерно и искам да ти отговоря на теб или на друг питащ, няма как да стане, ако не съм в момента във форума. Ние не спим тук.  :rolleyes:

*

Asol

• 4140
« Отговор #1606 -: Април 10, 2010, 03:56:28 pm »
Ясмин, ти го каза, пуснала съм картата. Пък ако някой изяви желание да отговори. На мястото дето си требе  ;D :P  Улеснила съм евентуалните желаещи, ако има такива. Лична симпатия или антипатия е безмислено да коментирам, още повече за хора, които за сефте прописват във форума. Но факт е, че такива някак си повече ме бодат в очите с желанието си за сериозни анализи. А дали си дават сметка, колко време е отделено за да се научат някои неща.  :unsure: Някои хора мислят, че света се върти около тях и техните проблеми. А има един лаф, когато подадеш пръст, ще ти захапят цялата ръка. А иначе, може би е въпрос на моментно настроение, сигурно бих отделила време да погледна нечии дирекции, прогресии и т.н., ако реша, защото по този начин се уча. Има хора, като Лили например - не я познавам лично, за които бих отделила това време, просто защото от престоя ми в този форум много неща съм научила от нейните коментари. А иначе на мен много малко хора са ми "гледали", но не натрапвам желанието си да го правят, защото знам за какъв труд и отделено време става въпрос.  :blink:

Форумът е дискусионен и не предлага услуги, освен обмяна на опит, доколкото съм запозната.
« Последна редакция: Април 10, 2010, 07:45:12 pm от Asol »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1607 -: Април 10, 2010, 04:10:43 pm »

Форумът е дискусионен и не предлага услуги, освен обмяна на опит, доколкото съм запозната.

Не съм прочела никъде за предложения за безплатни услуги. Ако има такива, пу съм първа!  :blink:  

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #1608 -: Април 10, 2010, 04:12:00 pm »
Асол, когато се понауча, аз бих ти погледнала хороскопа  :blink: Много се надявам да съм някой скрит талант :-[
Да пусна и аз един въпрос, току виж някой се излъже да ми отговори :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #1609 -: Април 10, 2010, 04:16:21 pm »
Може и да си талант в тази област -  във всеки един от нас се крият неподозирани възможности  :blink:

*

Divna

« Отговор #1610 -: Април 10, 2010, 04:54:46 pm »
И аз да се включа с потвръждение на думите на Скарлет и Асол.

Хората, които не се занимавт с астрология не могат да си представят колко време се изисква, за да се разгледа една карта (каквато и да е била). Много от новодошлите (аз не се броя за "старо куче") си мислят, че готовата информация е много приятна. Да ама не е така. Ако не се ровиш и ако не търсиш сам отговорите - удоволетворението е пълна нула.
Форумът е създаден за да се осъществи обмяна на знания между хората които обичат астрологията, а не като получаване само на готова информация. Това не е нито астрологична кантора за правене на безплатни хороскопи, нито библиотека. Мисля че това трябва да стане ясно за много хора.
И нека не се забравя, че всеки си има своя личен живот.
Винаги се старая да бъда полезна с каквото мога на всички, но и аз имам семейство, имам си своите ангажименти и не мога да стоя денонощно тук.
Аз не съм астролог - просто обичам астрологията.
« Последна редакция: Април 10, 2010, 05:21:43 pm от Divna »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1611 -: Април 10, 2010, 05:08:14 pm »

Много от новодошлите си мислят, че готовата информация е много приятна. Да ама не е така. Ако не се ровиш и ако не търсиш сам отговорите - удоволетворението е пълна нула.

Как може да си толкова наивна, също като мен?  ;D Толкова е сладко някой непрекъснато да ти дава готов отговор на всичко, което те интересува, дори и да дадеш линк за нещо, след като има всичко в Гугъл! Пука му за удовлетворението. Той си цели да си получи квот му трябва, пък после пак ти си лошата, ако не го удовлетворява.  ;D

*

Divna

« Отговор #1612 -: Април 10, 2010, 05:30:56 pm »

Много от новодошлите си мислят, че готовата информация е много приятна. Да ама не е така. Ако не се ровиш и ако не търсиш сам отговорите - удоволетворението е пълна нула.

Как може да си толкова наивна, също като мен?  ;D Толкова е сладко някой непрекъснато да ти дава готов отговор на всичко, което те интересува, дори и да дадеш линк за нещо, след като има всичко в Гугъл! Пука му за удовлетворението. Той си цели да си получи квот му трябва, пък после пак ти си лошата, ако не го удовлетворява.  ;D

Ами значи такъв човек не обича астрологията и не е влязъл тук във форума, за да задоволи страстта си към нея.
Аз именно за това написах, че форума не е астрологична кантора за безплатно изготвяне на хороскопи или библиотека с библиотекар, който да ти даде най-добрата книга, че даже и да ти отвори и страницата, на която е написана цялата информация.
Лесно получените знания са нетрайни, т.е. получената готовата информация остава в съзнанието за много кратко време. Какъв е целия смисъл тогава да се търси тази информация?

*

Helo

« Отговор #1613 -: Април 10, 2010, 05:37:52 pm »

Лесно получените знания са нетрайни, т.е. получената готовата информация остава в съзнанието за много кратко време. Какъв е целия смисъл тогава да се търси тази информация?

Всеки може да влезе във форума, да си даде данните и да поиска желаещите да му направят хороскоп или да отговорят на някакъв астрологичен въпрос. И никой няма право да казва на хората да отидат да си плащат за тези услуги!!!

Аз нямаше да пиша тук и да разбирам това, което разбирам от астрология, ако не ми бяха отговорили на въпрос много хора, когато за пръв път дойдох във форума. Но за зла беда на Аурора (понеже после реших да остана) много хора ми отговориха и видях, че астрологията действа. После като ме баннаха завинаги от един форум, в който пишех, дойдох тук.  ;D

*

missKapriz

« Отговор #1614 -: Април 10, 2010, 05:39:26 pm »
Защо сте толкова критични към новодошлите :blink:няма лошо в това да опитат,даже и намеренията им да са меркантилни ;D ;DА пък и току виж се запалили по астрологията-не са излишни никога нови последователи.Просто хората си мислят,че тук има некакви ясновидци и само като пляснат с ръце и им се дава информация за всичкооо.
Цитат
Толкова е сладко някой непрекъснато да ти дава готов отговор на всичко
:08: Ако е възможно и аз не бих се отказала :88:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1615 -: Април 10, 2010, 05:46:39 pm »
Всеки може да влезе във форума, да си даде данните и да поиска желаещите да му направят хороскоп или да отговорят на някакъв астрологичен въпрос. И никой няма право да казва на хората да отидат да си плащат за тези услуги!!!

Едно уточненийце, ако позволиш.
Всеки може да помоли и да се надява молбата му да бъде удовлетворена. Но да дойде някой да иска нещо от мене...
Мен лично не ме затруднява да отговоря на някой въпрос, стига да мога, да имам време и да съм в настроение за това. Но цялостна интерпретация на хороскоп съмнявам се някой да получи в астрологичен форум. Може да получи помощ, съвет, насока някаква, а това също не е никак малко.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1616 -: Април 10, 2010, 05:52:30 pm »

Едно уточненийце, ако позволиш.
Всеки може да помоли и да се надява молбата му да бъде удовлетворена. Но да дойде някой да иска нещо от мене...
Мен лично не ме затруднява да отговоря на някой въпрос, стига да мога, да имам време и да съм в настроение за това. Но цялостна интерпретация на хороскоп съмнявам се някой да получи в астрологичен форум. Може да получи помощ, съвет, насока някаква, а това също не е никак малко.

И аз внасям туй уточненийце - където и да почукам за услуга, ми изваждат тарифите си. А и децата ми "благодаря"  не ядат, а аз в момента се занимавам само с астрология. Така че, мухи няма да ям.  :34:

*

Divna

« Отговор #1617 -: Април 10, 2010, 06:00:46 pm »

Аз нямаше да пиша тук и да разбирам това, което разбирам от астрология, ако не ми бяха отговорили на въпрос много хора, когато за пръв път дойдох във форума. Но за зла беда на Аурора (понеже после реших да остана) много хора ми отговориха и видях, че астрологията действа. После като ме баннаха завинаги от един форум, в който пишех, дойдох тук.  ;D

Аз явно нещо съм пропуснала  :-\. Кой го е казал това с плащането? Те тия където държът да им се плаща знаеш ли кога ще ги срешнеш във форума? Никога!
И лично аз нямам нищо против към никой новодошъл. Просто приемам новодошлите, както и мен са ме приели тук когато съм била съвсем нова. Само пояснявам, че не е хубаво да се дава веднага на готово информация. Обезмисля се всичко за тоя който иска да навлезе в астрологията. Така ме посъветваха и мен когато бях нова и виждам, че има ефект. Нито съм се сърдила, нито съм упреквала някого.

Хело, а ти кога ще вземеш най-сетне да престанеш да се ядеш с Аурора? Нито си на възрастта й, нито си на интелекта й. Тук не е забавачница. Имай уважение към присъстващите. И жалко, че виждаш форумите по тоя начин  :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1618 -: Април 10, 2010, 06:17:25 pm »
Аз си мисля, че който може помага и го прави от сърце, няма какво да се тръшкаме, че някому добро сме свършили. Най-не обичам да слушам да се натяква за такива неща.
 Новодошлите не са виновни, в повечето случаи те незнаят как да попитат и трудно се ориентират, има си начини да им се кажат много неща, без да има толкова шум, пък който разбере ще разбере, който не, ще си отиде.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #1619 -: Април 10, 2010, 06:36:48 pm »
Цитат
Новодошлите не са виновни, в повечето случаи те незнаят как да попитат и трудно се ориентират, има си начини да им се кажат много неща, без да има толкова шум, пък който разбере ще разбере, който не, ще си отиде.
Да!И ние така сме започнали-питаме,отговарят ни,впечатляваме се колко е точно всичко и се зарибяваме :wub:И така до ден днешен... :blink: