Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267384 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Солари - практикум
« Отговор #1300 -: Май 30, 2013, 10:49:15 am »
И според мен може да се наложи да се разделиш с нея, ако досега е живяла при теб. Вероятно ще ти липсва много. С това Слънце в 12 сол дом може в началото на соларната година да се чувстваш малко като в изолация.
Уран в 8 нат дом може да показва и заниманията ти с астрология, които ще продължиш и през следващата соларна година. А и Уран ти е У5 сол, хобитата.
Иначе, основният акцент при теб ще бъде май работата и печеленето на пари. Възможни са промени на работното място, може да ти се наложи да работиш по-усилено, да си по-гъвкава, но с този Юпитер на МЦ, при това в екзалтация би трябвало да постигнеш успехи.
С Луна и Марс в 11 сол дом - може да се разделиш със стари приятели и в същото време да се сдобиеш с нови.
« Последна редакция: Май 30, 2013, 10:53:30 am от Veselin »

« Отговор #1301 -: Май 30, 2013, 11:17:47 am »
Акрукс,много ти благодаря за включването! Тя има 2 брака и 2 развода досега и след последния развод от 5 години насам е сама. Дано наистина се задоми!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #1302 -: Май 30, 2013, 12:22:49 pm »
Със сигурност няма да се събира с втория си мъж. Не иска да има нищо общо с него,пък и той вече си има друго семейство. Преди няколко дена се е запознала с някакъв чужденец-уж сериозен бил...Дано излезе нещо!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1303 -: Май 30, 2013, 12:30:24 pm »
Е може ли по един солар да гледате дали ще се омъжи някой?

« Отговор #1304 -: Май 30, 2013, 12:49:53 pm »
Е може ли по един солар да гледате дали ще се омъжи някой?
Може,разбира се! Но трябва да е потвърдено и в другите методи. За брак или дете трябва да се гледа и картата на партнъора. Трябва да има времева синхронизация между двамата. Убедена съм,че колкото и да се обичат дмама души ако няма синхронизация в съдбите им за такива важни събития-то те никога няма да се реализират. Ако ме разбирате...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1305 -: Май 30, 2013, 01:20:15 pm »
Напълно те разбирам, сума ти време чакам да се синхронизирам с един господин ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #1306 -: Май 30, 2013, 07:23:34 pm »
По солара на Акрукс: Децата ще са ти фокус и то силен.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1307 -: Май 30, 2013, 07:59:54 pm »
по солара на akruks - струва ми се, че контакти, приятелства, групови дейности и партньорства ще са единия фокус. Другото са парите, които вероятно ще дойдат чрез тези контакти, публика, а може да решиш и някакви консултации да даваш. Тъй като е засегната Венера, а при теб освен с финанси, тя е свързана и с чужбина, да не се наложи да заминеш? Възможно е според мен да има внезапна криза около партньора / бившия, ако няма настоящ /.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1308 -: Май 30, 2013, 08:23:02 pm »
По солара на Акрукс: Децата ще са ти фокус и то силен.
А кое го показва в солара?
сол Нептун У6 в сол 5д, а сол Уран У5 в сол 6д на К7, което за голямата дъщеря е К3- може пък да извади късмет да стане помощник на преподавателката по рисуване във факултета, който сега завършва- това ѝ е мечтата в момента, за да има пари и продължи магистърска степен.

Не само. Аз ги разглеждам като оси. В солара имаш активен 11 дом. Мисля, че е свързан с децата ти повече неже ли с планове единствено по отношение на теб самата.

« Отговор #1309 -: Юни 01, 2013, 07:03:15 am »
Какво ще кажете по солара на тази дама? Омъжена е,но не се разбира с мъжа си,има проблеми в работата...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1310 -: Юни 02, 2013, 02:12:17 pm »
Соларно МС в точен съвпад слънце,какво ще донесе на човека?
« Последна редакция: Юни 02, 2013, 02:17:43 pm от Milkyway »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1311 -: Юни 02, 2013, 02:14:44 pm »
Повишение в работата, шефско място :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1312 -: Юни 02, 2013, 02:16:30 pm »
Повишение в работата, шефско място :)
Хм мерси :rolleyes:
Но надали.
Въпреки,че получих известно повишение/минимално/ за сега.Още на 3тия ден от началото на солара ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1313 -: Юни 02, 2013, 02:56:48 pm »
Може и това да е било. Шефско място може да нямаш, освен ако не е показано това и в натала.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1314 -: Юни 02, 2013, 02:59:45 pm »
Може и това да е било. Шефско място може да нямаш, освен ако не е показано това и в натала.
Аз и не искам шефско място ;DНикога не съм искала.
Аз съм един добър служител с юпитер в 6ти дом ;D

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #1315 -: Юни 03, 2013, 12:00:54 pm »
Утре имам РД, а от два дни ми е много тревожно, до повръщане. Дали нямам някакви признаци на полудяване в тоя солар  :-[ Преди няколко дни в блога ми най-отгоре се появи глава на жена, повтаряща се над 10 пъти и само от моя лаптоп се виждаше (добре, че у дома го видяха и те, иначе да са ме обявили за ...), а отделно някой е написал в търсачката на блога ми: предизвестена смърт на бг и на сръбски... Не ми е по сърце да съм зависима, боря се, но няма и няма промяна, отделно сякаш няма преводачи, готови да крещят и те срещу системата и затова искам да зарежа преводите, но преди това да осъдя държавата за нанесени загуби поради бездействие и след това да си издавам само книги. Дали се вижда подобна промяна или ще лудвам тази соларна година, трупайки негативната енергия на разни агенции, които искат зависими преводачи  :blink: 
The only distance is that which we create!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1316 -: Юни 03, 2013, 12:21:41 pm »
...
Въобще не се поддавай на подобни глупости. То винаги в дните около рождения ден на човек му е по-напрегнато.
Според мен ти се очертава хубава година - сол асцендент в 5 нат дом, Юпитер, Венера и Меркурий в 5 сол дом - ще бъде година пълна с повече развлечения, пътувания, приятни моменти, а може покрай работата да намериш нови приятели и запознанства. С възходящ Нептун може би ще бъдеш по-замечтана, отнесена на моменти, настроенията ти като цяло ще бъдат много променливи. Възможни промени в дома, вероятно и преместване, което да е свързано с партньора или поради финансови причини. С Уран и Луна във 2 соларен дом ще имаш моменти на парични приливи и отливи - внимавай много с харчовете! Възможни промени в приятелския кръг, свързан със семейството.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1317 -: Юни 03, 2013, 05:45:41 pm »
Еаglet, да не се местиш в чужбинско? :unsure:
Финансови флуктуации. Успех на дете/деца. Известна изнервеност в домашната обстановка.
Пари от чужбина или по проекти свързани с чужденци. Желание за независимост.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1318 -: Юни 03, 2013, 07:07:04 pm »
Соларно МС в точен съвпад слънце,какво ще донесе на човека?
С натално или соларно Слънце, който дом управлява, в кой дом попада сол МС
Мерси Акрукс ,че се включваш.
Става въпрос за съвпад на соларно МС с натално слънце в 9ти дом.
Слънцето управлява 1ви дом.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #1319 -: Юни 03, 2013, 07:20:43 pm »
Uran, няма да се местим, насочили сме се към бърза акция за издаването на аудио книги през лятото и продажбата им без книжарници, за целта преди месец купихме интернет магазин. Тази седмица ще имам среща с литературен агент за права на книги, за да си изясним кой как вижда нещата и до колко се разминават неговите с нашите идеи - за съжаление няма как да го прескочим, представлява чуждите автори, които искаме да издаваме  :blink:  Писах им на авторите в чужбина, но те си знаят - трябва да мина през литературния им агент в България, който гарантира интересите им... Крайно време е да си се върна на моя си път, преводите не са ми призванието, а и преводачите са силно зависими и си траят - това не ме удовлетворява. Имам диплома по филология, самоосигурявам се като преводач, а ме държат зависима и съм длъжна да работя през агенция и по Правилник от 1958 г., за да може държавата да ми заверява незаконно подписа зад гърба ми и срещу това да прибира държавна такса 15-30 лв. от гражданите... Не желая никой повече да ми фалшифицира подписа... Писах до институциите, драпах, ще опитам още и няма да се занимавам повече. Сърцето ми е при издаването на книги и вече е крайно време - дала съм си срок да става, защото съм наясно за себе си, че превеждам само, за да преодолявам битовизмите и с цел да започна да издавам...Не искам и да съм агенция-посредник, не се радвам на подобно себепозициониране като цел в живота...
The only distance is that which we create!