Santi, мисля че солара ти показва промяна в емоционалната сфера при теб. Соларен асцендент в 5 натален дом точно на натален Марс и съвпад на соларна Венера с него говори точно за любовни отношения според мен. Възможно е да станеш и по-разточителен в харчовете си, тъй като нат Марс ти е У2, а съвпадът му със сол Венера едва ли ще те направи по-пестелив.

Сол К5 върху 8 нат дом и сол К7 върху 11 нат дом също говорят за любовни отношения. Сатурн в 5 сол дом не знам как да го тълкувам. :lol: Ще очаквам по-скоро ти да кажеш след време как се е проявил. Сол Уран върху натална Луна (която при теб е У5) може да даде внезапно влюбване, а също и промяна в кариерата, която може да е свързано с някакво хоби. С Плутон в 6 сол дом със сигурност ще имаш промяна в работа. Възможен е и успех, ако си достатъчно упорит. Соларното Слънце може да те накара обаче да се изолираш по някакъв начин от другите хора. Възможно е и да си някъде много далеч от дома, примерно в чужбина. Сол Слънце ти е У2 и У3, което също говори, че може да заминеш другаде и да печелиш пари там. Соларната Луна на ИЦ също може да говори за промяна на дома, освен това и в любовта, тъй като е близо до К5 и попада в 8 натален дом.