Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267714 Прегледи
Re: Солари - практикум
« Отговор #1340 -: Юни 04, 2013, 12:06:56 pm »
Здравейте!Какво бихте казали за този солар? Соларен Асц. в 11натален,а освен това соларно Слънце е в 11соларен  и 9 натален-нови приятелства може би? Соларно МС върху натална Луна,би следвало да активира делата по дома ,който управлява в натала?
Смяната в работата я отчитам заради съвпада на соларен Уран с К6,заради съвпада на наталната Луна със соларен МЧ и заради стелиума в 10-ти соларен...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #1341 -: Юни 04, 2013, 12:10:31 pm »
Синди,другото което ми мина през ума е дали няма да предпримеш някакво задгранично пътуване. Все пак соларния МЦ е в съвпад с Луната,която на теб ти е У9. Имаш ли такива планове?

« Отговор #1342 -: Юни 04, 2013, 12:23:28 pm »
Здравейте , новия ми солар влиза след средата на този месец  :Pще се радвам , ако има желаещи да го разгледат :P

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #1343 -: Юни 04, 2013, 12:36:07 pm »
Синди,другото което ми мина през ума е дали няма да предпримеш някакво задгранично пътуване. Все пак соларния МЦ е в съвпад с Луната,която на теб ти е У9. Имаш ли такива планове?
За сега  няма  такива планове.Девети дом се свързва и с висшето образование(картата е на кандидат-студентка)
« Последна редакция: Юни 04, 2013, 12:47:19 pm от sindi »

« Отговор #1344 -: Юни 04, 2013, 12:41:18 pm »
Хубаво е да упоменаваш предварителнно на кой е картата,която гледаме. Едно ще бъде значението за мъж,друго за жена,трето за необвързани,четвърто за женени и пр.

« Отговор #1345 -: Юни 04, 2013, 12:45:35 pm »
Ако се чудиш дали ще приемат момчето като студент-според мен-да!

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #1346 -: Юни 04, 2013, 12:46:11 pm »
Хубаво е да упоменаваш предварителнно на кой е картата,която гледаме. Едно ще бъде значението за мъж,друго за жена,трето за необвързани,четвърто за женени и пр.
Приемам забележката,съжалявам ако съм те подвела,грешката е моя.Картата е на момиче.:confuse3:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1347 -: Юни 04, 2013, 12:47:54 pm »
Здравейте , новия ми солар влиза след средата на този месец  :Pще се радвам , ако има желаещи да го разгледат :P
Смешко, твоят асцендент в много близък съвпад с моя и имаш също като мен Уран точно на МЦ.  :P
Тази година ще е много важна за теб - имаш точен съвпад на осите. Освен това ще имаш и Сатурнов възврат в 8 дом (пак добре, че Сатурн ще мине само веднъж и след ноември ще излезе от 8-ия ти дом. Не знам как ти е повлиял при предишните преминавания, както и квадрата му със Слънцето, хубавото е, че според солара през тази соларна година ще си в много добро здраве (сол У6 в почти точен тригон с нат У6).  :blink: Бъди внимателна с финансите и с харчовете - пази се от импулсивност в тази сфера, защото може би ще имаш спадове и възходи на паричните потоци. Освен това, струва ми се, или нещо любовно ти се очертава, или пък раждане на дете (но за това не съм сигурен, затова много не ми вярвай). Възможни пътувания извън граница покрай работата ти. Промяна на приятелското ти обкръжение, може и да намериш нови приятели. Възможна е и смяна на местоживеенето.
« Последна редакция: Юни 04, 2013, 12:56:32 pm от Veselin »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1348 -: Юни 04, 2013, 12:51:09 pm »
Ще може ли да погледнете солара на една моя позната, който ще започне скоро? Благодаря предварително на всички, които се включат!

« Отговор #1349 -: Юни 04, 2013, 01:00:44 pm »
Приемам забележката,съжалявам ако съм те подвела,грешката е моя.Картата е на момиче.:confuse3:
Няма проблем,но е хубаво да се дава малко предварително инфо. Който иска Солар го питам предварително за семейно положение.деца и дали в момента работи 

« Отговор #1350 -: Юни 04, 2013, 01:03:16 pm »
Смешко, твоят асцендент в много близък съвпад с моя и имаш също като мен Уран точно на МЦ.  :P
Тази година ще е много важна за теб - имаш точен съвпад на осите. Освен това ще имаш и Сатурнов възврат в 8 дом (пак добре, че Сатурн ще мине само веднъж и след ноември ще излезе от 8-ия ти дом. Не знам как ти е повлиял при предишните преминавания, както и квадрата му със Слънцето, хубавото е, че според солара през тази соларна година ще си в много добро здраве (сол У6 в почти точен тригон с нат У6).  :blink: Бъди внимателна с финансите и с харчовете - пази се от импулсивност в тази сфера, защото може би ще имаш спадове и възходи на паричните потоци. Освен това, струва ми се, или нещо любовно ти се очертава, или пък раждане на дете (но за това не съм сигурен, затова много не ми вярвай). Възможни пътувания извън граница покрай работата ти. Промяна на приятелското ти обкръжение, може и да намериш нови приятели. Възможна е и смяна на местоживеенето.
Благодаря Веско , и тъй като чета че трябва да даваме малко инфо да кажа , че живея от 7 години с моя приятел , нямам деца , тази година ще кандидатствам в университет и тн,,,,,,,

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1351 -: Юни 04, 2013, 02:31:54 pm »
Да, явно трябва.  :P В такъв случай, мисля, че има голям шанс да те приемат в университет и да започнеш следването си.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1352 -: Юни 04, 2013, 10:10:36 pm »
Ще може ли да погледнете солара на една моя позната, който ще започне скоро? Благодаря предварително на всички, които се включат!

Пътуване в чужбина, промяна в работата, може би някаква тръпка/връзка? Странно ми е сол. АС в 12 и Сатурн в него и точно на натален АС би предполагало, че едва ли ще иска да е толкова на показ, а в същото време сол. Слънце на сол. МС в натален 9 и управителя на сол. АС в лъв и в МС ми звучи като ексхибиционизъм.
П.С. предвид аматьорския ми статус (все още) ще се радвам да съм видяла правилно...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1353 -: Юни 04, 2013, 10:12:59 pm »
Мен в този солар ме притесни сол Сатурн върху нат Уран. Как го тълкувате - някакво неприятно събитие може би?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1354 -: Юни 04, 2013, 10:23:21 pm »
Сатурн е в 1 и управлява 3 и 4, Уран в 1 и управлява 4 и 5, може да иска да се мести по любов, ама да не стане с ретро Нептун и Хирон в сол. 5??

« Отговор #1355 -: Юни 04, 2013, 10:26:05 pm »
Ще си позволя и аз да изкажа мнение...На мен някои от показателите в картата повече ми приличат на бременност,но все пак аз нямам вашите познания-така че моля "предсказанието" ми да не се приема насериозно...

Защо мислиш така? :rolleyes:

Уран в 5-ти натален и 8-ми соларен.... :rolleyes:
Заради соларния Вертекс и Плутон в 5-ти соларен и заради соларния АЦ,който е сравнително близо до Луната. Но аз разчитам предимно на интуицията си,така че...
Здравейте! Имам рожден ден в събота, на 20 минути от точното новолуние  :blink: Не съм обвързана, а емоционално доста време вече се опитвам да се отърся от едни взаимоотношения, които трудно могат да се нарекат връзка. С ваша помощ искам да разбера какво да очаквам през следващите 365 дни.

Пълна промяна...Категорична съм в изводите си. Връзката ще приключи , очаква те нова...при това ще бъде узаконена.
Заради сол.МЦ в 7-ми радикален?

Не.
Приплъзване на кардиналните натални и соларни кардинални оси.Виж соларното АСЦ...и наталния МЦ.

Благодаря ви много, Марая и Just_a_Dream! Мили дами, направо ме шашнахте. Ехааа, за такава промяна си мечтая наистина. И смятам съм готова и ми е време. Признавам, че да ми се случат и двете неща в една година ще бъде голяма ПРИЯТНА изненада. Ще ви държа в течение  :blink:

« Отговор #1356 -: Юни 05, 2013, 05:52:50 am »
Току що ми хрумна и се зачудих дали гледате Юнона в солара???

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1357 -: Юни 05, 2013, 08:23:27 am »
Не, но ти ме подсети да и обърнем внимание..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1358 -: Юни 06, 2013, 10:38:21 am »
А в соларите трябва ли да обръщаме внимание на Хирон и ако да, как да тълкуваме положението му?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1359 -: Юни 08, 2013, 08:55:35 am »
слагам 2 солара, които са за доста напред - моя и на детето.  обаче тази сутрин ми щукна да ги гледам и здравата се ошашках, че нещо лошо предстои да се случи. и искам да чуя други мнения  :'(