Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267704 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Солари - практикум
« Отговор #420 -: Август 28, 2010, 04:47:31 pm »
Милки, може да имаш промени в дома си или в работата.
Ох,да е само това....

АСЦ сол. в 5-ти /отвсякъде е видно/ ,ще има нова любов!
Пък и транзитния сев възел,скоро ще влезе в 5тия ми дом :lol:

Това на аватара да не е новия избранник? ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #421 -: Август 28, 2010, 04:54:02 pm »
Милки, може да имаш промени в дома си или в работата.
Ох,да е само това....

АСЦ сол. в 5-ти /отвсякъде е видно/ ,ще има нова любов!
Пък и транзитния сев възел,скоро ще влезе в 5тия ми дом :lol:

Това на аватара да не е новия избранник? ;D ;D ;D
Не е много астрологичен аватара,ама ми грабна окото...та викам да ви поразвеселя :blink:

« Отговор #422 -: Август 28, 2010, 05:02:04 pm »
Пускам си новия солар 2010/2011. Скоро ще имам ден ден.  ;D
Давайте смело с прогнозите.  :rolleyes:

Аиа днес се загледах в солара ти и реших и аз да се пробвам  :rolleyes:
Мисля че процесите свързани с партньорството вече са започнали от около година (погледнах ти дирекциите има двойно подчертаване на аспекта Нептун-Марс-господари на 7-ми дом а и прогресивната Луна е в 7-ми дом)Соларен Нептун в 12-ти дом както и Вижън каза ще имаш нужда да помагаш ще станеш още по нежна и любяща единственото което може да те разочарова е част ото нереализираните ти мечти а ти самата каза че част нещата са започнали да се случват!Нещото което ме претеснява е ретроградния Меркурий управител на 4-ти и 7-ми соларен миля че ще има накакво забавяне и соларна Луната в 5-ти дом (където е соларната Луна винаги има някакви проблеми)но пък има двойно подчертаване на аспекта между соларен Марс-натална Луна и Соларна Луна-натален Марс така че мисля че нещата ще се подредят и нещо около бременност ми намирисва  :57: а и този соларен съвпад Венера-Марс и прогресивна Луна в 8-ми но предвид заболяването на дядо ти може да има и загуба в семейството  :'( а и затъмнението януари 2010 попада в 4-ти натален.В края на октомври месец мисля че ще има доста интересни събития свързани с партньора Юпитер се обръща в съвпад с ДС нещо ме кара да предполагам че ще се пренесеш при партньора и ще заживеете заедно ако вече не сте го направили но мисля че нещата ще се развият доста бързо изгряващи Юпитер и Уран.Бъди щаслива има такива предпоставки за това  :58:
Докато дишаш...надявай се!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #423 -: Август 31, 2010, 12:00:36 pm »
има ли деца?

« Отговор #424 -: Август 31, 2010, 12:10:02 pm »
Как бих могла да тълкувам съвпад на Венера (цоларна) и Слънце(соларно) в соларната карта? Имам този аспект за предстоящата година и се чудя  - ще се разхубавявам ли или нова връзка ме чака?? Мерси :)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #425 -: Август 31, 2010, 12:11:37 pm »
ами и аз това "видях" за това питам..... :blink:
ами акцента ще е върху ежедневието и работата му.....естествено детето ще внесе голяма промяна в ежедневието му....Венера върху наталния АЦ ми изглежда и го усещам много хубаво.....много щастлив трябва да бъде.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #426 -: Август 31, 2010, 12:14:24 pm »
По принцип съвпад на Слънцето и Венера в солара (особено когато Венера е много близо до Слънцето) може да означава нов цикъл в любовта и взаимоотношенията. Възможността за започване на връзка трябва да бъде потвърдена и от други фактори.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #427 -: Август 31, 2010, 12:18:19 pm »
По принцип съвпад на Слънцето и Венера в солара (особено когато Венера е много близо до Слънцето) може да означава нов цикъл в любовта и взаимоотношенията. Възможността за започване на връзка трябва да бъде потвърдена и от други фактори.

Мерси, Лили! соларната Венера е в сърцето на Слънцето, не е изгорена ;) Това е индикация, но тр Сатурн тръгва към нат Венера, та не знам какво ще излезне ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #428 -: Август 31, 2010, 12:32:18 pm »
Мерси, Лили! соларната Венера е в сърцето на Слънцето, не е изгорена ;)

В миналгодишния ми солар имаше ретро Венера в сърцето на Слънцето (по натал също ми е ретроградна). Връзка не съм започнала, но имаше емоции в тази сфера.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #429 -: Август 31, 2010, 12:40:36 pm »
има ли деца?
а по какво видя че ще му се роди дете?
ами соларния АЦ Близнаци...Меркурий У1 и У5 соларни.....в 1-ви натален в съвпад с Уран, целия акцент върху 1-ви натален и 6-ти соларен....Венера на АЦ....
натален Плутон в съвпад с К6 соларен....
Сатурн и Луната в 5-ти соларен...
не мога да обясня точно, но и някакво усещане сякаш има лъха от картата....
 :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #430 -: Август 31, 2010, 01:10:11 pm »

а това че сол.меркурий е върху натален уран всъщност неозначава ли непредвидени изненади ; дали добри дали лоши ; а и сатурн в 5 сол дом незнаех че е на любов и деца; сол. Ас е в 8 натален дом ..... а и 6 сол дом с марс там и слънце - не е голяма грижа за здравето.....
ами не мога да го обясня с думи, трудно ми е ...."виждам" го и го усещам....
Сол АЦ в 8-ми натален ...пак е свързано с трансформацията на човека...физическата, приспособяването му към новата ситуация....което няма как да не се отрази на външния му вид и начина, по който възпреима нещата и ги препредава на околните и света....
за Слънцето и Марс в 6-ти соларен...ако има някакви здравословни проблеми според мен те ще са по-скоро в следствие на промяната в режима ....
нека някой друг да се включи също, защото на мен ми е трудно да обяснявам....пък и не ме бива.... :-[ :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #431 -: Август 31, 2010, 02:46:17 pm »

Мерси, Лили! соларната Венера е в сърцето на Слънцето, не е изгорена ;) Това е индикация, но тр Сатурн тръгва към нат Венера, та не знам какво ще излезне ;)

любов! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #432 -: Август 31, 2010, 04:55:26 pm »

този съвпад го имам в солара за следващата година - 5 дом.
тази година имам съвпад на сол. Венера с натален Сатурн - какво да очаквам?

*

Марая

• 28287
« Отговор #433 -: Август 31, 2010, 04:57:59 pm »

този съвпад го имам в солара за следващата година - 5 дом.
тази година имам съвпад на сол. Венера с натален Сатурн - какво да очаквам?

Какви са аспектите на Сатурн в натала? Какво упр. и къде е ситуиран в натала?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #434 -: Август 31, 2010, 05:05:20 pm »
Сатурн се намира в 11 дом - Дева, управлява 3 и 4 дом. ИЦ ми е в Козирог.
Сатурн е в квадрат с Венера (9 д), квадрат Нептун (2 д), секстил Уран(1 дом), тригон Хирон (7 дом), секстил Меркурий (9 дом).
Доста е аспектиран, но при мен повечето планети са така.

*

Марая

• 28287
« Отговор #435 -: Август 31, 2010, 05:11:22 pm »
Сатурн се намира в 11 дом - Дева, управлява 3 и 4 дом. ИЦ ми е в Козирог.
Сатурн е в квадрат с Венера (9 д), квадрат Нептун (2 д), секстил Уран(1 дом), тригон Хирон (7 дом), секстил Меркурий (9 дом).
Доста е аспектиран, но при мен повечето планети са така.

А коя е изгряващата соларна планета?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #436 -: Август 31, 2010, 05:13:51 pm »
Сол. Ац ми е Козирог върху 3 натален.
Плутон и СЛВ са ми в 1 соларен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #437 -: Август 31, 2010, 05:42:55 pm »
Сол. Ац ми е Козирог върху 3 натален.
Плутон и СЛВ са ми в 1 соларен.

Трудности ,борби и амбиции дава сол.асц козирог. Венера ще задейства аспектите на сатурн и е видно ,че сатурн ще бъде приоритетна планета щрез годината , тъй като е упр. на сол.асц...
Теми свързани с наследства и водене на дела за пари ще бъдат на фокус през годината.
Важни са прогресиите и дирекциите ....,както и мястото на пр.луна.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #438 -: Август 31, 2010, 05:51:57 pm »
те вече започнаха, за съжаление.
пък аз си мислех, че ще е нещо свързано с любовта. :(
прогр. Луна е в 8 дом.
съвпада на сол.Венера (9 д) с нат. Сатурн е точен.
нат.Венера също е в 9 дом.

« Отговор #439 -: Септември 01, 2010, 08:53:22 am »

любов! :blink:

ех, ехх...вече не вярвам в нея :)