Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267738 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Солари - практикум
« Отговор #1420 -: Юни 17, 2013, 12:27:13 pm »
Вескооо, пу-пу, да не ме хванат уруки, че има много време до края, но нали моя солар със сатурн във втори си тече вече от няколко месеца, та мога да кажа, че при мен засега ме избива на пестеливост. Нещо нетипично за мен. Има пари по дебитната карта, ама не ми се харчат. Преди всичко нулирах. Исках злата, нови дрехи... Сега йок! Искам си четирицифрената сума и това е. Засега ефектът при мен е пестеливост по козирожки, а не недоимък по липса на земя ))))

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1421 -: Юни 17, 2013, 12:51:13 pm »
Този соларен Марс може също да значи и проблеми в дома и с парите на партньора - сол Марс У8 в квадрат с нат Сатурн У4. Като цяло, Марс на соларния асцендент може да те направи по-действена и амбициозна и такава ще е настройката ти през цялата година. Тъй като попада в 12 нат дом, където е и соларният асцендент, може да говори и за някакъв инцидент или за някаква финансова спекулация от страна на партньора. Уран на К8 сол/7 нат дом, където Уран е У12 на партньора, може да говори и за възможна хирургическа операция при него или пък за някаква внезапна промяна в работата, която да засегне и финансите му. Соларното Слънце в 3 сол дом говори за акцент върху общуването с хората през годината, особено с близки, познати, съседи. Освен това при соларна Луна в 9 сол/9 нат дом и Юпитер на К11, можеш да се сдобиеш с нови приятели в духовните среди (може и от форумите). Сатурн в 3 соларен дом пък от своя страна може да те накара сама да преосмислиш много свои контакти с хора, да отсееш ненужните, да се дистанцираш от някои. И тъй като Сатурн попада във 2 натален дом, може да имаш известни финансови затруднения, да се наложи да станеш по-пестелива и внимателна с парите.

Благодаря  :blink:! Това е на приятеля ми следващия солар, че нямам работа и ми е скучо  ;D, но логиката е същата.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1422 -: Юни 17, 2013, 01:18:06 pm »
Хаха.  :P
Внимавай все пак с финансите и ти, че сега в тия кризи стана много трудно.
« Последна редакция: Юни 17, 2013, 01:23:00 pm от Veselin »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1423 -: Юни 24, 2013, 12:20:56 am »
моля и за чуждо мнение по този солар... :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1424 -: Юни 24, 2013, 04:09:13 am »
Асцендент в 8 натален дом сам по себе си говори за проблемна година. Възможни проблеми в дома и с партньора. Година, подходяща за окултизъм и духовни занимания. Скъсване със стари контакти и придобиване на нови. Промени в работата. Човекът да не би да се занимава с астрология или нещо подобно?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1425 -: Юни 24, 2013, 07:20:54 am »
а в хороскоп на дете как би могло да се тълкува сол АЦ в 8ми? освен с операции?

« Отговор #1426 -: Юни 24, 2013, 10:28:33 am »

Съгласна съм с Веско, донякъде...
Аз виждам успешна и щастлива година по отношение на дома и семейството. Може би разширяване и обновяване на дома. Със сигурност тази година 3, 4 и 5 дом са свързани по своеобразен начин. Вероятни по-засилени отношения с близки роднини, съседи. Може и спорове с тях. От друга страна креативност и успешни проекти /творчески/.
Относно 10-ти дом - може би здравословни проблеми с майката. Възможно е и да са на психологическа основа, т.е. човекът ще има напрежение покрай това.
Виждам и промяна в работната среда - вероятно нови колеги/екипи в работата. Също промяна и във външността - ще има засилено желание за такава, тотална в известен смисъл.
Колкото до сол Ас в 8-ми - получаване на наследство. А също и печалби чрез парньора.
 :blink:

*

astro

• 475
« Отговор #1427 -: Юни 24, 2013, 10:31:36 am »
Асцендент в 8 натален дом сам по себе си говори за проблемна година. Възможни проблеми в дома и с партньора. Година, подходяща за окултизъм и духовни занимания. Скъсване със стари контакти и придобиване на нови. Промени в работата. Човекът да не би да се занимава с астрология или нещо подобно?

Човека е една от дъщерите ми... :blink: Не е във възраст за женитба....

Мерси за коментара Веско :wub:..,ако се сетиш и нещо друго.... :-\

Днес е рожденничка... :wub:

*

astro

• 475
« Отговор #1428 -: Юни 24, 2013, 10:42:33 am »

Съгласна съм с Веско, донякъде...
Аз виждам успешна и щастлива година по отношение на дома и семейството. Може би разширяване и обновяване на дома. Със сигурност тази година 3, 4 и 5 дом са свързани по своеобразен начин. Вероятни по-засилени отношения с близки роднини, съседи. Може и спорове с тях. От друга страна креативност и успешни проекти /творчески/.
Относно 10-ти дом - може би здравословни проблеми с майката. Възможно е и да са на психологическа основа, т.е. човекът ще има напрежение покрай това.
Виждам и промяна в работната среда - вероятно нови колеги/екипи в работата. Също промяна и във външността - ще има засилено желание за такава, тотална в известен смисъл.
Колкото до сол Ас в 8-ми - получаване на наследство. А също и печалби чрез парньора.
 :blink:

Дано само хубави неща да се случват... ;D
Благо-даря за коментара! :wub:

« Отговор #1429 -: Юни 24, 2013, 03:32:43 pm »
А едновременна активация на 7-ми и 9-ти дом в солара не може ли да се тълкува като узаконяване на връзка?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Uran

• 6041
« Отговор #1430 -: Юни 24, 2013, 04:52:12 pm »
А едновременна активация на 7-ми и 9-ти дом в солара не може ли да се тълкува като узаконяване на връзка?
Moже. :blink:

« Отговор #1431 -: Юни 24, 2013, 05:48:00 pm »
Благодаря ти,Уран!  :blink:

« Отговор #1432 -: Юни 26, 2013, 11:10:48 am »
  сол Плутон в 8д сол   точно на К4 /нат/  и силно активирани 2,6,8 сол.домове  как бихте тълкували....като наследство от роднини, или като смърт на родител ? ...или нещо друго?..... :blink:
« Последна редакция: Юни 26, 2013, 11:24:53 am от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1433 -: Юни 26, 2013, 11:15:50 am »
Защо не пуснеш карта да видим най-добре?

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #1434 -: Юни 27, 2013, 08:48:44 pm »
Утре имам рожден ден  ;) и начина по който се чувствам от скоро последно ми се случи преди 3-4 години.  Една такава лекота ме е обзела, от Юпитер ще е... :mellow: Качвам си солара за коментар, къде според вас ще е акцента за годината?

« Отговор #1435 -: Юни 28, 2013, 08:17:05 am »
Честит рожден ден, Carmen! Желая ти здраве, любов и хармония в душата и около теб! :blink:

За солара - според мен те очаква една натоварена в интелектуален план година - учене, завършване на образование, нови умения, комуникация в тази област.
От друга страна - интересна година за партньорството. Вероятно е ново начало/нов човек, който да промени представите и усещанията ти за партньорство. Може би внезапна любов от пръв поглед. ;)
И най-интересно според мен.. мислиш ли за дете? Защото е възможно, според мен.

Дано да съм те зарадвала с нещо. Щастлив празник днес! :blink:

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #1436 -: Юни 28, 2013, 08:33:44 am »
Dragon Lady, благодаря ти за хубавите пожелания! Развълнува ме с тази внезапна любов, преди месец -два ми се въртеше в главата как не ми се е случвало и ми се прииска да го изпитам (тогава имах съвпад Юпитер с нат.Венера)...а това за детето- към кинетичния солар получих същите коментари  ;)прогресивната ми Луна влиза в Д5, може би момента наистина е подходящ ,но съвсем не съм на тази вълна...по Юпитер в Д8 ли съдиш за това,какъв друг показател разглеждаш?

« Отговор #1437 -: Юни 28, 2013, 12:40:40 pm »
Нептун и Луна в 4-ти соларен, ъглов. :blink:
Радвам се, че ти харесват моите "впечатления"!

« Отговор #1438 -: Юни 29, 2013, 09:34:24 am »
Как се тълкува Соларна Луна в 4-ти соларен в картата на мъж,освен обичайната възможност за смяна на дома според вас?  :blink: Въпросната Соларна Луна активира 4-ти радикален,та имаме един вид подчертаване...Диспозитора и попада в 3-ти соларен и активира 3-ти радикален дом  :blink: Хелп  :blink:
« Последна редакция: Юни 29, 2013, 09:58:48 am от Just_a_Dream »

« Отговор #1439 -: Юли 16, 2013, 03:50:41 pm »
Здрaвейте бих искaлa дa ви попитaм кaк се тълкувa солaрнa венерa в 4 сол.дом в съвпaд със северен възел в 12 нaт.дом :)) възможно ли е годинa дa вещaе съдбоносно зaпознaнство,което дa е от голямо знaчение зa нaпред,понеже до колкото си спомням северният възел се свързвa с бъдещето :)) извиняеaм се зa повърхностнaтa интерпретaция ...
« Последна редакция: Юли 16, 2013, 03:55:47 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!