Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267759 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: Солари - практикум
« Отговор #1460 -: Юли 24, 2013, 09:11:59 am »
и на мен деца ми се привиждат за Краби или поне смяна на социален статус
соларно АЦ забучено в слв в 10ти го имам и аз в следващея солар. но при мен е точен аспекта

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1461 -: Юли 24, 2013, 09:38:21 am »
и на мен деца ми се привиждат за Краби или поне смяна на социален статус
соларно АЦ забучено в слв в 10ти го имам и аз в следващея солар. но при мен е точен аспекта

Станах студентка, това за социален статус ли го смятаме Клер?

Не искам сватби и деца, сигурно на сила ще ме карат за да стане  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1462 -: Юли 24, 2013, 09:52:57 am »
ами сигурно може да се приеме като смяна на социален статус.
е като не искаш, ще взимаш предпазни мерки  ;D

а може и да показва просто забавления с другите хора. аз не ги схващам много-много още нещата  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #1463 -: Юли 24, 2013, 10:21:32 am »
За съжаление не го броим студентстването за соц. статус, душичка )))))))

Освен ако не завършиш докторантура, но то не е в този ти солар ))))

Пък и.. Нещата са двуяки. Хем от една страна, щом не искаш, няма да стане. Хем от друга, ако е писано, ще стане ))))

Споко, всичко с времето си.  :wub:

« Отговор #1464 -: Юли 24, 2013, 01:39:57 pm »
Някой ще погледне ли и моята карта, моля?
Хм, повтарят се някои основни неща от солара ми за 2009/2010 година.
Тогава, обаче, имах много по-голяма "навалица" в 8-ми соларен - и Сатурн и Меркурий + Слънце. При това Сатурн в точен съвпад със Слънцето (за соларни планети и домове говоря).
И тогава соларните АЦ/ДЦ попадаха в натални 3/9 дом, само че не точно по осите както сега.
За хората, които се безпокоят от акцентиран 8-ми дом, мога да каже, че нищо лошо не ми се е случило през този период. Напротив, записах магистратура по археология :blink:.
Е, малко ирационално, особено за (уж!) практичен човек като мен, но пък не успях да се удържа, въпреки че съзнавах липсата на каквато и да е било необходимост от диплома по археология.
Добре поне, че Великотърновски университет предоставя възможност за изучаване на археология по съкратена магистърска програма - само 5 семестъра, с акцент само върху специалните предмети и беше много интересно.
И така - мен не ме е страх от акцент върху 8-ми соларен дом, напротив, носи интересни преживявания  ;). Е, не че скучая някога, де.  :P
И така - качвам си солара за 2013/2014.
Мноого благодаря на всички, които биха се заели и коментирали.

Ще се пробвам, НО предупреждавам, че съм новак и може да те объркам повече отколкото да помогна  казвайки нещо неточно, та ти си реши дали да вземеш предвид написаното!
Прави ми впечатление 9 ти соларен дом с венера, сатурн, слв /мн. близо до МС/, които попадат съответно в 12 натален и то в съвпад с Уран. Възможно ли е да започнеш най-неочаквано любовна връзка, която да се задълбочи, но да започне като тайна, скрита за другите?? Още повече, че знака е скорпион, а управителя Плутон е в 12 соларен?? Може примерно с този човек да се запознаете  чрез приятели, в обща компания. И то с партньор, с който имате определена възрастова разлика. Венера съвпад сатурн, а от др.страна натален Плутон съвпад соларен Меркурий. Венера заедно с Меркурий са ти управители на десцендента в натала.  Наталната Венера почти на куспидата на 8 соларен, Слъцето и то там и в знак на Меркурий / съуправител на десцендент, както казах/,  но интерсептирано, трудно изразено някак. Неочакваното влюбване се потвърждава и от соларен уран в 5 натален дом. И друго ми идва на ум - раждане на детенце. Като се добави към всичко написано по-горе и края на годината със соларна Луна в съвпад натална на ИС  :-\ Стига съм правила свободни съчинения на твой гръб, че кой знае какви врели-некипели ги изплясках. Разбираме се да не ми се сърдиш много, съгласна? Но от любов и деца отбирам и все натам ме избива - оправдах се :P 

И да попитам нещо и аз, има ли някой преживял Плутон и Луна на соларен асцендент в 8 натален дом??
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

« Отговор #1465 -: Юли 25, 2013, 07:41:59 am »
 :blink: Много ми беше приятно да ти прочета коментара, Лимонче!
Голяма си сладурана! Хм, как пък си измисли такъв ник? :P
А иначе, дали няма да е итернет запознанство това с "човека", все пак Уран е замесен? ;)
Е, аз като знам какво търся как ли пък няма да го "намеря". Дали не се е случило вече?
Питам, защото в един форум се запознах с един господин, разменихме си само няколко лични съобщения, без да влагаме нещо лично, не знам на колко години е, пък и не ме интересуваше тогава.
Напоследък си давам сметка, че много ми харесват коментарите му, някак приятно взе да ми става да ги чета. Дори само като видя, че е писал нещо, получавам едно приятно и радостно усещане.
Аз не вярвам много в интернет запознанства, все пак важно е да се види един човек "на живо", придобива се друг усет, но все пак...
Както и да е, много ти благодаря за труда :wub:.

« Отговор #1466 -: Юли 25, 2013, 07:53:32 am »

И да попитам нещо и аз, има ли някой преживял Плутон и Луна на соларен асцендент в 8 натален дом??
Не помня да съм имала Плутон на соларен АЦ, а си мисля че това е нещо, което трудно може да остане незабелязано.
Соларен Плутон на натален АЦ – да.  Но пък това беше началото на един много дълъг период на транзит на Плутон през първи дом и, естествено, си донесе много промени на личностно ниво.
Аз харесвам Плутон – мисля, че носи промяна, която може да разруши шаблони и разни традиционни модели на мислене и поведение.  Дава по-дълбок усет и разбиране за всичко около нас.
Хах, ти пък и с Луна на соларен АЦ, при това нагазили дълбоко във воден дом в натала …не знам. Звучи така сякаш няма да "страдаш" от липса не емоции през годината. :blink:
На мен също ще ми е интересно да чуя какво мислят останалите момичетата, тук има доста хора, които са наистина на ти с астрологията.
Но пък няма ли да е по-добре да качиш картата, така разполагаме с много малко информация.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1467 -: Юли 27, 2013, 07:04:51 pm »
Имам следното питане :blink:

Наблюдавали ли сте,през различните ви соларни години ,дали соларния асцендент влияе на външният ви вид?

Например при соларен АС във везни да сте станали по-хубави или при някой друг знак,да сте погрозняли?/съжалявам за думата :-[/.

Тази година ми е със соларен АС в рак/12 дом/ ,изобщо не се харесвам,подтисната съм.

Кажете,влияят ли соларните АСта на външният вид?

Друг въпрос:
Освен при транзит на сатурн през първи дом,какъв друг транзит или аспект на друга планета,човек може да отслабне? :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1468 -: Юли 27, 2013, 07:57:25 pm »
Да, наблюдавам го това за соларните асц. - в какъв знак са, в кой дом попадат и какви планети има около тях. На соларен асц. в стрелец напълнях, но не знам при кои се отслабва, предполагам в козирог, дева, везни. Близо 20кг съм свалила, когато съм имала сол.асц. в лъв в 5 дом и марс там - но аз винаги от хубав живот слабея и обратното.

Даааа,много хубаво го каза.
Човек се нормализира,когато е спокоен и щастлив.А когато имаш нон стоп нерви и стрес,ставаш дебел и неприятен. :-X

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1469 -: Юли 27, 2013, 09:43:35 pm »
Милки, сетих се и следното, макар и да не е по темата - за отслабвания и напълнявания си виж новолунието в 6 дом, пи миналогодишното имаш опозе с Венера, а моята Венера екзалтира и У2, оттам все иска да яде и да харчи, ужасна е, сегашното ми е в секстил със Сатурн, та мисля, че ще успея да сваля.
И да те питам, аз понеже имам Луна на асц. квадрат Юпитер и при мен е нормално под стрес да ям, ти какъв аспект имаш, защото повечето хора спират да ядат по време на стрес?
И силно ти препоръчвам чай от джинджифил, удивена съм от резултата.
Мерси много Съни,
моята дебелина в момента/въпреки че хората ми казват ,че не съм/се дължи на неприятния семеен живот.
На злобата и на неудовлетвореността в къщи.
В първи дом нямам планети,У1 е слънцето.
Имам луна в телец,в момента прогресивната е в опозиция с нея...всъщност ти знаеш ли ми картата?За да не изброявам какво имам ;D
Аз нямам аспект между луна и юпитер в натала.
Може би всичко това не е въпрос на транзити ,а на друго,което казах по-горе :(

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1470 -: Юли 31, 2013, 01:21:11 pm »
 За новата година имам съвпад на сол. Луна и Юпитер в 8-ми дом, и съвпад на сол. Венера в 10 дом с натален Юпитер. Сатурн ми е в 12-ти дом.
 Осите ми са същите, като в наталната карта?
 Дали здравето ми е разклатено и ще лежа в болница? Имам непоносимост към болници и лекари, но ако трябва ще се подложа на профилактични прегледи.
 Какво ще кажете?

« Отговор #1471 -: Август 02, 2013, 11:02:57 pm »
Сега, може ли да помоля за кратка прогноза по тази карта, на моя много близка жена е. Днес има РД и искам да я зарадвам с нещо хубаво. За съжаление няма час на раждане, по спомени на покойната ѝ майка е около обяд...
Аз все си мисля, че е АС скорпион, но с моите ала-бала знания е по-добре да не рискувам да поставям час ;D

Предварително благодаря!

ПП. Не е обвързана, няма деца.
Картата съм я пускала и преди, мисля в темата за "старите моми и ергени" или "натални карти".
много вероятно скоро да изживее страстна и необичайна любов. може да е любов от пръв поглед или да има нещо необичайно във връзката.
значението на наталния Меркурий през тази година ще бъде подчертано. без домове, много трудно да сме конкретни.
Прогресивно Слънце ще бъде върху мажорно неаспектирана и есенциално недобре поставена Венера. Транзитен Хирон в опозиция със съвпада. Ех, дано има доза истина в пепеляшковите аспекти. И аз залагам на любов.
Транзитен Сатурн върху прогресивна Венера в квадрат с натално Слънце. Ако е родена около обяд, Сатурн транзитира из първия й дом, Слънцето би попаднало в 10-тия. След ингреса си в Скорпион, Сатурн ще аспектира Марс (възможен У7) и Луна (възможно в 4-ти дом). Транзитен Уран би трябвало да е 6-ти дом с изглед през следващите 1, 2, 3 години да премине DC.
Хубаво де, няма ли да я задомим. ;D

Преглеждах темата и давам обратна връзка.

Повече работа, повечко пари, покупки и ремонти в дома. Сподели ми, че е имало опити да я запознават с някакъв мъж, но тя не е отишла на срещата. Тя е човек, който не споделя, прикрита е, та инфото ми не е категорично пълно.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #1472 -: Август 05, 2013, 01:44:16 am »
Здравейте :)
влизам смело и безотговорно виждайки си солара - какво да чакам от тази година - ще се мре ли няма ли ...
и понеже аз отново нямам коректен час - ще следя таз година асц от солара на кое повече пасва (водолей или риби) нов метод за ректификация  ;D

ще е важна година то се вижда - ама тоя сатурн в 8ми от СР и върху плутон 12ти ... и асц съвпад ИЦ ...
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #1473 -: Август 05, 2013, 07:24:37 am »
Наблюдавали ли сте,през различните ви соларни години ,дали соларния асцендент влияе на външният ви вид?

Освен при транзит на сатурн през първи дом,какъв друг транзит или аспект на друга планета,човек може да отслабне?

Нямам наблюдения относно соларен Асц и външния вид; тази година соларният ми Асц е във Везни  и не съм забелязала да съм се разхубавила особено  ;D

При транзит на Сатурн през първи дом - мога да споделя: тъй като и към момента Сатурн се движи през наталния ми І-ви дом. Отслабнала не съм, забелязвам, че съм още по-съсредоточена; държа да свърша всичко подредено и докрай, на моменти товарът ми идва в повече...
Забелязвам концентрация върху себе си и по-реалистична себеоценка.

Очаквам външни промени при опозицията на транз. Сатурн към триото в 7-ми дом /Юпитер, Венера и Слънце/, като ще направи последователно в този ред аспект.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1474 -: Август 12, 2013, 11:04:02 am »
Меган - ето как изглежда Солара ти, но не мога да помогна с тълкуване

I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #1475 -: Август 12, 2013, 11:18:29 am »
Меган - ето как изглежда Солара ти, но не мога да помогна с тълкуване
Благодаря ти Crabby.
Моля,ако някой може да помогне с тълкуване, интересува ме :ще заживеем ли заедно с мъжа с който имам връзка?

*

Нова

• 3491
« Отговор #1476 -: Август 12, 2013, 11:26:27 am »
Не знам дали ще заживеете, а и не съм сигурна, че е коректно да се гледа солар за такъв въпрос - "движение, събития" по дома ти ще има, солара го дава, но какво ще е, не мога да кажа. За всеки случай има акцент по оста 4-10 със замесен у8 и к8 соларно.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1477 -: Август 12, 2013, 11:30:53 am »
А да попитам този твой партньор близък комшия ли ти е, къде го намери? В съседство ли сте живели винаги?

« Отговор #1478 -: Август 12, 2013, 11:36:52 am »
А да попитам този твой партньор близък комшия ли ти е, къде го намери? В съседство ли сте живели винаги?
Не ,никога не сме били съседи :),Запознахме се в нета даже :)
Питайте спокойно за подробности...,сега той е в развод,и се очаква септември всичко да му приключи и да се съберем в един дом...

« Отговор #1479 -: Август 12, 2013, 11:39:18 am »
За всеки случай има акцент по оста 4-10 със замесен у8 и к8 соларно.
:confuse3:
Какво значи това?