Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267638 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Солари - практикум
« Отговор #300 -: Юли 09, 2010, 01:03:16 pm »
Марая, разликата в МС при двете близначки е градус с минутки, разликата в АС е още по-незначителна, дори е възможно да остане в същия градус. Когато директираме МС или планета към МС, при разлика един градус и еди колко си минутки, събитието /ако е заложено такова/ ще настъпи при едната с година и няколко месеца по-рано и респ. по-късно, а не с пет години.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #301 -: Юли 09, 2010, 01:06:03 pm »
Еми ти кажи, Санти, по какво се различават двете близначки, нали ги познаваш? И защо си избрал тази, а не онази?  ;D
Майтап няма, но навремето имах гадже със Слънце в Дева и Луна в Близнаци... После, след като се бяхме разделили вече, се запознава с две сестри близначки - Слънце в Овен и Луна в Дева. Та си бяха еднояйчни, абсолютно идентични на външен вид, но с различни характери. От любопитство беше "пробвал" и едната, и другата.  ;D Но избира първата, другата я определяше като "тъпа". От години са женени и имат дете.

Имат лека визуална разлика и разбирасе и като характер .  Иначе какво тр. Сатурн в 7-ми и мен ли ще иска да забърка в любовен триъгълник ? Е не съм по такива изпълнения  ;D ;D .

Санти ,със сигурност скритата любов ще стане явна! :blink:

Мда, и ще дойде часът на голата истина.  ;D

Интересното е че в сегашният солар се отгатна за тайният флирт  ;D.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #302 -: Юли 09, 2010, 01:10:09 pm »
Иначе по картата какво се вижда ?

Прави ми впечатление, че сол. АС е в Скорпион, в първи дом има Марс, който е в опозиция със сол. Луна в 7 дом и квадрат със сол. Нептун в 5 дом /4ти соларен/ върху наталния Северен лунен възел. Соларната Луна попада в 8 дом, в знак на екзалтация, аспектите й с Марс и Нептун в съчетание с АС и три планети в Скорпион ме навеждат на едни мисли... То още е младо девойчето, ама да се пази все пак от нежелана /непланирана/ бременност.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #303 -: Юли 09, 2010, 01:12:26 pm »
Иначе какво тр. Сатурн в 7-ми и мен ли ще иска да забърка в любовен триъгълник ? Е не съм по такива изпълнения  ;D ;D .

Сатурн в 7 дом, мен ако ме питаш, иска всичко да е точно, ясно и конкретно, без недомлъвки. Всички права и задължения да са делегирани, да няма тън-мън.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #304 -: Юли 09, 2010, 01:18:04 pm »
Иначе по картата какво се вижда ?

ме навеждат на едни мисли ?  :blink:

Какви ли ? Това с бременността звучи страшно  :o .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #305 -: Юли 09, 2010, 01:20:24 pm »
Марая, разликата в МС при двете близначки е градус с минутки, разликата в АС е още по-незначителна, дори е възможно да остане в същия градус. Когато директираме МС или планета към МС, при разлика един градус и еди колко си минутки, събитието /ако е заложено такова/ ще настъпи при едната с година и няколко месеца по-рано и респ. по-късно, а не с пет години.

съгласна съм!
теоретически приказвам.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #306 -: Юли 09, 2010, 01:21:24 pm »
Еми Санти, никой не е казал, че това трябва да се случи. Ако нещо е заложено като тенденция в солара, то може да се реализира, но може и да НЕ се реализира. Тенденцията затова е тенденция.  ;D А и според мен за да се случи някое по-важно събитие, ако щеш и бременност, трябва да има други потвърждения в хороскопа - по прогресия, дирекция, в хармониците. Освен това, ако въпросното "нещо" няма отде да дойде, тенденцията може да се реализира по друг начин и други аналогии на домовете, които са засегнати.
В миналгодишния си солар имах акцентиран 5 дом и соларно новолуние там и... родиха ми се шест котенца.  ;D Гледах ги, подхранвах ги с бебешка смес от шишенце с биберон, нощи не спях...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #307 -: Юли 09, 2010, 01:22:39 pm »
освен приключването на отношения нещо друго интересно по моя солар вижда ли се.
аз така като го гледам ми се струва, че акцента ще е върху контактите, образованието и всичко свързано по оста 3-9.
и с този АЦ Козирог май ще ми се наложи да стана по-сериозна.

*

Santi

« Отговор #308 -: Юли 09, 2010, 01:33:35 pm »
Еми Санти, никой не е казал, че това трябва да се случи. Ако нещо е заложено като тенденция в солара, то може да се реализира, но може и да НЕ се реализира. Тенденцията затова е тенденция.  ;D А и според мен за да се случи някое по-важно събитие, ако щеш и бременност, трябва да има други потвърждения в хороскопа - по прогресия, дирекция, в хармониците. Освен това, ако въпросното "нещо" няма отде да дойде, тенденцията може да се реализира по друг начин и други аналогии на домовете, които са засегнати.
В миналгодишния си солар имах акцентиран 5 дом и соларно новолуние там и... родиха ми се шест котенца.  ;D Гледах ги, подхранвах ги с бебешка смес от шишенце с биберон, нощи не спях...

Не ме разбирай погрешно, но като вида недоизказана мисъл, това е нормалната ми реакция  ;D. Ще го видим как ще се реализира, но като гледам транзитите и не са хич добри, но Сатурн като качне на асц-та и  в 1-ви ще позатегне нещата, да не се поразврати девойката  ;D.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #309 -: Юли 09, 2010, 01:37:06 pm »
По-важните събития от солара се реализират, както казах, ако има раздвижване по прогресии и дирекции.
Нямам рождените данни на момичето и не мога да ти кажа в коя посока може да се развият тенденциите. Само по солар никога не прогнозирам, той е само допълнителен инструмент, използвам други техники.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #310 -: Юли 16, 2010, 02:11:45 pm »
на някой да му се е случвало подобно нещо:
 - соларна луна в 5 дом, съвпад натална, като соларен 5 дом попада върху 8ми натален.

*

Uran

• 6041
« Отговор #311 -: Юли 16, 2010, 03:08:55 pm »
 - соларна луна в 5 дом, съвпад натална, като соларен 5 дом попада върху 8ми натален.
Бременност.
п.п.Не съм имала точно такъв солар. :blink:

*

tanina80

« Отговор #312 -: Юли 16, 2010, 04:03:23 pm »
По-важните събития от солара се реализират, както казах, ако има раздвижване по прогресии и дирекции.

Какво ще рече "раздвижване"? Ако прогресивните правят аспект с наталните ли? Или пък соларните аспектират наталните?

*

Марая

• 28287
« Отговор #313 -: Юли 16, 2010, 04:10:01 pm »

къде попада соларния СЛВ?
има ли замесени дирекций или прогресий в /към/ 5-ти и 8-ми...
нещо интересно в 4-ти и 1-ви?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #314 -: Юли 16, 2010, 04:19:00 pm »
Рая, Рак ти е на куспидата на 10, нали ? Възможно е аспектите на Луната по натал да се активират, подчертаване на лунната тема, може и индикация за бременност да е, зависи от всичко останало.
« Последна редакция: Юли 16, 2010, 04:23:05 pm от Asol »

*

Марая

• 28287
« Отговор #315 -: Юли 16, 2010, 04:22:59 pm »
само да вметна Рая ,че 5-ти /8-ми не е достатъчно за раждане на деца... ;)
това може да е много силна и изпепеляваща връзка с романтика и секс.
виж какво имаш в 12-ти дом. на к12 ,или в дома. виж 12-ти соларен в/у кой натален попада...
за раждане на дете се гледа 1-ви , 4-ти , 5-ти и 8-ми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #316 -: Юли 16, 2010, 04:29:36 pm »

Какво ще рече "раздвижване"? Ако прогресивните правят аспект с наталните ли? Или пък соларните аспектират наталните?

прогресий- вътрешното изменение.
дирекций-външни обстоятелства
солар- сцената на която се развиват събитията през текущата година
транзити- отключват събитията ...
натал- заложеното

*

tanina80

« Отговор #317 -: Юли 16, 2010, 04:31:19 pm »
Мерси  :wub: Даде ми тема за размисъл...

Примерно за този солар, ако тръгна отзад напред... Натален Хирон в 4дом  ТЛЦ 15градус ми дава заложено нещо си, което засега незнам какво е (не съм чела за хирон нищо). Транзитния Марс в ТЛЦ 14,56 градуса (в съвпад и с транзитна Венера и Луна) на следващия ми ЧРД ще отключат нещо си, което ми е заложено в натала. Сцената по солар трябва да е 10-ти дом. Прогресиите специално за ТЛЦ нещо не ги виждам вписани в картинката. Правилно ли съм разбрала? И някой може ли да ми каже какво е това, което ми е заложено с този Хирон-ТЛЦ-четвърти натален дом?
« Последна редакция: Юли 16, 2010, 04:44:56 pm от tanina80 »

*

Марая

• 28287
« Отговор #318 -: Юли 16, 2010, 05:24:18 pm »
Мерси  :wub: Даде ми тема за размисъл...

Примерно за този солар, ако тръгна отзад напред... Натален Хирон в 4дом  ТЛЦ 15градус ми дава заложено нещо си, което засега незнам какво е (не съм чела за хирон нищо). Транзитния Марс в ТЛЦ 14,56 градуса (в съвпад и с транзитна Венера и Луна) на следващия ми ЧРД ще отключат нещо си, което ми е заложено в натала. Сцената по солар трябва да е 10-ти дом. Прогресиите специално за ТЛЦ нещо не ги виждам вписани в картинката. Правилно ли съм разбрала? И някой може ли да ми каже какво е това, което ми е заложено с този Хирон-ТЛЦ-четвърти натален дом?

смях се много! ;D ;D :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
сега...стъпка по стъпка!
първо се прави натал! после се прави прогресия! следва дирекция! след това се поставят транзитите!
следва солара!
всичкото това се наплъстява и се вижда кое ,какво ,как и защо....

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #319 -: Юли 16, 2010, 10:42:47 pm »
sajalqvam za latinicata, no FlexType ne6to ne tragva.
sorry za obarkvaneto, no tova ne e moq solar, a na edna priqtelka.
kato opravq Flexa 6te pi6a pove4e.