Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267256 Прегледи
Re: Солари - практикум
« Отговор #1020 -: Януари 06, 2013, 08:30:42 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/283/5704283v.gif
Здравеите !! Скоро имам рожден ден и от доста време се мъча да си разгадая солара за предсточщата година ,ама то моето гледане е малко като виждам това дето искам да видя.Ще бъда много благодарна ако някои има желание да коментира.През последните 4 години живота ми се преобърна,какво ли не преживях ,а последните две съм в чужбина,далече от децата и близките ми хора,които виждам и чувам  само чрез компютъра.Пребиваването ми зад граница е трудно -чувствам го като заточение,принуда-Упр.на 9.ти е заточен сатурн в 12-ти.
Здравей,Меги
със сол.асц. Стрелец и сол.У1 в 6, Юпитер,но е ретро и знака на заточение,което не позитивен фактор за дашната природа на Юпитер,в каре с нат.Венера,У1 ,ако имаш големи очаквания в сферата упр.от юпитер,не биха се реализирали,но пък в тригон към нат.уран/юпитер в 6 и нат.меркурий в 10 в работата,кариера ще по -щедър - та ,основна тема е промяна в работата, урановата опозиция се е настанила по нат.ос 6-12, У на сол.МС в 1 соларен,годината е добра за някаква преквалификация,пътуванията,подвижен асц. кардинален IC- активността ви би се реализирала само с подкрепа от др.хора
с толкова сол.планети в нат.9 дом,проблеми от правно естество не са изключени и сол. и нат.У7 са в 9, сол.асц. на К8 се свързва с кризистни ситуации,свързани с финанси, или пък просто да промениш нещо във външният си вид- изгряваща сол.Венера,по натал У1
този активен 9 дом - възможно да е година с раждане на нов човек,внуче или в родата вътре са нат.У5Слънцето и Луната  :rolleyes:не знам предполагам,пък Господ разполага
Благодаря за отзивчивостта.Да правни проблеми има и то от няколко години-нишо чудно да излязат на преден план.Внучето се появи преди година ,за друго не ми се вярва ,но знае ли човек.Урановата опозиция и нея я влача от доста време-разби ми всички илюзии,свързани с приятели,познати-станаха предатели.Уран управлява 11 дом в натала.Неочаквани промени свързани с работата-загуба и нова ,на която се чувствам като на заточение-натал уран в 6-ти и транзитиращ през 12.
Как тълкуваш соларен 4 в натален 11 дом-пак ли е краи на планове и надежди.И има ли някакъв шанс да видя близките си скоро-тоя акцентиран 9-ти не може ли да е пътуване.
За промяна на работа -не ми се мисли,не че тая е много хубава,ама е много трудно намирането на нова.Сатурна ми транзитира от доста време в 6-ти дом и доста препятсвия и спънки в тая сфера.Благодаря ти още веднъж за отделеното време!

« Отговор #1021 -: Януари 08, 2013, 11:11:10 am »
Здравейте! Днес имам рожден ден и по този повод реших да си построя един солар. Какво ще кажете, как ви се вижда да е годината пред мен? Благодаря от сърце за всяко включване!

« Отговор #1022 -: Януари 09, 2013, 05:52:58 pm »
Здравейте! Днес имам рожден ден и по този повод реших да си построя един солар. Какво ще кажете, как ви се вижда да е годината пред мен? Благодаря от сърце за всяко включване!
Здравеи Лалита,то знаещите в форума никакви ги няма,та освен новобранците да си тълкуваме картите.Първо честит рожден желая ти много щастие и сбъднати мечти!!!
По картата -да не обмисляш някакво пътуване,преместване в чужбина-сол АЦ в 9-ти натален,и управителя юпитер-в 6-ти ,натален 3-ти/преместване ,свързано с работа.Соларно ИС-на нат АС-също ми изглежда като промяна на местоживеенето,аз преди години при такова разположение на осите,наи неочаквано заминах за чужбина.Меркурии на МС-натално-нова професионална преориентация или промяна на статуса.С тоя плутон в квадрат към планети в 7 -натален имаш ли проблеми с делата по 7 дом и изобщо би ли споделила как ти се отрази ингреса на плуона в кози рог,аз също съм със козирожко слънце и плутон преобърна живота ми,откакто влезе там.
По-късно ще продължа.Успех

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1023 -: Януари 11, 2013, 07:54:55 am »
С Овен на АСЦ и Марс на трон в Овен мисля, че ще се справиш чудесно с предизвикателствата на тая година, въпреки че ще е доста огнена и избухлива. 12 дом не е толкова лош, може да се обърнеш по-сериозно към духовното или пък към емиграция. Нептун ти е на трон по дом, възможно е да се появят идеи за презокеанско пътуване, емиграция. Освен това Луната ти прави хубави аспекти с планетите в 12 дом, а също и Юпитер. Луната ти е У4, може да символизира майката (най-често) или домът като цяло, твоите корени. А Юпитер У9 във втори може да донесе увеличаване на финансите в резултат на разрастване на бизнесът или от чужбина. Сатурн в 7 дом не е много на хубаво, хич даже - сериозни караници, проблеми, скандали в партньорският кръг. Но пък 4 пъти проявен Божият пръст...интересни конфигурации.
Да се изкажат знаещите и аз съм от начинаещите.

« Отговор #1024 -: Януари 11, 2013, 11:11:02 am »
Здравеи Лалита,то знаещите в форума никакви ги няма,та освен новобранците да си тълкуваме картите.Първо честит рожден желая ти много щастие и сбъднати мечти!!!
По картата -да не обмисляш някакво пътуване,преместване в чужбина-сол АЦ в 9-ти натален,и управителя юпитер-в 6-ти ,натален 3-ти/преместване ,свързано с работа.Соларно ИС-на нат АС-също ми изглежда като промяна на местоживеенето,аз преди години при такова разположение на осите,наи неочаквано заминах за чужбина.Меркурии на МС-натално-нова професионална преориентация или промяна на статуса.С тоя плутон в квадрат към планети в 7 -натален имаш ли проблеми с делата по 7 дом и изобщо би ли споделила как ти се отрази ингреса на плуона в кози рог,аз също съм със козирожко слънце и плутон преобърна живота ми,откакто влезе там.
По-късно ще продължа.Успех

Megiwer, благодаря ти за поздравите и за тълкуването! Всичко, което си написала, е напълно вярно. Наистина обмислям преместване в чужбина, искам да поработя малко зад граница, а дали ще се получи и колко малко ще бъде, ще видим. Предстои да излезе уж интересен проект в България, в който бих искала да участвам, но не знам дали ще се получи, забави се. Така че най-вероятно ще се опитам да подредя нещата за чужбина. Относно професионална преориентация - мъчат ме такива мисли от доста време, но най-вероятно ще продължа да се занимавам по същество с досегашната ми работа, по-скоро промяна на статуса сигурно може да се очаква. А по 7-ми дом буквално ми се разказва играта от години. В момента, в който си помисля, че нещата започават да се подреждат, всичко се срива из основи и трябва да започна съвсем отначало. Като в омагьосан кръг съм, много ми се иска през тази година да се случи нещо творческо и позитивно в класическия смисъл.

Ако някой може да внесе още светлина по картата, ще съм дълбоко признателна!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1025 -: Януари 11, 2013, 02:51:45 pm »
Сънили в подписа си си написала, че асцедента ти е овен - в кой дом попада сол асцедент? първи или 12-ти? пусни карта със солара и натала наложени един върху друг

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1026 -: Януари 11, 2013, 10:06:23 pm »
12 дом е хубав дом за медици, психолози.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1027 -: Януари 11, 2013, 10:35:19 pm »
Пускам солара с натала. Благодаря за тълкуването на Зара, не се притеснявам от огъня, аз цялата съм огън, марс е най-силната ми планета. Не мисля да емигрирам. Работя с чужденци, но не е нещо постоянно, помагам им да завършат образованието си тук. С четвърти дом нямам проблеми, защото не контактувам с родителите си. Единственото положително, което може да стане в 12 дом е да започна работа по образованието си - психолог. За 7 дом - имам щастлив брак, но проблеми с дела.

Гледам ... двойно подчертан съвпад Уран/Луна - ако не е неочаквана бременност, може да е внезапни промени свързани с дом, семейство, местоживеене.

« Отговор #1028 -: Януари 11, 2013, 11:25:08 pm »
Качвам си солара за 2013год.Ще се радвам,ако кажете няколко думи  :blink:

« Отговор #1029 -: Януари 12, 2013, 03:42:24 pm »
Качвам си солара за 2013год.Ще се радвам,ако кажете няколко думи  :blink:
аз тук виждам дете- не знам имаш ли дете, имаш ли план за това, но сол 5д със сол Луна в него съвпад с натална Луна на тази мисъл ме навежда, още повече СЛВ транзитира през твоя 5-ти дом
сол Марс в сол 8д- може би показва секциото
сол Дц в 9д- твоя партньор ще има връзка с чужденци, с чужбина, сол Венера в сол 7д и сол 5д в нат 7д- ще имаш любов през годината от страна на партньора, не може да се оплачеш
сол Ац в 3д- много контакти, засилено общуване и комуникация, а също подписване на договор, в това число брачен, сол Сатурн в сол 2д, при това ретро- може би ще имаш ограничения във финансите, но здраве да има!
Благодаря ти,Акрукс,много красива картина ми описваш  :blink: Имам едно дете и съжалявам,че е само едно,но така и досега не се реших на второ.А понякога много ми се иска.Но знае ли се какъв акъл ще ми дойде,възможно е и да си права.Като гледам и транзитната обстановка май е подходяща  ;D

« Отговор #1030 -: Януари 12, 2013, 06:24:42 pm »
Пускам солара с натала. Благодаря за тълкуването на Зара, не се притеснявам от огъня, аз цялата съм огън, марс е най-силната ми планета. Не мисля да емигрирам. Работя с чужденци, но не е нещо постоянно, помагам им да завършат образованието си тук. С четвърти дом нямам проблеми, защото не контактувам с родителите си. Единственото положително, което може да стане в 12 дом е да започна работа по образованието си - психолог. За 7 дом - имам щастлив брак, но проблеми с дела.

Гледам ... двойно подчертан съвпад Уран/Луна - ако не е неочаквана бременност, може да е внезапни промени свързани с дом, семейство, местоживеене.

и аз това си помислих,като видях луната У5,,бременост е добре,тамън ще отработи и този сол.К8 върху марс в 8, той управлява трите сигнификатора на виталността асц.,луна,слънце,
 а по пети дом са и  големите харчове за покупки , 2 от 4 за недвижимост,плутон ,У8 върху юпитер в 10 ,заем по 4 дом
« Последна редакция: Януари 12, 2013, 06:34:27 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1031 -: Януари 12, 2013, 07:17:14 pm »
Здравейте!Скоро имам рожден ден и искам да разбера какво ме очаква през тази година.Ще ми помогнете ли в тълкуването? :blink:

« Отговор #1032 -: Януари 24, 2013, 04:34:46 pm »
Соларният АЦ е в Стрелец - ще разширяваш хоризонтите си :P . С тези планети в 12-ти може да се интересуваш повече от скритото и мистериозното.

« Отговор #1033 -: Януари 25, 2013, 08:41:41 pm »
Новият ми солар доста ме притеснява  :unsure: в 12-ти натален няма грам празно място и с тоя Плутон на AC.... да не се мре през тая година, че не искам?  ;D

Satin,моето мнение по твоя солар,е че основното ще са втородомните теми-финансови дела,развиване на таланти...Започваш годината със сол.АЦ стрелец,в 9натален-пътуване в чужбина,обучение.(и също,както каза SunMoon-разширение на хоризонтите)Луна във втори соларен ще предизвиква нестабилност по отношение на парите ти,а разположението на сол.Меркурий също там може да загатва за печалби от интелектуален труд.Само си имай едно на ум с Нептун за измами/загуби на крупни суми.
Пари и кариера-това ще е важното през новата соларна година.Направи ми впечатление сол.ИЦ съвпад нат.Венера(управлява 2 и 7 натални домове)-приключване на връзка или бизнес отношения??? :-\

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1034 -: Януари 31, 2013, 12:47:00 am »
Възможни тълкувания на Т-квадрат: Луна (в 10 дом-Близнаци, У12), Нептун (в 7 дом-Риби, У8) и СЛВ (4 дом в Стрелец). Лъжи, опит за подвеждане, влияние от страна на майката? Ама пък все в домовете на края?!?!

« Отговор #1035 -: Януари 31, 2013, 01:49:49 pm »
Кажете нещо за този солар, моля!
Вчера четох, че юпитер в 7 дом давал по-често развод, отколкото Сатурн там. А с тази опозиция между Юнона и Лилит, съвсем натам ми върви.
В солара за миналата година имах юпитер на границата между 7/ми и 8/ми дом.Събрахме със съпруга ми /аз бях сама в чужбина една година.Юпитер ми управлява 8-ми натален и се намира в 6-ти,транзита му беше през 12-1 дом.Отрази се и на работата ми за известно време останах без работа,вследствие на инцидент по независещи от мен причини. :angry:

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1036 -: Януари 31, 2013, 08:38:13 pm »
Здравейте , имам нужда от помощ. Днес ме уволниха от работа , доста неочаквано. Може ли някои да ми помогне като ми погледне солара за тази година. Имам ли шансове за започване на нова работа.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1037 -: Януари 31, 2013, 09:35:21 pm »
Възможно ли е да ти се въртят из главата някакви партньорства с приятели по теми на 12 дом? Нещо такова виждам аз, при това имаш секстил между нат. У6 - Плутон и соларния Плутон? Освен това соларният Плутон ти е и съуправител на 10 дом, кариерата.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1038 -: Януари 31, 2013, 10:04:25 pm »
т.е. според теб тази година кариерата е свързана с личните отношения?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1039 -: Януари 31, 2013, 10:45:35 pm »
Мисля си, че ще е нещо свързано с чужденци, чужбина, бизнес. 12 дом е и далечната чужбина, Щатите, Канада, презокеанската чужбина. И 11 соларен дом - планове, приятели, попадащ в 6 и 7 наталален, сол. 9 в 6 натален, както и МЦ в 6.
« Последна редакция: Януари 31, 2013, 11:35:06 pm от 3apa »