Здравей Гост

астропортрет на кръшкача!!!

• 130 Отговора
  • 19987 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:астропортрет на кръшкача!!!
« Отговор #20 -: Август 20, 2009, 04:23:12 pm »
Не работя със сабиански градуси.

аз обаче напоследък им обръщам повече внимание ::) и ми се струва ,че има много точни попадения.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #21 -: Август 20, 2009, 04:23:50 pm »
 голям огнен тригон слънце/луна към мс гаратиран е успехът му сред и чрез жените
привличал ги е неудържимо с този уран/асц. скорпи,

каква синхроничност,докато пишех и вещичка е написала за тригона на светилата към мс :)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Август 20, 2009, 09:29:47 pm »
кръшкача има силен 5-ти и това е факт.но не всички кръшкачи го имат съвпада на марс и венера.
безразборни връзки дава и уран в твърд аспект с луна или венера.плутон в твърд аспект с венера.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Август 20, 2009, 09:34:00 pm »
Плутон в аспект с Венера е аспекта на големия любовник тип Дон Жуан, за когото жените се самоубиват (особено в опозиция или квадрат).

Казанова не е бил такъв мъчител. Той е правел жените щастливи, карал ги е да се чувстват красиви и желани, омайвал ги е, а те сами са му падали в ръчичките. Казват, че даже не е правел истински секс с всичките от тях. Просто се е забавлявал с любовната игра и те му се лепили като мухи на мед.

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Август 20, 2009, 09:38:12 pm »
Като гледам квадратът на Луната с Венера - типичният аспект на изневеряващия мъж. А и съвпадът на Марс с Венера в 5-ти дом са наклонили везните повече към любовта и забавленията, отколкото към домашния уют с някоя мила домакиня.

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Август 20, 2009, 09:54:38 pm »
За разлика от дон Жуан, който изпитвал нужда да доказва своята мъжественост, Казанова бил ценител. За него сексът е "не само плътско удоволствие, но носи и удовлетворение от това да поддържаш стръвта си на съблазнител и привлича с тайнствеността на приключението." "Няма жена в света, която да устои на постоянно внимание", е простата му рецепта.

А откъде идва склонността му към риска и способността му да се забърква в различни престъпления и рисковани ситуации?

Според мен асцендентът в началните градуси на Скорпиона си е казал думата, Нептун на куспидата на 8-ми дом в опозиция с Луна и в квадрат с Юпитер.

« Отговор #26 -: Август 20, 2009, 10:07:02 pm »
С това, практически завършила блестящата авантюристична кариера на любовника Джакомо Казанова, с което той нито един път не извършил съпружеска измяна.

....и един мармот увиваше шоколада в станьол... ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Август 20, 2009, 11:48:47 pm »
Марс в съвпад с Нептун в първи дом, Венера в съвпад с Плутон в Скорпион.
Класика... 
Още един "голям любовник" с изгряващ Уран, като в картата на Казанова.

Интересно, но често забелязвам в картите на мачовци мажорна връзка между Марс и Нептун. Действат на принципа на свръхкомпенсация, очевидно имат нужда да доказват "мъжествеността" си на всичко що хвърчи и се движи.  ;D

Разбира се, не се  опитвам да правя обобщения, основавайки се на един-два изолирани аспекта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #28 -: Август 21, 2009, 12:07:07 am »
Друг голям любовник:
Голям воден тригон между Уран(4-ти,Скорпион),Марс(12-ти,Рак) и съвпад Слънце,Венера(Риби,7-ми или 8-ми).
Отделно Нептун в 5-ти квадратира Венерата и Слънцето..
"Винаги готов" му е мотото... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Август 21, 2009, 12:45:22 am »
И на Луната ми се виждат много широки всички аспекти - и тя ли е неаспектирана?

Ако леко разширим орбисите, в случая може да се приеме, че има верижен съвпад - Луна с Уран и Луна с Марс (орбисите за светилата според някои астролози възлизат на 10 до 12*).
И съдейки по начина, по който се описва въпросната личност, ми се струва, че тези аспекти на Луната са работещи. Луната е бърза планета и в случая пренася енергия от Уран към Марс/Нептун.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Август 21, 2009, 12:48:42 am »
Интересно, но често забелязвам в картите на мачовци мажорна връзка между Марс и Нептун.

Не знам как съм пропуснала да отбележа, че въпросният съвпад се квадратира от Меркурий, разположен на трон и най-високо в картата!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Август 21, 2009, 12:58:19 am »
Марс в съвпад с Нептун в първи дом, Венера в съвпад с Плутон в Скорпион.
Класика... 
Още един "голям любовник" с изгряващ Уран, като в картата на Казанова.

Интересно, но често забелязвам в картите на мачовци мажорна връзка между Марс и Нептун. Действат на принципа на свръхкомпенсация, очевидно имат нужда да доказват "мъжествеността" си на всичко що хвърчи и се движи.  ;D

Разбира се, не се  опитвам да правя обобщения, основавайки се на един-два изолирани аспекта.

Да, смятат себе си за мачовци Марсовете, докоснати от Нептун. А според мен, имат неясна представа за мъжествеността си. Сексуалното им въображение е много развинтено. Един мой познат си беше въобразил, че приятелката ми го харесва, в момент, в който тя тъкмо беше претърпяла тежка раздяла и страдаше за любимия си, поради което въобще не и беше до него. Нептунианският Марс много често бърка съжалението или учтивостта с харесването. А момичето казваше, че просто не иска да бъде груба, това е. Липсата на твърдост и категоричност е основание за нептунианския Марс да счита, че другата страна му дава аванси. Нептунианският Марс обича нещата да остават неясни и недоизказани, за да може сам да си поддържа илюзиите и въображението. За него това е по-добре, отколкото да бъде директно отблъснат. Може да минат години в подобни опити да си подхранва егото, въобразявайки си, че само да поиска и мадамата веднага ще му падне в ръцете.

*

Nebesna

« Отговор #32 -: Август 21, 2009, 01:19:56 am »
Хммм, той май наистина си мисли, че може да има всяка. Показателно е, че обича да разказва историите си наляво надясно дори когато си има приятелка. И че може да сваля 3 момичета едновременно, без никоя да се усети за другите 2. Под едновременно имам предвид буквално едновременно, на едно и също място в едно и също време.
Обаче доколкото знам в сериозната си връзка е бил мъж под чехъл и доста скандали са му вдигали. Дори накрая той е бил зарязаният (и не го крие). Виждат ли се тези неща в картата?

Ами това, че разправя на ляво и надясно е от квадратът на Меркурий със съвпада Марс/Нептун. Това е неконструктивен аспект, който му придава необективност и липса на рационално мислене. Такива хора импулсивно ръсват нещо, без да си дават сметка за последиците и за емоциите, които биха предизвикали у околните. Това е характерно и за квадратът между Луна и Меркурий (много са нетактични)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #33 -: Август 21, 2009, 01:38:28 am »
Ако леко разширим орбисите, в случая може да се приеме, че има верижен съвпад - Луна с Уран и Луна с Марс (орбисите за светилата според някои астролози възлизат на 10 до 12*).
И съдейки по начина, по който се описва въпросната личност, ми се струва, че тези аспекти на Луната са работещи. Луната е бърза планета и в случая пренася енергия от Уран към Марс/Нептун.  :)

И аз мисля така.Даже го усещам,че точно така работи и Уран чрез Луната влияе силно на Марс.Не е само от Нептуна-той може и да е с развинтено въображение и да си мечтае за това-онова,но дивата енергия на Уран не признаваща норми,спонтанна и себична (Марс в 1 дом) си казва тежката дума.Пък и свръхкомпенсацията на мен при него ми се вижда по Юпитер-упр на АСЦ в падение в квадрат със Слънце-този човек иска да се вижда в нещо велик (Слънце във Везни-връзки).

Да, смятат себе си за мачовци Марсовете, докоснати от Нептун. А според мен, имат неясна представа за мъжествеността си. Сексуалното им въображение е много развинтено. Нептунианският Марс много често бърка съжалението или учтивостта с харесването. Нептунианският Марс обича нещата да остават неясни и недоизказани, за да може сам да си поддържа илюзиите и въображението

Много точно! Виждал съм го едно към едно-до степен секс от съжаление  ???  :o

« Отговор #34 -: Август 21, 2009, 09:09:23 am »
- моя Казанова, асцедента е под въпрос.
Двама мъже, които съм обичала и съм ги определила като Казанова и Дон Хуан /Жуан/. В живота и на двамата са присъствували много жени. Казановата, просто обича жената, няма значение, нито външния й вид, нито цвета, нито възрастта. Важното е да я усеща, че е жена. Външно и той не представлява кой знае какво, но след всеки физически контакт, успяваше да завладее жената. Една жена обича да бъде обичана, а той това правеше, когато е с една жена, за него всички останали престават да съществуват. А това ласкае жената, получава вниманието, от което се нуждае. След това и да бъде изоставена, тя е знае че е била обичана, макар и за момент и не я боли... :). Рибок  ;D, на всяка една жена пожелавам такава РИБА, поне веднъж в живота...
- моя Дон Хуан.... :-[ /е не точно, но по начин на действие, горе долу, само че мотивацията е различна/
Макар че привидно всичко е супер, изглежда галантен, нежен, но само привидно, дълбоко под повърхността, лежат някакви комплекси, по отношение на жените....Ранено его, липса на майчина любов в юношеските му готини, тогава, когато се е формирала личността му, няма модел на проявление на любовта. Изживяни любовни разочарования - и всичко това дълбоко, че и неосъзнато.....търси нещо у жената, но всеки път не е доволен от това, което намира. А когато го намери, не може да повярва, когато усети чувства, за да не допусне, проявленине на слабост - да бъде завладян - двойно повече наранява, за да покаже, че контролира положението, се впуска в нови и нови връзки...прави го за себе си, да си докаже, че всички жени са еднакви, но всъщност жената си тръгва винаги наранена.
« Последна редакция: Август 21, 2009, 09:13:50 am от daisy696 »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #35 -: Август 21, 2009, 10:17:54 am »
Най-накрая сложих и моя "хубустник". :)
По съвет на Марая,т.к.не знаем точния час,му направих картата,като сложих асцендента в съвпад със Слънце.С какво толкова успява да омайва жените,че да е толкова търсен сред тях?Те ли са активната страна или той в случая?На мен този въпрос и докрай не ми се изясни.
« Последна редакция: Август 21, 2009, 12:05:52 pm от Мia21 »

« Отговор #36 -: Август 21, 2009, 10:29:11 am »
Когато не знам АС-то обикновено слагам 0 градуса Овен. Така или иначе хоризонталното разпределение винаги се взима под внимание. Това със Слънце на АС -ееее как го искам и аз....
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #37 -: Август 21, 2009, 10:38:56 am »
Когато не знам АС-то обикновено слагам 0 градуса Овен. Така или иначе хоризонталното разпределение винаги се взима под внимание. Това със Слънце на АС -ееее как го искам и аз....

Добре,хайде!Ето му я и картата на 0 градуса в Овен. :)

« Последна редакция: Декември 09, 2009, 10:37:23 pm от Мia21 »

« Отговор #38 -: Август 21, 2009, 10:47:02 am »
   Гледам картите Миа и си разсъждавам....Марс опозиция Нептун - човекът живее в някаква заблуда по отношение на себе си, реакциите му не отговарят на мислите /заблудите, вярванията/, едно мисли друго прави...Но големия въздушен тригон между Венера, Марс и Плутон му помага да лавира с жените и да му върви. Хвърля въдицата и бяга, а после се оставя да бъде преследван. Жените усещат неговата неуловимост, именно това ги привлича. Защото е неангажиращ и лек за общуване...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #39 -: Август 21, 2009, 10:50:16 am »
  Гледам картите Миа и си разсъждавам....Марс опозиция Нептун - човекът живее в някаква заблуда по отношение на себе си, реакциите му не отговарят на мислите /заблудите, вярванията/, едно мисли друго прави...Но големия въздушен тригон между Венера, Марс и Плутон му помага да лавира с жените и да му върви. Хвърля въдицата и бяга, а после се оставя да бъде преследван. Жените усещат неговата неуловимост, именно това ги привлича. Защото е неангажиращ и лек за общуване...

Браво,daisy696!Абсолютно точно казано за него! :)