Здравейте , новия ми солар влиза след средата на този месец :Pще се радвам , ако има желаещи да го разгледат 
Смешко, твоят асцендент в много близък съвпад с моя и имаш също като мен Уран точно на МЦ.

Тази година ще е много важна за теб - имаш точен съвпад на осите. Освен това ще имаш и Сатурнов възврат в 8 дом (пак добре, че Сатурн ще мине само веднъж и след ноември ще излезе от 8-ия ти дом. Не знам как ти е повлиял при предишните преминавания, както и квадрата му със Слънцето, хубавото е, че според солара през тази соларна година ще си в много добро здраве (сол У6 в почти точен тригон с нат У6). :blink: Бъди внимателна с финансите и с харчовете - пази се от импулсивност в тази сфера, защото може би ще имаш спадове и възходи на паричните потоци. Освен това, струва ми се, или нещо любовно ти се очертава, или пък раждане на дете (но за това не съм сигурен, затова много не ми вярвай). Възможни пътувания извън граница покрай работата ти. Промяна на приятелското ти обкръжение, може и да намериш нови приятели. Възможна е и смяна на местоживеенето.