з влизам в последното тримесечие на актуалния ми солар, което по принцип е най-силното, обикновено соларите ми в първата половина на годината "спят", от втората се задвижват и последните три месеца се разиграват с пълна сила. От това, което до момента се е случило, Асц Везни в 9ти натален определено донесе афинитет към мъже, които са преимуществено далеч. Асц е и върху пр Венера точно. Сатурн съвпад с Парс Фортунае и МЦ върху Сатурн и Луна в 7ми натален не са отиграни все още, аз съм почти 100% сигурна, че това ще донесе или успешна връзка или успешна промяна на статуса, професионален, но при всички случаи ще мине през отношения с другите и чрез другите. Лунарът ми за този месец е много силен откъм МЦ, но ми се струва, че ще потръгне към август истински. Марс върху Вертекс (10ти върху 7ми) и Нептун върху антивертекса (4ти върху 1ви) също мисля, че още не е отигран, защото това е мъжка енергия и пак е с отношение към оста 1/7 (4/10 соларни). Нептун даде романтичност и уязвимост в 4ти, но Марсът, макар и присъстващ като човек, не е дал още събитийност. Венера/Меркурий в 1ви върху 10ти и върху СЛВ - още една индикация за промяна в статуса и/или връзка, която не се е случила и много се надявам това да е резултат от нещо, което обичам да правя и е свързано с комуникация, защото имам нещо наум и това засега е все още мечта...