Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267393 Прегледи
Re:Солари - практикум
« Отговор #380 -: Август 15, 2010, 09:09:08 pm »
Целувке в едната карта к12 /сол/ е в/у асц от натала- няма връщане! Чужбина-това от мен! ;)

Леле,ти направо ме застреля...баща ми доста си навива на пръста да се прибираме,то и аз така си го гласях до преди няколко месеца,ама нещо представата ми за нещата се пообърна и точно сега мога и тук,мога и в Б-я,макар че да остана е по-лесния път,поне засега,не знам...
Благодаря ти,Марая!  :wub:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #381 -: Август 15, 2010, 09:11:21 pm »
Целувке в едната карта к12 /сол/ е в/у асц от натала- няма връщане! Чужбина-това от мен! ;)

Леле,ти направо ме застреля...баща ми доста си навива на пръста да се прибираме,то и аз така си го гласях до преди няколко месеца,ама нещо представата ми за нещата се пообърна и точно сега мога и тук,мога и в Б-я,макар че да остана е по-лесния път,поне засега,не знам...

Имате глави и мислете и сами. Ако някой ти каже, че трябва да се върнете....веднага ли ще го направиш?

« Отговор #382 -: Август 15, 2010, 09:18:07 pm »

Имате глави и мислете и сами. Ако някой ти каже, че трябва да се върнете....веднага ли ще го направиш?

Ами да,имаме си глави,но в крайна сметка всеки сам знае какво му е и колко им е тежко и на двамата,а и ако останат без работа,просто няма как да стане...
Не е нужно някой да ми казва да се връщам,това могат да го наложат обстоятелствата,не зависи от мен  :blink:

*

Divna

« Отговор #383 -: Август 16, 2010, 04:19:55 am »

Марайче, те и на двамата родители сол. К12 е върху нат. АЦ  :blink:.

Целувка, ясно е, че борба ще има. Сол. АЦ и при двамата родители са във вторите им натални домове. Акцентът ще е върху средствата/парите. Ще работят. При баща ти 9 сол. дом е доста аспектиран и соларното съзвздие, попада в наталното такова. Ще остане в чужбина. Той в момента преживява уранова опозиция и сигурно му е много тежко, но всичко ще си дойде на мястото. Майка ти трябва да се пази от заболявания. Нека бъде внимателна към здравето си.
Бракът на родителите ти ще претърпи трансформация. Нека бъдат силни. Не е лесно в чужбина и много семейства се разпадат там /личен опит/. Силно се надявам те да не допуснат това.
От колко години сте в чужбина?
« Последна редакция: Август 16, 2010, 04:26:04 am от Divna »

« Отговор #384 -: Август 16, 2010, 10:31:14 am »

Марайче, те и на двамата родители сол. К12 е върху нат. АЦ  :blink:.

Целувка, ясно е, че борба ще има. Сол. АЦ и при двамата родители са във вторите им натални домове. Акцентът ще е върху средствата/парите. Ще работят. При баща ти 9 сол. дом е доста аспектиран и соларното съзвздие, попада в наталното такова. Ще остане в чужбина. Той в момента преживява уранова опозиция и сигурно му е много тежко, но всичко ще си дойде на мястото. Майка ти трябва да се пази от заболявания. Нека бъде внимателна към здравето си.
Бракът на родителите ти ще претърпи трансформация. Нека бъдат силни. Не е лесно в чужбина и много семейства се разпадат там /личен опит/. Силно се надявам те да не допуснат това.
От колко години сте в чужбина?

Ами от 5 години горе-долу вече станаха.
За каква по-точно трансформация говориш в брака им?Вярно,че баща ми последно време е труден за понасяне,ама аз все го отдавам на криза на средната възраст  ;D това като шега,но не знам ... те се обичат,не знам,надявам се,че няма така лошо да ме изненадат  :-\

*

Divna

« Отговор #385 -: Август 16, 2010, 06:38:01 pm »
Целувчица, не се плаши. Трансформацията не винаги означава развод.
И при двамата родители сол. К7 попадат в 8мите натални домове, което означава, че в бракът ще има трансформация, някакъв вид промени. Това е нормално за всеки брак. Хората се променят и това рефлектира на взаимоотношенията им един към друг.
Баща ти е с уранова опозиция, a соларната опозиция Сатурн/Луна, повтаря наталната такава, а както добре се вижда двете планети са управители на една важна кардинална ос АЦ/ДЦ, а в настоящия солар са в кардиналните знаци Oвен/Везни. На всичкото отгоре при него сол. Плутон е в квадратура със сол. Луна. При него промените са големи. И може би изживява по-емоционално всичко.
Майка ти също е с уранова опозиция, а сол. Плутон квадратира нат. Слънце.
Навярно и двамата са в тежък период, но важното е, че се обичат и това ще им помогне да преодолеят по-лесно трудностите.
Желая им късмет!

« Отговор #386 -: Август 16, 2010, 07:11:10 pm »
Ами така е,хич не им е леко,но няма много възможности,та ще трябва да я бутат някакси.
Иначе предполагам,че баща ми ги изживява по-емоциолнално нещата,макар че не го показва кой знае колко,освен с раздразнението си,което често е провокирано от многото работа и трудностите,но...
Не знам,ще поживеем и ще видим,надявам се промените да са за добро  :blink:

Благодаря ти отново за обърнатото внимание и помоща!  :58: :88: :kissd:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #387 -: Август 19, 2010, 03:54:52 pm »
Как бихте разтълкували следният аспект в соларна карта?
Соларна венера  в 7ми сол дом,съвпад с нат мерк,опозиция нат уран .

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #388 -: Август 20, 2010, 06:26:52 pm »
Много ви моля ,кажете  в тазгодишният ми солар има ли предпоставки за смяна на работата?
Че се затруднявам....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #389 -: Август 20, 2010, 06:54:42 pm »
Много ви моля ,кажете  в тазгодишният ми солар има ли предпоставки за смяна на работата?
Че се затруднявам....

Има индикации по солара, но е важно да бъде потвърдено и чрез прогресиите. Ако качиш натал, прогресии и солар арк, ще видя по-добре.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #390 -: Август 20, 2010, 07:09:56 pm »
Благодаря Скарлет.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #391 -: Август 20, 2010, 07:52:33 pm »
Има индикации, но гледай в следващите дни, докато Марс преминава през Урана ти да се предпазвате и двамата с партньора ти от разправии или инцидент - Уран управлява 7 и 8 домове и е в 3 нат. дом. Прогресивната Луна и тя е там. Транзитния Уран се върна в Риби и съвпада със Слънцето ти. В натала 3 дом се управлява от Меркурий в 9 дом и е в опозиция с Уран в 3 дом. Това изисква внимание от ваша страна по време на път при задействане на опозицията Меркурий/Уран от транзити. А сега Марса транзитира през Уран и трябва да се пазите.  Кво ме попита, какво казах, ама не мога да не ти кажа да се предпазваш. Сега да не вземеш да се стреснеш? В следващите дни е най-добре да не пътувате. Иначе, в солара имаш Марс в 10 соларен дом, 6 соларен дом е активиран с планети, лунните възли транзитират през 6-я ти дом, Сатурн - управител на 6 дом прави тригон към наталния Сатурн. Ако имаш нещо предвид или изкочи предложение, действай.  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #392 -: Август 20, 2010, 08:05:17 pm »
И още нещо - Уран се свързва и с електрически уреди, ток, затова в следващите дни избягвайте с мъжа ти да ремонтирате електроуреди и бъдете внимателни с тока. Меркурий е в огнен знак, а Уран във въздушен - гледай да не подпалиш нещо, особено на 25,26 и 27 август. Откакто ми е полазил Уран Луната който и щепсел да пипна, хвърчат искри и на два пъти гърмя бушона. Луда работа.  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #393 -: Август 20, 2010, 08:07:17 pm »
Мерси Скарлет,
аз лично приключих с пътуванията.Бяхме на море,върнахме се на 2 август.Аз също се тревожех заради марса в 3ти дом.
Но мъжа ми още пътува :unsure: Имам предвид,че в момента работи на морето и предстои след 10тина дни да се връща.
Ще се пазя и от градския транспорт :unsure:колкото мога.
Благодаря ти за предупреждението.
Да,имам предложение за нова работа и смятам ако наистина всичко е наред,да заменя старата.Дано е за добро.
Просто исках да разбера дали звездите го потвърждават :blink:

Да те питам нещо още,понеже в момента не сме заедно с мъжа ми,мога ли и него да го предупредя да се пази?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #394 -: Август 21, 2010, 05:55:51 pm »
Как ще изтълкувате соларни Юпитер в съвпад Уран в 5-ти соларен. Kuspidata na 5-ti solaren e v/u IC.
Аспектите са квадратура към стелиум във втори дом....Уран управлява 4-ти соларен , а Юпитер втори соларен.
Аспектите към наталните планети са тригони към асц и сексил към Венера. Юпитер е на 101* от нат.слънце....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #395 -: Август 21, 2010, 06:29:34 pm »
Как ще изтълкувате соларни Юпитер в съвпад Уран в 5-ти соларен. Kuspidata na 5-ti solaren e v/u IC.
Аспектите са квадратура към стелиум във втори дом....Уран управлява 4-ти соларен , а Юпитер втори соларен.
Аспектите към наталните планети са тригони към асц и сексил към Венера. Юпитер е на 101* от нат.слънце....

Марая, Уран и Юпитер през 4ти натален дом ли транзитират? И какъв е стелиума, т.е. кои планети включва?
Вероятно е в дома да има напрежение идващо от стелиума във втори дом, но трябва да се види солара, за да се дадът подробности. Определено има промени в дома, засягащи взаимоотношенията с любимите хора до някаква степен.
Венера на кои домове в радикса е управител и в кой сол. дом съответно в натален попада?
Най-добре е да сложиш соларната карта.

*

Марая

• 28287
« Отговор #396 -: Август 21, 2010, 06:35:13 pm »

Марая, Уран и Юпитер през 4ти натален дом ли транзитират? И какъв е стелиума, т.е. кои планети включва?
Вероятно е в дома да има напрежение идващо от стелиума във втори дом, но трябва да се види солара, за да се дадът подробности. Определено има промени в дома, засягащи взаимоотношенията с любимите хора до някаква степен.
Венера на кои домове в радикса е управител и в кой сол. дом съответно в натален попада?
Най-добре е да сложиш соларната карта.

да , 4-ти натален!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #397 -: Август 21, 2010, 06:45:42 pm »
И си имаш истинско соларно новолуние! Суупер  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #398 -: Август 21, 2010, 07:02:58 pm »
И си имаш истинско соларно новолуние! Суупер  ;)

А после прогресивно ме чака ;) :blink:.

*

Divna

« Отговор #399 -: Август 21, 2010, 07:19:56 pm »
Марая, виждам една точна квадратура м/у сол. Уран/Марс в сол. домове 5/2 и наталните 4/1. Ще има напрежение касаещо средствата дадени за дома и нуждата той да бъде разкрасен. Сол. Нептун в 4ти сол. дом-ще желаеш да живееш в дома на мечтите си.
Сол. Уран секстил с нат. Венера, която е управител на 6 и 11 дом - проекти и работа свързани с дома.
Ще има разминаване с очакванията - сол. Венера в квадратура с наталната (квадратурата е широка, над 3* така че може и да не се взима под внимание), но сол. Луна е в квадратура с нат. Уран и Плутон - тук вече напрежението е видно. Като цяло ще си малко повече уязвима и чувствителна. Ще ти се налага навярно да пътуваш доста /кратки разстояния/. Много тайни ще излязат на яве /сол. Сатурн и Венера в 12 сол. дом/ свързани с организации и всичко по 11 дом. Голяма чистка ще пада откъм тая страна /сол. Сатурн на нат. К11/. Но в крайна сметка всичко ще е в твоя полза /сол. Венра в секстил със сол. Меркурий и сол. Плутон, а двете планети ги свързваме с МЦ в радикса ти/. Много борба, но на финала ти излизаш победител. Сол. Сатурн е в квадратура с нат. Марс. Сатурн е У2, а Марс е упр. на 5ти натален дом. Сатурн се намира в 12 сол. дом - някой от твоето обкръжение /близък, любим, някой на който се доверяваш, може да бъде и подчинен (сол. К6 в Овен) ... може да скрие нещо от теб или да има парична измама. Бъди предпазлива. Но така или иначе нещата ще се решат в твоя полза (сол. Сатурн секстил със Слънце). Мисля, че на астрологията ще погледнеш като на нещо повече от хоби.
Това е в общи линии набързо.