Асц-та в Близнаци предполага нестабилна година, с доста движение / не задължително само физическо /, комуникация и работа с документи. Може би ще се занимаваш с доста неща едновременно, не изключвам и юридически такива, заради активирания ти Юпитер в 7-и. И ти самата сигурно ще променяш поведението си многократно през годината.
Да, като цяло годината е доста нестабилна, не че предходните с нещо са били по-различни.
Но някак усещам, че имам нужда от повече движение (не толкова във физически план). И втора работа започнах затова, мотивът не е само финансов - просто имах нужда да изляза "навън".
Съвпада в 12-и може да даде интериоризация на чувствата, затвореност или мечтателност, тайни чувства/връзка. Много е хубаво за духовно израстване и преживявания. Да се надяваме, че няма да ти се налага да ходиш по болници, заради майка или друга женска фигура.
Да се надяваме на първото, че вече половината солар мина. От духовни преживявания ми дойде до гуша вече, само с тях не се живее.

Проблеми с майка или друга близка жена съмнявам се да има поради простата причина, че нямам такива.
Тъй като Луната е върху Юпитер може да се занимаваш с въпроси свързании с недвижим имот / документи, леглизация, ../
Към края на годината ми предстои преместване, малко се поотложи, по-рано го планирах. Жилището е наследствено, всички документи и формалности отдавна са уредени, но остава висящ въпросът с ремонта - засега да се осигури най-необходимото, но и това гълта много пари, имайки предвид, че в това жилище никога нищо не се е инвестирало, нито са се правили ремонти. И въпреки всичко там със сигурност ще ми е по-спокойно.
Може и увеличение на социалните ангажименти или деятелност, желание за разширяване на хоризонтите, на душата
На това се надявам и аз, натам съм се насочила - към разширяване на наличните възможности, а и обстоятелствата го налагат.
А в кой соларен ти е Слънцето?
В 11ти соларен, в съвпад с Уран (върху наталния К5).