Не, Uran, много съм изрядна - не обичам никому нищо да дължа, никога не вземам пари назаем, не тегля кредити, не купувам на лизинг. Данъците си по граждански договори за 2012 г. платих авансово, до последната стотинка, там много стриктно се удържа всичко. Подадох си и дан. декларация навреме. Имуществени претенции няма как да имат към мен - няма кой и няма за какво. Жилището, което обитавам, е изцяло мое, наследствено, прехвърлено като дарение, няма кой да претендира.
Хм, сега се сетих за нещо друго, там отношенията са сложни наистина... Формално имам наследствен дял в друго жилище, но реално за нищо не претендирам, изнесох се от там. Та, евентуално третата жена на пастрока ми ако му тропне с крак да заминават да живеят в чужбина (в тяхната родна държава), може да му се наложи да продава апартамента и пак до мен ще опре. А след гадориите и некоректното отношение, които получих там, не смятам нищо да им улеснявам - мога да бъда много инатлива, ако реша, особено когато иде реч за принципни въпроси. Не е и в правото си да ме осъди тоя малоумник, но аз мога, само че не ми се занимава с глупости.