Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267198 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Солари - практикум
« Отговор #1480 -: Август 12, 2013, 11:43:05 am »
Пак се връзва, у3 е в седмия ти дом, това са и комуникации, вкл. опосредствани, а не само съседи, братя и сестри.

Аз мисля, че по солара няма да се съберете, но ако все пак това стане, тенденцията е той да дойде при теб, ти да го приемеш в твой дом.

Това за акцента по оста на дома ти може да значи всичко, има много тълкувания, но най-вероятно нещо ще се случва по и около дома ти. Не влагам страшно значение.

Винаги всичко е възможно.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1481 -: Август 12, 2013, 11:44:44 am »
Нова, аз на твоите Солари не вярвам, от както ми натресе онова бебе  ;D ;D

Шегувка, Новичка си разбира :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1482 -: Август 12, 2013, 11:45:20 am »
По солара: нов етап във взаимоотношенията с хората, ново начало, вероятно и това да е с някое гадже. Леко затормозени отношения с приятел/и. Не знам дали не е възможно да възникне инцидент с някой близък в дома или нещо такова?  :thinking: Бъди внимателна все пак!

« Отговор #1483 -: Август 12, 2013, 11:48:30 am »
По солара: нов етап във взаимоотношенията с хората, ново начало, вероятно и това да е с някое гадже. Леко затормозени отношения с приятел/и. Не знам дали не е възможно да възникне инцидент с някой близък в дома или нещо такова?  :thinking: Бъди внимателна все пак!
:) Благодаря.Очаквам да се съберем да живеем заедно с мъжа с който имам връзка,и тези отношения да "стъпят" на нов етап :) Дано да се случи...за сега няма инциденти в дома ми,но ще внимавам.Благодаря за предупреждението :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1484 -: Август 12, 2013, 11:57:01 am »
Според мен е напълно възможно. А и при толкова хубави планети в 7 соларен дом- Слънцето, Луната,Юпитер, Венера, Меркурий, защо не.  :blink:

« Отговор #1485 -: Август 12, 2013, 11:58:48 am »
Според мен е напълно възможно. А и при толкова хубави планети в 7 соларен дом- Слънцето, Луната,Юпитер, Венера, Меркурий, защо не.  :blink:
  :clap:
 И аз така казвам"защо не",но не се получава на този етап....не знам защо....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1486 -: Август 12, 2013, 12:01:14 pm »
Дано да се получи! Пожелавам ти го от сърце!

« Отговор #1487 -: Август 12, 2013, 12:04:10 pm »
Дано да се получи! Пожелавам ти го от сърце!
Благодаря Ви !

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #1488 -: Ноември 26, 2013, 10:13:18 pm »
  Здравейте, може ли да ми помогнете-бих искала да знам какво означава този солар :blink:

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=v3qfileRmcomg-u1356056990&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=1&btyp=32&mth=gw&sday=26&smon=11&syr=2013&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&add=14&ast=

« Отговор #1489 -: Декември 08, 2013, 08:14:12 pm »
Ако някой има желание би ли ми помогнал и насочил-Как да тълкувам,какво да гледам...Кажете ми какви са стъпките за тълкуване на Солара,спрямо Натала?

Соларен ИЦ ,Марс,Северен възел в точен съвпад с Натален АЦ? Марс ми управлява ДЦ И 2дом в натала...аз предполагам,че може да е партнцорство и пари ?

Соларен АЦ в 10 дом Натален?-вероятно акцента ще е кариерата?А какво да гледам ,за евентуална смяна на работното място или промени някакви в настоящата работа?Управителя на 10 дом ли се гледа-къде е и какви аспекти има ?

Соларен МЦ точен съвпад Натален ДЦ...нови контакти ???/партньорства
Соларен ДЦ в 4 дом?/нова връзка?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1490 -: Декември 08, 2013, 08:17:16 pm »
Ако някой има желание би ли ми помогнал и насочил-Как да тълкувам,какво да гледам...Кажете ми какви са стъпките за тълкуване на Солара,спрямо Натала?

Соларен ИЦ ,Марс,Северен възел в точен съвпад с Натален АЦ? Марс ми управлява ДЦ И 2дом в натала...аз предполагам,че може да е партнцорство и пари ?

Соларен АЦ в 10 дом Натален?-вероятно акцента ще е кариерата?А какво да гледам ,за евентуална смяна на работното място или промени някакви в настоящата работа?Управителя на 10 дом ли се гледа-къде е и какви аспекти има ?

Соларен МЦ точен съвпад Натален ДЦ...нови контакти ???/партньорства
Соларен ДЦ в 4 дом?/нова връзка?

Качи картата...С удоволствие ще разгледам...Така на парче-не става... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1491 -: Декември 08, 2013, 10:23:08 pm »
Скоро се активира новият ми солар и ако някой ми помогне да разбера няколко неща,които ме вълнуват за новата ми соларна година, ще съм му много благодарна за отделеното време.  :blink:
Много ми е напрегнато и си търся работа, та дали ще си намеря нещо по специалността си?
Виждат ли се промени в местоживеенето или не?  И ако може нещо в общи линии за любовта.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1492 -: Декември 09, 2013, 06:28:04 am »
Скоро се активира новият ми солар и ако някой ми помогне да разбера няколко неща,които ме вълнуват за новата ми соларна година, ще съм му много благодарна за отделеното време.  :blink:
Много ми е напрегнато и си търся работа, та дали ще си намеря нещо по специалността си?
Виждат ли се промени в местоживеенето или не?  И ако може нещо в общи линии за любовта.
Сложи карта с домификация, ще се включа.
значи-Natal chart Solar With houses

« Отговор #1493 -: Декември 09, 2013, 07:54:04 am »
 :blink:Заповядайте.Това е Соларът ми. Какви са стъпките за тълкуването?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1494 -: Декември 09, 2013, 08:56:09 am »
Домификацията-много важна, особено както е при тебе-покриване по градуси на рождените ъгли, кардиналните годишни оси, върху рождените.
После-планети, аспекти, комбинирано с домове и знаци

« Отговор #1495 -: Декември 09, 2013, 08:58:44 am »
Домификацията-много важна, особено както е при тебе-покриване по градуси на рождените ъгли, кардиналните годишни оси, върху рождените.
После-планети, аспекти, комбинирано с домове и знаци

Сол.АЦ лъв-определено ще е важна година.Гледаш къде попада,в кой натален дом-там  ще е акцента през годината.Понеже е солар,най-важно в случая е Слънцето-знак,дом и аспекти.А и Енигма добре те е насочила. ;)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1496 -: Декември 09, 2013, 09:12:49 am »
промяна в работата и в дома. работа св. по някакъв нчин с чужбина. влюбване или затвърждване на връзката. начало на съвместно съжителство. най-общо това ми се откроява в солара ти:)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #1497 -: Декември 09, 2013, 09:39:39 am »
 :88:Благодаря на всички.
A kakъв е допустимият максимален орбис за аспект,който използвате?
« Последна редакция: Декември 09, 2013, 12:03:12 pm от venera1978 »

« Отговор #1498 -: Декември 09, 2013, 10:14:04 am »
Здравейте,

отскоро останах без работа и се върнах към темата астрология - досега не бях се задълбочавала в соларните карти, но реших да си проверя за тази година ..... - картата е активна от август 2013 - както прочетох от вашите публикации - дали можете да ме "светнете" какво да чакам през следващите месеци?
благодаря предварително

« Отговор #1499 -: Декември 09, 2013, 11:08:29 am »
това, което силно ме притесни е съвпада на сол Асц с натален 12 - "това е истински сигнал за опасност. Предстоящата година ще е година на слабост, затруднения и неясноти. Възможно е човек да стане жертва на интриги и да се сблъска с правосъдието. Възможно е също така да изпадне в изолация или да се озове за дълго време в болница" но пък в същото време струпване на планети в 9, 10, 11 и 12 дом би трябвало да е "времето за сделки, делова активност и изграждането на кариера!" - и към това напускането на една наистина стресираща и убиваща ме работа ..... сега малко съм объркана... затова чета и чета но май се обърквам повече....вероятно типично за начинаещ по въпроса  :-[