Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267609 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Солари - практикум
« Отговор #400 -: Август 21, 2010, 10:48:33 pm »
Марая, виждам една точна квадратура м/у сол. Уран/Марс в сол. домове 5/2 и наталните 4/1. Ще има напрежение касаещо средствата дадени за дома и нуждата той да бъде разкрасен. Сол. Нептун в 4ти сол. дом-ще желаеш да живееш в дома на мечтите си.
Сол. Уран секстил с нат. Венера, която е управител на 6 и 11 дом - проекти и работа свързани с дома.
Ще има разминаване с очакванията - сол. Венера в квадратура с наталната (квадратурата е широка, над 3* така че може и да не се взима под внимание), но сол. Луна е в квадратура с нат. Уран и Плутон - тук вече напрежението е видно. Като цяло ще си малко повече уязвима и чувствителна. Ще ти се налага навярно да пътуваш доста /кратки разстояния/. Много тайни ще излязат на яве /сол. Сатурн и Венера в 12 сол. дом/ свързани с организации и всичко по 11 дом. Голяма чистка ще пада откъм тая страна /сол. Сатурн на нат. К11/. Но в крайна сметка всичко ще е в твоя полза /сол. Венра в секстил със сол. Меркурий и сол. Плутон, а двете планети ги свързваме с МЦ в радикса ти/. Много борба, но на финала ти излизаш победител. Сол. Сатурн е в квадратура с нат. Марс. Сатурн е У2, а Марс е упр. на 5ти натален дом. Сатурн се намира в 12 сол. дом - някой от твоето обкръжение /близък, любим, някой на който се доверяваш, може да бъде и подчинен (сол. К6 в Овен) ... може да скрие нещо от теб или да има парична измама. Бъди предпазлива. Но така или иначе нещата ще се решат в твоя полза (сол. Сатурн секстил със Слънце). Мисля, че на астрологията ще погледнеш като на нещо повече от хоби.
Това е в общи линии набързо.

Дивна , много и сърдечно ти благодаря мила ми причтелко! :kissd: Да не стана баба тая година? :-\ А некое гадженце няма ли? :-[ :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #401 -: Август 26, 2010, 08:57:23 pm »
И още нещо - Уран се свързва и с електрически уреди, ток, затова в следващите дни избягвайте с мъжа ти да ремонтирате електроуреди и бъдете внимателни с тока. Меркурий е в огнен знак, а Уран във въздушен - гледай да не подпалиш нещо, особено на 25,26 и 27 август. Откакто ми е полазил Уран Луната който и щепсел да пипна, хвърчат искри и на два пъти гърмя бушона. Луда работа.  ;D
Ето това търсих и го намерих от предните дни.Това предупреждение на Скарлет.Не си спомням какъв е бил точно поводът,но сигурно тр марс върху уран в картата ми.Днес е 26ти.
Тъкмо се приготвих да изляза с детето в 19 ч и влязох в банята,като натиснах ключа гръмна бушона.Сами сме, мъжът ми е още в провинцията.Обадих му се,той каза да не светвам лампата в банята докато се върне и да включа бушона.Аз не го послушах обаче и пак се случи същото,много се уплаших и си казах ееееех астрологията е голяма работа!!!Излязохме с детето и в градинката срещнах един млад дядо с внуче :-[ и той ми предложи да ми помогне.Дойдоха в къщи и включи бушона.
Сега 2 дни ще се къпя на тъмно.Докато си дойде мъжа ми да оправи ел инсталацията.
Е,това е.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #402 -: Август 26, 2010, 10:05:19 pm »
И още нещо - Уран се свързва и с електрически уреди, ток, затова в следващите дни избягвайте с мъжа ти да ремонтирате електроуреди и бъдете внимателни с тока. Меркурий е в огнен знак, а Уран във въздушен - гледай да не подпалиш нещо, особено на 25,26 и 27 август. Откакто ми е полазил Уран Луната който и щепсел да пипна, хвърчат искри и на два пъти гърмя бушона. Луда работа.  ;D
Ето това търсих и го намерих от предните дни.Това предупреждение на Скарлет.Не си спомням какъв е бил точно поводът,но сигурно тр марс върху уран в картата ми.Днес е 26ти.
Тъкмо се приготвих да изляза с детето в 19 ч и влязох в банята,като натиснах ключа гръмна бушона.Сами сме, мъжът ми е още в провинцията.Обадих му се,той каза да не светвам лампата в банята докато се върне и да включа бушона.Аз не го послушах обаче и пак се случи същото,много се уплаших и си казах ееееех астрологията е голяма работа!!!Излязохме с детето и в градинката срещнах един млад дядо с внуче :-[ и той ми предложи да ми помогне.Дойдоха в къщи и включи бушона.
Сега 2 дни ще се къпя на тъмно.Докато си дойде мъжа ми да оправи ел инсталацията.
Е,това е.

Ами, случайни неща няма и се радвам, че всичко е ОК. Все пак, бъди внимателна. Сега е в съвпад с Урана ти, после ще бъде в опозе на Марса....гледай и транзитното Слънце да няма напрегнат аспект към рождена планета. Хубаво е, когато има кой да те предупреди. Радвам се, че си добре.  :58:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #403 -: Август 26, 2010, 10:09:45 pm »
Благодаря ти,хубаво направи,че тогава ми каза тези неща.
Още с навлизането на марс в 3тия ми дом се попритесних,защото тогава ни чакаше път,слава Богу отидохме и се върнахме без проблем.Нали имам тежки планети в 3ти дом и затова.Казах и на мъжа ми да внимава,да се пази.
Силно вярвам в тази наука и затова съм  сред вас.
Настолните ми книги са астрологични и когато мога си прочитам нещичко,но пък сайта който навестявам най-често е този :blink:

« Отговор #404 -: Август 27, 2010, 07:35:02 pm »
Аз имам някаква подобна напрегната ситуация - транз. Марс съвпад на Уран и транзитна Луна в квадрат към тях, на 5.09, неделя. Ще гледам да не правя бели в къщи  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #405 -: Август 27, 2010, 09:41:06 pm »
Пускам си новия солар 2010/2011. Скоро ще имам ден ден.  ;D

Давайте смело с прогнозите.  :rolleyes:
Хубаво, лошо, по-лошо, най-лошо, няма проблем. Смелоооо.  ;D

аз ще се пробвам за пръв път, имай милост.. ;D

значи..соларен асц. в шести натален, риби- през годината за теб приоритет ще бъде работата и здравето..ще развиеш интуицията си и чрез нея ще разбереш как да станеш по- добър човек и как да подобриш КПД-то си в работата /коефициента на полезно действие  ;)/, това ще се хареса и на наталното ти слънце в дева..ще имаш прозрения и как да подобриш здравето си, чрез билки /народна медицина и други такива методи, хомеопатия, и т.н./..в първи имаш овен, в който са уран и юпитер, ретроградни, в седми натален..чрез изразяването на себе си, чрез опитването на нови поведения, чрез експериментирането във взаимоотношенията ще постигнеш по- добри резултати, ще подобриш имиджа си в обществото, ще се разчупиш малко, което ще ти е от полза, но понеже са ретро, трябва да започнеш чрез промяна на себе си- начина, по който изглеждаш и се държиш..втори соларен в овен, осми натален- ще имаш придобивки чрез другите..после пропускаме, пропускаме, пропускаме..иц/мц обърнати-това не знам какво означава, сори.. :-[, нооо- луна в пети соларен!!- много женствена, флиртуваща и забавляваща се, в рак, на трон, в съвпад с марс  :P мисля че така здраво ще замаеш някой батко, ще до септември другата година ще чуем Менделсон.. ;D, още повече, че имаме огромен, наблъскан седми дом- меркурий съвпад слънце, сатурн, и марс съвпад венера- значи няма да е батко, а ти ще си кака на човека.. ;D ама пък и сатурн- той е заради бракосъчетанието, трайността на връзката.. ;) ще те женим, Ая, няма как, приготви се мислено, защото този солар е само за една година, после не се знае кога пак ще е така.. :P луна съвпад юлв, забравих да кажа- човека ще е по кармична линия, няма мърдане.. :blink:
соларно мц в стрелец и плутон в десети соларен дом- надявам се, че младежа няма да е полицай, или престъпник, нито пък че ти работиш в тази сфера, значи ще имаш преобразувания в областта на работата и то ще зависят от теб, понеже упр. на мц е в първи дом..мц съвпад натален нептун- надявам се да не си поставиш нереалистични цели..
в 12-ти соларен има нептун, на трон по дом, съвпад натална луна и хирон, /нептун и хирон ретро/..тук вече малко се изморих, но мисля, че нептун и луна в 12-ти дом, нищо че е водолей, ще разширят духовните ти хоризонти, ще те направят по- романтична, мечтателна, състрадателна и човечна..и младежа като се появи, ще клъвне на хирона, за да му излекуваш душевните рани и така, та цял живот.. ;D

извинявай, ако греша някъде, не е нарочно.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #406 -: Август 27, 2010, 09:58:43 pm »
:57: :88: :58:
Благодаря ти, от сърце, Вижън!!!  ;D
Да кажем, че към 70% си напипала нещата, само няма да съм кака със сигурност, това е!  ;D

кажи в кои 30% съм сгрешила, за да знам и аз де.. ;D освен с каката..а този мерк защо е там, в седми дом!!..меркурианец ли е човека??..защото е на трон по знак..съвпад с нат. стелиум и слв.. :rolleyes:

*

Vision

• 3523
« Отговор #407 -: Август 27, 2010, 10:05:52 pm »
Не знам, защо соларен Меркурий е в 7ми дом.  ;D

добре, да кажем, че ще общуваш много заради него, със срещуположния пол..а познаваш ли го човека, та казваш, че няма да си кака??
кажи, кажи, кажи!! ;D какво му е меркуриевото на него, да няма крилца на сандалите!?? :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #408 -: Август 27, 2010, 10:11:26 pm »
;D Не си падам по по-малки от мен. Хайде стига си питала.  ;D
Ще почакам още някой да се включи.  ;D

и аз не си падах до преди няколко години, но се промених.. :-[
добре де, добре..ама започни с разчупването отсега и дай малко инфо после, ок?? :rolleyes:

*

Vision

• 3523
« Отговор #409 -: Август 27, 2010, 10:20:33 pm »
Ще дам инфо, когато му дойде времето. ( и аз като царя).  ;D

сега като се държа така лошо с мен, отказвайки ми инфо, другите как да се навият да се съсредоточават върху солара ти.. :P вкарваш си автогол.. ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #410 -: Август 27, 2010, 10:25:33 pm »
Който има желание да се включи, който няма, жив и здрав да е. Аз за себе си знам какво е що е. Решенията са взети и не подлежат на коментар и преразглеждане.  ;D
Искам да видя написано ли е на небето.  ;D Това е.  :wub:

ПП: Не съм била груба. Просто отказвам инфо.

къде ти е чувството за хумор..много си спечена.. :(

нищо, ще се оправиш..

*

Vision

• 3523
« Отговор #411 -: Август 27, 2010, 11:09:45 pm »
Към Вижън - такааа..  Все пак, уважавам труда ти и се чувствам длъжна да поясня на някои места... :wub:

ама аз не исках такова инфо, защото няма как да знаеш какво ще стане за една година, това е нереалистично..само за баткото да кажеш какво му е меркуриевото, а ти се изписА, баси!! :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #412 -: Август 28, 2010, 08:35:59 am »

Искам да видя написано ли е на небето.  ;D Това е.  :wub:

Абе кой да ти каже, ас на моя солар е в 5, но по темите на 5 няма абсолютно нищо, а и по замисъла на солара.  :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #413 -: Август 28, 2010, 08:50:50 am »
Абе кой да ти каже, ас на моя солар е в 5, но по темите на 5 няма абсолютно нищо, а и по замисъла на солара.  :-\

и моя е така - сол. асцедент е на К9 в натала и само дървените философии по този дом, нищо чужбинско, нищо друго... па и акценти разни и пак нищо. то верно, че е минала само половин година ама все пак нещо трябваше да стане. нали уж квадрата предполага действие - сол. Уран и Венера в съвпад и квадрат на натални възли - ма нищоооооооо  :-X :-X :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #414 -: Август 28, 2010, 09:13:11 am »
По-често предполага действие от твоя страна, стига да те влече и ръчка в нея посока.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #415 -: Август 28, 2010, 02:54:48 pm »
Вижте,това ми е солара за следващата година,който ще започне март месец.
Досега не съм чела или чувала за интерсептирани домове в соларната година.Вие отдавате ли им значение?
Просто реших да хвърля поглед,заради снощният дълъг разговор в темата за 7ми дом и синастрията.
Дали ще ме чака нещо любовно и някаквоа драстична промяна.
АС в 5ти натален + плутон и сев възел в 1ви соларен.
Какво мислите? :mellow:

*

Asol

• 4140
« Отговор #416 -: Август 28, 2010, 03:02:27 pm »
Милки, може да имаш промени в дома си или в работата.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #417 -: Август 28, 2010, 03:06:29 pm »
Ох,да е само това....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #418 -: Август 28, 2010, 03:44:04 pm »
Ох,да е само това....

АСЦ сол. в 5-ти /отвсякъде е видно/ ,ще има нова любов!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #419 -: Август 28, 2010, 04:03:48 pm »
Ох,да е само това....

АСЦ сол. в 5-ти /отвсякъде е видно/ ,ще има нова любов!
Пък и транзитния сев възел,скоро ще влезе в 5тия ми дом :lol: