Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267273 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Солари - практикум
« Отговор #640 -: Юли 07, 2011, 05:05:01 am »
Мисля, че децата ще ти бъдат фокус.
Внимавай с този Нептун около К5. :blink:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #641 -: Юли 08, 2011, 07:08:38 am »
Може да се окаже и година, която носи по-интензивен емоционален заряд, избягвай излишно да вземаш участие в конфликти с близки жени и тези от обкръжението ти. Има тенденция да си по-раздразнителна от обичайното и по в дълбочина да изживяваш дори дребните неща от ежедневието, да си с по-драматична нагласа.
Това заради Асц Скорпион ли или от съвпада на нат. Луна с тран. Плутон?

« Последна редакция: Септември 23, 2011, 07:51:14 pm от Shreya »

*

Uran

• 6041
« Отговор #642 -: Юли 08, 2011, 04:24:12 pm »
Луна/Плутон мисля, че има предвид.

*

Santi

« Отговор #643 -: Юли 11, 2011, 11:45:01 pm »
Здравейте, как ви се струва този солар, въпреки че е "рано" още за него, но стар навик  :rolleyes:.

10x in advance  :wub:.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #644 -: Юли 12, 2011, 12:17:56 am »
Да не се очаква някаква промяна в личностен план, която да засегне и отношенията в дома?
На прима виста така ми изглежда. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #645 -: Юли 12, 2011, 12:28:53 am »
Здравейте, как ви се струва този солар, въпреки че е "рано" още за него, но стар навик  :rolleyes:.

Skluqvane na brak.... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #646 -: Юли 12, 2011, 01:05:57 am »
Цитат
Skluqvane na brak....

Хвърли ме в джаза  ;D ... За брак някак си или аз не виждам или не ми се иска да има индикации  :P.

Лили,

Промени в личностен план- възможно е(сол. Уран в 1-ви), но пък аз по-скоро виждам трудности в любовна връзка(ако съм в такава тогава)- сол. Мерк в квадрат със Сатурн в 7-ми сол и сол.Луна в квадрат с сол.Марс на сол.ДСЦ.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #647 -: Юли 12, 2011, 01:20:45 am »

Skluqvane na brak.... ;) ;D

Млад е още, нека си поживее момчето, недей го погубва преждевременно!  ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #648 -: Юли 12, 2011, 01:28:49 am »
Санти, преди месец ти е почнал новият солар, а вече гледаш следващия, голям бързак си.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #649 -: Юли 12, 2011, 01:59:19 am »
Така беше и с миналия  ;D ..

Той този е ясен  :blink:.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #650 -: Юли 12, 2011, 02:18:37 am »
Промени в личностен план- възможно е(сол. Уран в 1-ви), но пък аз по-скоро виждам трудности в любовна връзка(ако съм в такава тогава)- сол. Мерк в квадрат със Сатурн в 7-ми сол и сол.Луна в квадрат с сол.Марс на сол.ДСЦ.

Трудности в настоящата връзка може и да има, ако някой от двамата е по-докачлив и му липсва гъвкавост за сметка на ината, добре е да се обсъждат всички проблемни моменти с партньора, за да не се създават предпоставки за по-нататъшни недоразумения по въпроси, касаещи отношенията. Според мен ретро Сатурн в 7 дом не позволява с лекота да се прекъснат отношенията, дори ако не всичко върви гладко, Венера също е ретроградна в картата. Не е изключено наистина някои моменти в отношенията да бъдат подложени на "прекрояване" в някакъв смисъл.

Но пък с този сол. АС в Риби и Нептун близо до наталния струва ми се, че годината не съдържа потенциал за обрати, ти самият може все още да не си с нагласа за кардинални промени, а по-скоро да се налага да реагираш адекватно спрямо обстоятелствата и да се постараеш да не реагираш остро и раздразнително спрямо евентуалните промени в тях, доколкото е възможно.

Интересно е също така да се отбележи, че на следващия ден след рождения има новолуние в Близнаци, което на теб ти попада близо до ИЦ в солара. Забелязах, че соларно новолуние или в деня непосредствено преди/след солара винаги носи потенциал за промяна в дома, в който попада, нещо специално може да се случи в съответната сфера или там да бъде насочено вниманието ни, поради едни или други причини. А на теб това новолуние ти е в опозиция с Уран и в солара попада по оста МЦ-ИЦ, възможни са промени и в сферата на 10 дом, може пък и твоите приоритети да претърпят някаква промяна, знае ли човек. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #651 -: Юли 12, 2011, 02:24:12 am »
слагам и моята карта-ако някой има време да погледне и да си каже мнението ще бъда благодарна. :blink: :wub:
« Последна редакция: Септември 04, 2012, 07:02:10 am от MoonLight »

*

Santi

« Отговор #652 -: Юли 12, 2011, 03:58:23 am »

Трудности в настоящата връзка може и да има, ако някой от двамата е по-докачлив и му липсва гъвкавост за сметка на ината, добре е да се обсъждат всички проблемни моменти с партньора, за да не се създават предпоставки за по-нататъшни недоразумения по въпроси, касаещи отношенията. Според мен ретро Сатурн в 7 дом не позволява с лекота да се прекъснат отношенията, дори ако не всичко върви гладко, Венера също е ретроградна в картата. Не е изключено наистина някои моменти в отношенията да бъдат подложени на "прекрояване" в някакъв смисъл.

Но пък с този сол. АС в Риби и Нептун близо до наталния струва ми се, че годината не съдържа потенциал за обрати, ти самият може все още да не си с нагласа за кардинални промени, а по-скоро да се налага да реагираш адекватно спрямо обстоятелствата и да се постараеш да не реагираш остро и раздразнително спрямо евентуалните промени в тях, доколкото е възможно.

Интересно е също така да се отбележи, че на следващия ден след рождения има новолуние в Близнаци, което на теб ти попада близо до ИЦ в солара. Забелязах, че соларно новолуние или в деня непосредствено преди/след солара винаги носи потенциал за промяна в дома, в който попада, нещо специално може да се случи в съответната сфера или там да бъде насочено вниманието ни, поради едни или други причини. А на теб това новолуние ти е в опозиция с Уран и в солара попада по оста МЦ-ИЦ, възможни са промени и в сферата на 10 дом, може пък и твоите приоритети да претърпят някаква промяна, знае ли човек. :)

Мерси  :blink:.

Това са и вероятните предпоставки, заложени в този солар . Поначало като го видях ми се стори доста напрегнат и като цяло годината, която следва ще е доста променлива, ако съдя по него .

*

holanda

« Отговор #653 -: Юли 18, 2011, 12:14:47 am »
слагам и моята карта-ако някой има време да погледне и да си каже мнението ще бъда благодарна. :blink: :wub:

при теб има интересни предпоставки за сключване на брак,раждане ,ще си ангажирана предимно в къщни занимания .
Хм,,а може би ще има трудности с партньора,временни раздели..
но със сигурност ще има новости за теб
« Последна редакция: Юли 18, 2011, 12:22:28 am от жълтолилава »

« Отговор #654 -: Юли 18, 2011, 12:24:13 am »

при теб има интересни предпоставки за сключване на брак,раждане ,ще си ангажирана предимно в къщни занимания .
бебето е вече налице :blink: и сега се гледаме-затова повече съм свързана с къщните занимания :P.хубаво казано жълтолилава. :wub: :blink:благодаря ти за коментара.

« Отговор #655 -: Юли 18, 2011, 12:26:46 am »

Хм,,а може би ще има трудности с партньора,временни раздели..
но със сигурност ще има новости за теб
а и това го очаквам честно казано-и  с нетърпение новостите също :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #656 -: Юли 18, 2011, 12:30:54 am »

бебето е вече налице :blink: и сега се гледаме-затова повече съм свързана с къщните занимания :P.

да ти е живо и здраво бебчето :) да се надяваме и ,че всичко ще се нарежда добре за теб ,възможни са трудности ,..но ще се справиш  :blink:

« Отговор #657 -: Юли 18, 2011, 12:40:53 am »

бебето е вече налице :blink: и сега се гледаме-затова повече съм свързана с къщните занимания :P.

да ти е живо и здраво бебчето :) да се надяваме и ,че всичко ще се нарежда добре за теб ,възможни са трудности ,..но ще се справиш  :blink:
благодаря :blink: ;)такъв е живота-без трудности не може но си права-ще се справя

*

holanda

« Отговор #658 -: Юли 18, 2011, 12:45:44 am »
след 2 месеца имам рожден ден . Ето новия солар .Благодаря предварително :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #659 -: Юли 18, 2011, 12:45:59 am »

Много е рано Санти за солара 2012/2013. Остави първо новия солар 2011/2012 да си "свърши работата"  :blink: пък догодина ще гледаме бъдещия. Не се знае къде ще бъдеш догодина също.  :blink: Ако забегнеш в странство например (в радикса ти има заложби да печелиш добре в чужбина), сегашната соларна домова система, която си поставил губи своето значение. Ако обаче приемем, че си на същото място, където си отбелязал, то тогава се очертават:
1. Промяна на работнотното място. Вероятност от смяна на професията.
2. Значителни парични постъпления.
3. Разтърсваща любов.
... Нека продължим да обсъждаме този солар когато му дойде времето. Знам, че овнешката Луна иска всичко на часа, ама не предизвиквай съдбата, че с нея шега не бива.  ;)