Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267375 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Солари - практикум
« Отговор #1280 -: Май 24, 2013, 09:25:31 am »
Опозиция по оста 2/8 дом в солара за какво може да говори според вас?

Наследства и пари няма откъде да получавам, съдебни дела също не водя по имуществени въпроси, финансовият ми статус драстично няма да се промени.

В тазгодишния солар имам струпване на няколко планети в сол. 8 дом (нат. 5ти), а отсреща попада Луната - соларно пълнолуние по оста 2/8 дом (5/11 дом в натала).

Може ли да се свърже с изостряне на здравословни проблеми?

АС в солара е в първия градус на Дева (края на нат. 9 дом, близо до нат. МС), в сол. 7 дом има съвпад Меркурий/Нептун в Риби - попадат върху нат. Марс на ІС.

Това са акцентите в картата.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #1281 -: Май 24, 2013, 09:34:32 am »
Така без карта ми е трудно! Може и за любов и секс да иде реч! Промяна в ценностната система, отдадена-получена любов!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1282 -: Май 24, 2013, 09:46:13 am »
През 2009 имах подобен солар, но със соларно новолуние и струпване на планети в сол. 8 дом/нат. 5ти.
И тогава в солара имаше съвпад Слънце/Венера, но Венера бе в ретроградна фаза. Случиха се едни неща, но с неприятен завършек като цяло. Имаше и проявление по 8/5 дом - вкъщи се родиха 6 котенца, имаше и малки кученца. Общо взето от такова естество ми бяха грижите, плюс тежкоболен човек.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1283 -: Май 24, 2013, 09:48:19 am »

Наследства и пари няма откъде да получавам, съдебни дела също не водя по имуществени въпроси, финансовият ми статус драстично няма да се промени.

В тазгодишния солар имам струпване на няколко планети в сол. 8 дом (нат. 5ти), а отсреща попада Луната - соларно пълнолуние по оста 2/8 дом (5/11 дом в натала).

АС в солара е в първия градус на Дева (края на нат. 9 дом, близо до нат. МС), в сол. 7 дом има съвпад Меркурий/Нептун в Риби - попадат върху нат. Марс на ІС.

Ако няма от къде да получиш, възможно ли е с/у теб да има подобни претенции? Знам, че е малко нелогично като предположение, но имуществените отношения са сложни.
Впрочем, имаш ли неплатени данъци?

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #1284 -: Май 24, 2013, 09:54:43 am »
През 2009 имах подобен солар, но със соларно новолуние и струпване на планети в сол. 8 дом/нат. 5ти.
И тогава в солара имаше съвпад Слънце/Венера, но Венера бе в ретроградна фаза. Случиха се едни неща, но с неприятен завършек като цяло. Имаше и проявление по 8/5 дом - вкъщи се родиха 6 котенца, имаше и малки кученца. Общо взето от такова естество ми бяха грижите, плюс тежкоболен човек.

Аз винаги търся позитивното в картата, дори да е малко вероятно! Ще ми се, както се казва. Но оптимистичният поглед определено помага. Не че Бог знае какво съм направила, но се чувствам щастлива през по-голямата част от времето, което никак не  е малко. Но стига съм спамила темата. Соларното новолуние си е начало някакво, пълнолунието е напрежение, емоция според мен. А и всичко от натала си зависи, какъв е потенциалът.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1285 -: Май 24, 2013, 09:55:14 am »
Не, Uran, много съм изрядна - не обичам никому нищо да дължа, никога не вземам пари назаем, не тегля кредити, не купувам на лизинг. Данъците си по граждански договори за 2012 г. платих авансово, до последната стотинка, там много стриктно се удържа всичко. Подадох си и дан. декларация навреме. Имуществени претенции няма как да имат към мен - няма кой и няма за какво. Жилището, което обитавам, е изцяло мое, наследствено, прехвърлено като дарение, няма кой да претендира.

Хм, сега се сетих за нещо друго, там отношенията са сложни наистина... Формално имам наследствен дял в друго жилище, но реално за нищо не претендирам, изнесох се от там. Та, евентуално третата жена на пастрока ми ако му тропне с крак да заминават да живеят в чужбина (в тяхната родна държава), може да му се наложи да продава апартамента и пак до мен ще опре. А след гадориите и некоректното отношение, които получих там, не смятам нищо да им улеснявам - мога да бъда много инатлива, ако реша, особено когато иде реч за принципни въпроси. Не е и в правото си да ме осъди тоя малоумник, но аз мога, само че не ми се занимава с глупости.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1286 -: Май 24, 2013, 10:13:35 am »
По солара на Джаст ъ дрийм: Много силно преплетени са статус, печелене на пари, връзки, пътувания, цели. Възможно е любовните ти отношения да преминат на едно по-друго ниво. Някаква реализция на мечта/цел виждам през тях. Не ме разбирай погрешно. :blink:

« Отговор #1287 -: Май 24, 2013, 10:19:10 am »
По солара на Джаст ъ дрийм: Много силно преплетени са статус, печелене на пари, връзки, пътувания, цели. Възможно е любовните ти отношения да преминат на едно по-друго ниво. Някаква реализция на мечта/цел виждам през тях. Не ме разбирай погрешно. :blink:
Всичко звучи много хубаво! Надявам се когато транзитен Сатурн се разкара от 2-ри дом и спре да ми квадратира Слънцето и управителя на парите да се пооправя финансово,че никога досега не съм била толкова зле с парите  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1288 -: Май 24, 2013, 11:15:47 pm »
Как тълкувате:
 соларно ИЦ в 9 натален дом,
Уран на 2гр в 9ти и
У9 натално в 10 (в съвпад със затъмнението май месец?).
Соларен К9 е в 2 натален.
натален У9 и соларен У4 се явява Марс, който е в съвпад с Юпитер и Меркурий в соларен У7 и натален У11, където е и Слънцето. Юпитер нали си е муданен на 9, в случая съвпада и с У9.

Става въпрос за дете, не се предвижда да пътува в чужбина. Соларът ще влезе в сила от август месец. Дали ще е свързано със старт на образованието? Тогава трябваше да е аспектиран 3 дом.
Вие как мислите - чужбина или нещо друго? Не ми хрумва.

Това е картата, за която питам - как тълкувате 9 дом?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1289 -: Май 25, 2013, 06:55:28 am »
Това е картата, за която питам - как тълкувате 9 дом?
Родител, член от семейството може да отпътува в чужбина

хм, а детето не, така ли?  :-\ гледаш го например като 6ти от 4ти?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #1290 -: Май 27, 2013, 12:11:14 am »

Преди години имах опозиция 2-8 и се скъсах от работа, преследване на нови клиенти и печелене на пари, все срокове гонех и не можех да стана от лаптопа, появи се и партньора тогава - във втори бяха марс и венера в опозиция на луна в 8 дом.
The only distance is that which we create!

« Отговор #1291 -: Май 27, 2013, 12:33:43 am »
Сол. Луна в дева в 3-ти в 7-ми натален....
Две познати жени на родителите ми (по-точно едната е на баща ми) се опитаха да ме сватосват за 2-ма различни, по супер смотан начин без някой да ме пита мен лично искам или не. Аз избягах Такива наговорени срещи не са за мен :lol:
Жалко, че понякога дори и родителите ни не ни познават.

И това ме вдъхнови да направя опит за хайку, щото ми се похвали, че е намерил копче в двора:
Бащата търси мъж на дъщеря си,
но намери само старо копче -
на полето ;D

« Последна редакция: Май 27, 2013, 12:52:06 am от romantica »

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #1292 -: Май 27, 2013, 11:38:56 am »
Здравейте, поствам картата на един много объркан младеж...и очаквам вашето мнение...

*

Нова

• 3491
« Отговор #1293 -: Май 27, 2013, 11:46:22 am »
Освен лююбов да го обърква този младеж,... ))

Има да избира между жени ли? Като че ли го чака промяна в тази сфера, ако дори вече не се случва, щото солара не е супер пресен, но пък и с този уран в 7, май все промени го чакат.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1294 -: Май 27, 2013, 11:50:34 am »

Бащата търси мъж на дъщеря си,
но намери само старо копче -
на полето ;D

:clap:

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #1295 -: Май 27, 2013, 12:02:41 pm »
Има, има...ама много е сложно да избира между гаджето, по което е луд и майка си, която не я харесва...и все си мисля, че накрая ще се раздели с нея...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1296 -: Май 27, 2013, 12:21:59 pm »
Здравейте, поствам картата на един много объркан младеж...и очаквам вашето мнение...
Този младеж да не е на Христова възраст? Тази година определено е важна за него и ми се струва, че ако няма работа в момента, би трябвало да си намери. Ще трябва обаче да поработи доста упорито. С тези планети в 11 вероятно ще е зависим от приятелите си през тази година, а може и личната му популярност да нарасне. Има индикации и за някакво тайно приятелство, струва ми се.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #1297 -: Май 27, 2013, 12:26:55 pm »
Много точно сте го написали, Веселин...връзката си я държи в тайна, защото както написах не е одобрявана от майка му. Иначе работи, но работата не му носи нито достатъчно средства, нито му е по вкуса. Влияе се много от "приятели"...и всичко накуп води до това, че вече съвсем не знае какво иска...помоли ме, каза, дали на него ще му се случи хубаво....обича приятелката си, но тази ситуация го изнервя и започва да влияе на отношенията им....и според мен ще се разделят :-\

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1298 -: Май 27, 2013, 12:29:58 pm »
....и според мен ще се разделят :-\
Възможно е, с този сол. Уран там. Може на някой от двамата да не му е изгодна тази ситуация и да реши да се оттегли.

« Отговор #1299 -: Май 28, 2013, 10:14:12 pm »
Какво я чака тази дама през годината? Разведена е,няма връзка в момента.Според мен има индикация за започване на връзка през годината-заради Соларния Вертекс в седми соларен дом и заради Соларен Юпитер в 5-ти соларен.Управитела на Вертекса е Слъцето,ситуирано в 3-ти соларен дом подсказващо и начина по който ще се запознаят.По време на кратко пътуване или по интернет.Доходите и ще бъдат нестабилни през годината,но заради Меркурий във втори соларен съм склонна да мисля,че е възможно все пак да се появи втори източник на доходи.Соларния АЦ и Плутон активират 10-ти радикален дом-ще бъде зависима от приятелите си и ще може да разчита на тяхната помощ,но дали няма да претърпи предателство от някой от тях? Какво друго бихте допълнили или ако греша ще се радвам да ме поправите!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд