Промени в личностен план- възможно е(сол. Уран в 1-ви), но пък аз по-скоро виждам трудности в любовна връзка(ако съм в такава тогава)- сол. Мерк в квадрат със Сатурн в 7-ми сол и сол.Луна в квадрат с сол.Марс на сол.ДСЦ.
Трудности в настоящата връзка може и да има, ако някой от двамата е по-докачлив и му липсва гъвкавост за сметка на ината, добре е да се обсъждат всички проблемни моменти с партньора, за да не се създават предпоставки за по-нататъшни недоразумения по въпроси, касаещи отношенията. Според мен ретро Сатурн в 7 дом не позволява с лекота да се прекъснат отношенията, дори ако не всичко върви гладко, Венера също е ретроградна в картата. Не е изключено наистина някои моменти в отношенията да бъдат подложени на "прекрояване" в някакъв смисъл.
Но пък с този сол. АС в Риби и Нептун близо до наталния струва ми се, че годината не съдържа потенциал за обрати, ти самият може все още да не си с нагласа за кардинални промени, а по-скоро да се налага да реагираш адекватно спрямо обстоятелствата и да се постараеш да не реагираш остро и раздразнително спрямо евентуалните промени в тях, доколкото е възможно.
Интересно е също така да се отбележи, че на следващия ден след рождения има новолуние в Близнаци, което на теб ти попада близо до ИЦ в солара. Забелязах, че соларно новолуние или в деня непосредствено преди/след солара винаги носи потенциал за промяна в дома, в който попада, нещо специално може да се случи в съответната сфера или там да бъде насочено вниманието ни, поради едни или други причини. А на теб това новолуние ти е в опозиция с Уран и в солара попада по оста МЦ-ИЦ, възможни са промени и в сферата на 10 дом, може пък и твоите приоритети да претърпят някаква промяна, знае ли човек.