Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267376 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Солари - практикум
« Отговор #1400 -: Юни 13, 2013, 05:00:12 am »
Въобще не бях обърнал внимание къде е сол К11.  ;D
Иначе соларът е леко заблуждаващ. Човек като види Слънце У9 в 12 сол дом, би си помислил, че съм бил забегнал в чужбина, но не е така.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1401 -: Юни 13, 2013, 11:51:14 am »
Рано или късно пак ще съм премиер, предрече си Борисов

Борисов кисел за ЧРД, тъжен бил накъде отива държавата

........................

Това са заглавия в днешния днес.бг
Батко има РД. Някой няма ли да му изтълкува солара да го видим какво му обещават звездите?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1402 -: Юни 13, 2013, 01:21:46 pm »
Ами някой да му каже точния час на раждане поне. А щом той си го крие, няма смисъл да му се гледа каквото и да е.  :angry:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1403 -: Юни 13, 2013, 01:26:17 pm »
Прав си, в сто теми люпихме потенциално възможния му асцедент, то не бяха слънца, марсове и плутони на ас-то му.

Като нищо горкият ще се окаже я с някоя венерка, я с нептун там - такъв идеалист като него! )))) Плаче, мъчно му е, бедна душа.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1404 -: Юни 13, 2013, 01:28:01 pm »
Много бедна, скътал няколко милиона в швейцарски банки...  :angry:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1405 -: Юни 13, 2013, 01:31:18 pm »
Е, ти в милиони ли ги броиш?

При все, че някой специалист може да си поиграе с ректификация. Ще вземе предвид и срещата с Цветелина на паркинга - виж колко дома са замесени ! )))

И не се обръщай всеки път с такава ярост към човека, и той душа носи.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1406 -: Юни 14, 2013, 03:48:33 pm »
моля за коментар по този солар. момичето се опитва да забременее и това е основното което я вълнува - дали ще успее без помощ и дали ще стане скоро. и ако стане дали всичко ще е наред.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1407 -: Юни 14, 2013, 04:21:49 pm »
Не е изключено, но само по солар за текущата година не може да се каже със сигурност и да се правят такива прогнози.
Винаги поглеждам солара за предходната и следващата година, дирекции, прогресии...
Може да се разгледа и следващият солар - дали има потвърждения за предстоящо раждане.

Според мен е възможно да зачене, но по-голяма вероятност това да се случи има по към края на престоя на транзитния Юпитер в Рак, започвайки от последната декада на знака. Преминаването му през знака на Луната също може да донесе такава промяна.

Като цяло петодомните теми в нейната карта са силно акцентирани, но тук се намират планети, които не действат в синхрон една с друга - някои дават, други вземат. И най-силната есенциално планета е Сатурн, който принципно дава пречки и забавяне, но като цяло не отрича възможността желаното да се случи, по-скоро го отлага във времето. Слънцето и Юпитер са в слаба позиция, Сатурн командва парада в 5 дом.

Имала ли е дотук несполучливи бременности, спонтанни аборти? Или досега не е успявала да зачене?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1408 -: Юни 14, 2013, 04:25:53 pm »
благодаря.
несполучливи бременности е нямала и опитва от скоро. но има съмнения за здравословен проблем, който би попречил.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1409 -: Юни 14, 2013, 04:28:10 pm »
Да си направи пълни изследвания тогава, за да е наясно. Да вземе мерки по-отрано, за да не се хронифицира проблемът, ако случайно открият такъв.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1410 -: Юни 14, 2013, 04:54:29 pm »
благодаря още веднъж

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1411 -: Юни 17, 2013, 09:46:14 am »
Ако в даден солар АС попада в 12 натален, като Марс е в съвпад със соларен асцендент и управлява 8 соларен, това може ли да се тълкува като някакъв инцидент? В 8 няма планети, а Марс има само тригони и секстили (освен квадрата с МС, тъй като е в съвпад с АС). Управителя на сол. АС е в 2 в скорпион и има съвпади със СЛВ, Сатурн и секстил с Венера и Плутон.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1412 -: Юни 17, 2013, 09:58:34 am »
Ако в даден солар АС попада в 12 натален, като Марс е в съвпад със соларен асцендент и управлява 8 соларен, това може ли да се тълкува като някакъв инцидент? В 8 няма планети, а Марс има само тригони и секстили (освен квадрата с МС, тъй като е в съвпад с АС). Управителя на сол. АС е в 2 в скорпион и има съвпади със СЛВ, Сатурн и секстил с Венера и Плутон.

да, може да се тълкува като оперативна намеса. предполага година, когато може да са активни теми за болести, грижи и проблеми. къде е сол Слънце и има ли стелиум в дом в солара?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1413 -: Юни 17, 2013, 10:11:53 am »
Соларно Слънце е в 3 и се управлява от Плутон в 4 в съвпад с Венера. Слънце управлява 12 и е в т-квадрат с Луна в 9 (у 11) и на върха на т квадрата е Нептун в 6 (у7). Стелиум има в скорпион - Меркурий (управител на АС и МС), СЛВ в 2 и в 3 - Сатурн (у5) и Слънце. Тъй като управител на 6 Уран, който е в 7 и е в квадрат с Плутон и Венера в 4 и в куинконкс с управителя на асцендента, това може ли да значи, че партньора ще има такива грижи и проблеми?

*

Grace

• 2257
« Отговор #1414 -: Юни 17, 2013, 10:17:11 am »
ирина, без да гледам картата ми е трудно да кажа мнение. но е хубаво, че сол Слънце не е в някой от "тежките" домове 6,8,12.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1415 -: Юни 17, 2013, 10:20:34 am »
Ето я картата, без натални домове, за да се виждат нейните аспекти.
« Последна редакция: Юни 17, 2013, 10:30:03 am от irina »

*

Grace

• 2257
« Отговор #1416 -: Юни 17, 2013, 10:22:45 am »
сложи я с натала или ми прати данни.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1417 -: Юни 17, 2013, 10:47:32 am »
Соларно Слънце е в 3 и се управлява от Плутон в 4 в съвпад с Венера. Слънце управлява 12 и е в т-квадрат с Луна в 9 (у 11) и на върха на т квадрата е Нептун в 6 (у7). Стелиум има в скорпион - Меркурий (управител на АС и МС), СЛВ в 2 и в 3 - Сатурн (у5) и Слънце. Тъй като управител на 6 Уран, който е в 7 и е в квадрат с Плутон и Венера в 4 и в куинконкс с управителя на асцендента, това може ли да значи, че партньора ще има такива грижи и проблеми?

според мен, да. проблеми, свързани със здравето на партньора или с работата му. другия вариант е, партньора да претърпи радикална трансформация или ти да реформираш/прекратиш/направиш съдружие, нещо във връзка с работата ти. движение на капитали/пари във връзка с гореизброените.   

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1418 -: Юни 17, 2013, 11:09:35 am »
Грейс, благодаря!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1419 -: Юни 17, 2013, 12:17:38 pm »
Този соларен Марс може също да значи и проблеми в дома и с парите на партньора - сол Марс У8 в квадрат с нат Сатурн У4. Като цяло, Марс на соларния асцендент може да те направи по-действена и амбициозна и такава ще е настройката ти през цялата година. Тъй като попада в 12 нат дом, където е и соларният асцендент, може да говори и за някакъв инцидент или за някаква финансова спекулация от страна на партньора. Уран на К8 сол/7 нат дом, където Уран е У12 на партньора, може да говори и за възможна хирургическа операция при него или пък за някаква внезапна промяна в работата, която да засегне и финансите му. Соларното Слънце в 3 сол дом говори за акцент върху общуването с хората през годината, особено с близки, познати, съседи. Освен това при соларна Луна в 9 сол/9 нат дом и Юпитер на К11, можеш да се сдобиеш с нови приятели в духовните среди (може и от форумите). Сатурн в 3 соларен дом пък от своя страна може да те накара сама да преосмислиш много свои контакти с хора, да отсееш ненужните, да се дистанцираш от някои. И тъй като Сатурн попада във 2 натален дом, може да имаш известни финансови затруднения, да се наложи да станеш по-пестелива и внимателна с парите.