Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267731 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Солари - практикум
« Отговор #1360 -: Юни 08, 2013, 09:41:44 am »
Разведена ли си?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1361 -: Юни 08, 2013, 10:08:15 am »
да

*

Uran

• 6041
« Отговор #1362 -: Юни 08, 2013, 10:32:40 am »
да

Очевидно няма да се развеждаш.
Ще те оженим тогава.  ;DЗа детето ще е неприятно.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1363 -: Юни 08, 2013, 10:34:12 am »
благодаря. по-добре от апокалипсиса, който си съчиних  :-[

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1364 -: Юни 09, 2013, 01:09:49 pm »
Пускам малко по-рано новия ми солар, провокиран от друга тема :

Благодаря на всеки отзовал се  :08:.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1365 -: Юни 09, 2013, 01:47:10 pm »
Santi, мисля че солара ти показва промяна в емоционалната сфера при теб. Соларен асцендент в 5 натален дом точно на натален Марс и съвпад на соларна Венера с него говори точно за любовни отношения според мен. Възможно е да станеш и по-разточителен в харчовете си, тъй като нат Марс ти е У2, а съвпадът му със сол Венера едва ли ще те направи по-пестелив.  ;D Сол К5 върху 8 нат дом и сол К7 върху 11 нат дом също говорят за любовни отношения. Сатурн в 5 сол дом не знам как да го тълкувам.  :lol: Ще очаквам по-скоро ти да кажеш след време как се е проявил. Сол Уран върху натална Луна (която при теб е У5) може да даде внезапно влюбване, а също и промяна в кариерата, която може да е свързано с някакво хоби. С Плутон в 6 сол дом със сигурност ще имаш промяна в работа. Възможен е и успех, ако си достатъчно упорит. Соларното Слънце може да те накара обаче да се изолираш по някакъв начин от другите хора. Възможно е и да си някъде много далеч от дома, примерно в чужбина. Сол Слънце ти е У2 и У3, което също говори, че може да заминеш другаде и да печелиш пари там. Соларната Луна на ИЦ също може да говори за промяна на дома, освен това и в любовта, тъй като е близо до К5 и попада в 8 натален дом.

« Отговор #1366 -: Юни 09, 2013, 04:19:29 pm »
слагам 2 солара, които са за доста напред - моя и на детето.  обаче тази сутрин ми щукна да ги гледам и здравата се ошашках, че нещо лошо предстои да се случи. и искам да чуя други мнения  :'(
Ще имаш възможност за пътувания според мен , и сякаш около това ще ти се върти новата соларна година
, ако работиш трябва да внимаваш да не приключи кариерата ти  :-[
Може да започнеш сериозна връзка , и то с колега :P,
« Последна редакция: Юни 09, 2013, 04:23:44 pm от sme6ko_84 »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1367 -: Юни 09, 2013, 08:07:34 pm »
Да питам някои неща по една соларна карта. В солара Нептун е на МЦ и е у10. Според мен са някакви нереални, лъжливи очаквания по отношение на кариерата/ Но от друга страна този Нептун е в добри аспекти с У8 и У3...
От друга страна сол. У11 - марс попада в 5 натален дом в секстил с У5 - пак Марс. На мен това ми звучи като пламенна любов с приятелка.
Най-интересен ми е съвпада на сол. Луна с нат. Нептун на асц и пак ми изглежда като любов. Още повече, че сол. асц попада в 7 натален дом, а бях чела някъде, че предстой година, в която човекът среща голямата любов.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1368 -: Юни 09, 2013, 08:11:16 pm »
Да питам някои неща по една соларна карта. В солара Нептун е на МЦ и е у10. Според мен са някакви нереални, лъжливи очаквания по отношение на кариерата/ Но от друга страна този Нептун е в добри аспекти с У8 и У3...
А дали пък няма да е някаква работа, свързана с окултизъм, примерно.  :rolleyes: Не знам имаш ли работа в момента, а и по картата малко трудно се ориентирам като графика (тези от astro.com са по-лесно читаеми според мен).

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1369 -: Юни 09, 2013, 08:36:57 pm »
А дали пък няма да е някаква работа, свързана с окултизъм, примерно.  :rolleyes: Не знам имаш ли работа в момента, а и по картата малко трудно се ориентирам като графика (тези от astro.com са по-лесно читаеми според мен).

Картата не е моя. А притежателят й едва ли ще се метне на нещо окултно, голям сухар е :)
И да, картите от астрото се четат по-лесно, ама аз и на тия съм им свикнала ;)

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1370 -: Юни 09, 2013, 08:46:20 pm »
Santi, мисля че солара ти показва промяна в емоционалната сфера при теб. Соларен асцендент в 5 натален дом точно на натален Марс и съвпад на соларна Венера с него говори точно за любовни отношения според мен. Възможно е да станеш и по-разточителен в харчовете си, тъй като нат Марс ти е У2, а съвпадът му със сол Венера едва ли ще те направи по-пестелив.  ;D Сол К5 върху 8 нат дом и сол К7 върху 11 нат дом също говорят за любовни отношения. Сатурн в 5 сол дом не знам как да го тълкувам.  :lol: Ще очаквам по-скоро ти да кажеш след време как се е проявил. Сол Уран върху натална Луна (която при теб е У5) може да даде внезапно влюбване, а също и промяна в кариерата, която може да е свързано с някакво хоби. С Плутон в 6 сол дом със сигурност ще имаш промяна в работа. Възможен е и успех, ако си достатъчно упорит. Соларното Слънце може да те накара обаче да се изолираш по някакъв начин от другите хора. Възможно е и да си някъде много далеч от дома, примерно в чужбина. Сол Слънце ти е У2 и У3, което също говори, че може да заминеш другаде и да печелиш пари там. Соларната Луна на ИЦ също може да говори за промяна на дома, освен това и в любовта, тъй като е близо до К5 и попада в 8 натален дом.

Веско благодаря ти за изчерпателният поглед  :blink:. Имам посока в някои направления но няма да споделям нищо, за да не повлиявам на някой ако реши да се включи по казуса.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1371 -: Юни 10, 2013, 12:11:20 pm »
Разглеждали ли сте съпоставка между вашия солар и наталните карти на ваши гаджета- в годината, в която сте ги срещнали или започнали отношения. Интересни неща се получават. Има ли някой, който го е правил
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Нова

• 3491
« Отговор #1372 -: Юни 10, 2013, 12:23:36 pm »
Разглеждали ли сте съпоставка между вашия солар и наталните карти на ваши гаджета- в годината, в която сте ги срещнали или започнали отношения. Интересни неща се получават. Има ли някой, който го е правил

сОРИ, най-дългата ми връзка е с продължителност 4 дни, последната беше тридневна. Не съм правдоподобна.

Извън темата, разглеждала съм няколкократно прогресивни/натални карти и на двете страни. Много съвпади, много нещо, работят явно по четиридневни връзки. За по-дълго не, минава прогресията, минава и връзката..

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1373 -: Юни 10, 2013, 12:54:35 pm »
аз погледнах мой солар към наталната карта на бивше гадже за годината в която се хванахме.

мой соларни точки към негови натални:
Мой сатурн върху АЦ му
Моя Луна върху ДЦ и Луната му
Моя вертекс беше в 7мия му дом съвпад негов юпитер и сатурн.

Такова нещо имах впредвид.

Сега се чудя дали между мен и един господин ще се получи нещо..Соларния ми АЦ съвпада с наталния му АЦ, соларния ми Вертекс е ТОЧНО върху наталния му вертекс. Соларният ми северен възел е съвпад луната му...чудя си се какво ли ще излезе и дали са случайни тези неща :rolleyes:

а и неговият сол. ДЦ пък е съвпад мой натален МП слънце/луна
« Последна редакция: Юни 10, 2013, 01:03:14 pm от zikovu »

*

Нова

• 3491
« Отговор #1374 -: Юни 10, 2013, 01:09:20 pm »
Напълно те разбрахме какво имаш предвид.

Иначе за господина, да има показатели. Нещо по венера, слънце няма ли!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1375 -: Юни 10, 2013, 01:13:37 pm »
Соларната му луна е съвпад мой натален мидпойнт слънце/луна по антисия,
а моята соларна луна е съвпад негов марс пак по антисия
моя сатун е в негов натален седми, опозе венерата му - негов натален у7
« Последна редакция: Юни 10, 2013, 02:55:16 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1376 -: Юни 10, 2013, 01:18:46 pm »
не знам дали се гледат тези неща. може и да е случайно.

но все пак точния до минута съвпад на соларния ми с наталния му асц и вертексите..това си е готино :lol:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1377 -: Юни 10, 2013, 01:21:07 pm »
Не знам предварително дали се гледат, но със сигурност, когато си ближа раните следварително и гледам миналото се оказва, че има смисъл и проявления.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1378 -: Юни 10, 2013, 01:22:59 pm »
Не знам предварително дали се гледат, но със сигурност, когато си ближа раните следварително и гледам миналото се оказва, че има смисъл и проявления.

това за следварителното ми хареса ;D

« Отговор #1379 -: Юни 10, 2013, 01:50:01 pm »
Здравейте издърпах напред новия си солар , според вас има ли индикация за учене , след седмица ще си подавам документите в Софиския университет?