Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267711 Прегледи
Re:Солари - практикум
« Отговор #80 -: Август 22, 2009, 09:55:33 pm »
След като ти потвъри предложението на Небесна, просто се сетих за достатъчно разстройващо емоционално преживяване - квадрат на прогресивната Луна с наталната. Иначе, събитието си го биваше за казус  ;)
Мерси, че го каза, че щях да се тръшкам цяла вечер  ;D

E как да не си гледам транзити и прогресии?! Как ще разбера кога ще си срещна голямата лИбоФ  ;D
При мен прогр. Слънце ще направи съвпад на натлана Венера точно преди Плутона да бъде два пъти активиран в Солара  ;D Важното е, че 2020-та е много след 2012-та  ;D
Ако искаш дай си данните да видя аз кога можеш да срещнеш голяма любов ;)

Благодаря, mamma_mia, но ако дефинирам любовта като най-голяма това означава, че ще е само една  ;D Просто давах пример със съседната тема  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #81 -: Август 22, 2009, 10:02:33 pm »
Нептун ти е в доста широк квадрат към Слънцето.

« Отговор #82 -: Август 22, 2009, 10:04:16 pm »
:P  а, Аурора, то това са две събития които нямат връзка със случая на тези хора в катастрофата :) там за съжаление няма как да разберем за час на раждане и др.

горепосочените са от личен опит.. после мога да ви кажа за какво става въпрос
едното е на 26.08.2009 някъде към 3-4 следобед
другото е на 28 септември 2006 към 6 сутринта

Флора, всъщност, ти можеш да ни кажеш дата, но без час ли? Ако е така много трудно да проверим защо е станало събитието.... :(

*

Nebesna

« Отговор #83 -: Август 22, 2009, 10:08:34 pm »
След като ти потвъри предложението на Небесна, просто се сетих за достатъчно разстройващо емоционално преживяване - квадрат на прогресивната Луна с наталната. Иначе, събитието си го биваше за казус  ;)
Мерси, че го каза, че щях да се тръшкам цяла вечер  ;D

Аз само предположих, че се касае за лични отношения, нямах време да проследявам в подробности. Но там, където е замесен Плутон (натален или транзитен) винаги има трасформации - за добро или за лошо. А Марс в съвпад с Плутон дава насилствени събития, въпреки волята. Просто си длъжен да приемеш случващото се, и толкова.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #84 -: Август 23, 2009, 04:22:27 pm »
Забелязах, че в солара ми за 2010 г. имам интересен аспект- съвпад на соларен Уран в 9 ти дом с натална Парс Фортуна в 11 ти и обратното- съвпад на соларна Парс Фортуна в 3-ти дом с натален Уран в 5-ти. Някой има ли идея как би могло да се тълкува подобно нещо?
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #85 -: Септември 04, 2009, 11:27:17 pm »
А аз пък забелазах, че в един солар в година,която беше повратна за моята кариера и започнах много добре платена работа съм имала соларна Луна в съвпад на натално МС в Телец и соларна ос АС-ДЦ в съвпад 0,20 гр!!! с ЮЛВ и СЛВ  :o, в натални домове 11/5. Явно пътят ми в тази работа не е никак, ама никак не е случаен.

Гледах за предстоящата соларна година соларно АС в съвпад с натално МС откъм 10-ти дом и соларен МС в 6-ти съвпад с Юпитер. Сигурно ще се потегля на някъде.

*

Helo

« Отговор #86 -: Септември 04, 2009, 11:36:26 pm »
Забелязах, че в солара ми за 2010 г. имам интересен аспект- съвпад на соларен Уран в 9 ти дом с натална Парс Фортуна в 11 ти и обратното- съвпад на соларна Парс Фортуна в 3-ти дом с натален Уран в 5-ти. Някой има ли идея как би могло да се тълкува подобно нещо?

Много ще се забавляваш и ще имаш голям късмет.  ;D

*

Helo

« Отговор #87 -: Септември 04, 2009, 11:42:55 pm »
А как бихте тълкували неаспектиран Сатурн в 10-ти дом в картата на Соларното възвръщане? Някакви важни промени в работата?  ???
« Последна редакция: Септември 05, 2009, 12:39:23 am от Helo »

*

Nebesna

« Отговор #88 -: Септември 05, 2009, 12:30:36 am »
А как бихте тълкували неаспектиран Сатурн в 10-ти дом в картата на Соларнното възвръщане? Някакви важни промени в работата?  ???

Тежки отговорности в работата - сам си търкаляш камъка нагоре по баира.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #89 -: Септември 05, 2009, 04:30:22 am »

парс фортуна в съвпад с уран , има ли аспекти с личните планети? и ако има какви? обърни внимание на тежките планети също! ;) :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #90 -: Септември 05, 2009, 10:22:23 am »
Изрично правило в соларната е, че неаспектираните планети имат много малко до почти никакво влияние за тълкуванията.
Соларната карта се тълкува по съвсем различен начин от наталната, дадох линкове да се чете.
Ако в нормалната астрология все може да си извадиш единичен аспект да си го чоплиш, въпреки Лили  ;D, то в соларната методът чисто и просто ИЧ не работи.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #91 -: Септември 05, 2009, 10:32:20 am »
А това означава ли нещо в соларен хороскоп,опозиция на натален Марс със соларен СЛВ,по остта 2-8?Много точна на 0 градуса и 21 минути...

« Отговор #92 -: Септември 05, 2009, 10:47:10 am »
   Гледах си солара преди няколко месеца, имаше показания за сериозна връзка или обвързване /така си разтълкувах, сигурно щото така ми се искаше/, соларен АСЦ съвпад с нат.ЮЛВ и в близост до нат.ИЦ, слънце в соларен V дом, струпване на планети в соларни V, VІ и VІІ дом, които са VІІ /нат.Слънце е тук/, VІІІ и ІХ натални, соларна Луна на 9 град.от натална Луна, приемам го за действащ съвпад, защото Луната е най-близо до нас и нейното влияние е най-силно - соларен VІІ и натален ІХ. А соларната Венера в точен съвпад с нат.СЛВ и в близост до сол.ДСЦ в VІІ соларен дом. Но дотук освен, че вървя към разбиване на съществуваща връзка, защото при всяка среща с въпросния господин, си тръгвам с още по-голямо разочарование, болка и гняв. Еротиката и секса, тотално страдат в случая, почти липсват. Получих закъсняло внимание, от господин с когото имах краткотрайно увлечение през далечната 1992-93г. но това въобще не ме вълнува...Както и че имам проблем със сина си - пубер, който ме вади от равновесие...Но да видим до края на годината какво още ще се случи...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #93 -: Септември 05, 2009, 11:03:23 am »
Миа, не знам, но по-скоро не.
В солара наистина се гледа гората, а дръвчетата са само фон.
Аз лично не бих му отдавала такова значение.
И аспектите са най-незначителната подробност в крайна сметка. Най-важни са домовете и осите - според мен.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #94 -: Септември 05, 2009, 12:38:22 pm »

Много ще се забавляваш и ще имаш голям късмет.  ;D

Хело, благодаря за коментара. Дано да е така !!! ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #95 -: Септември 05, 2009, 12:47:23 pm »

парс фортуна в съвпад с уран , има ли аспекти с личните планети? и ако има какви? обърни внимание на тежките планети също! ;) :)

Благодаря за коментара , Марая.
В солара-Парс Форуна е в 3 ти дом във Везни и прави тригон към соларен Мерк в11 ти дом в Близнаци. А иначе попада в 5 ти натален дом  и прави точен тригон към МЦ във Водолей и към Сатурн и Асц. в Близнаци.Имаме и квадратура към натален Мерк. в Рак към 2 ри дом.

Благодаря Марая за коментара. ;D

*

missKapriz

« Отговор #96 -: Септември 05, 2009, 08:58:23 pm »
Кои са сигнификаторите за внуците в солара?Къде да гледаме ,дали някой ще става баба или дядо  ::)Редно ли е това да е производния на 5 дом-децата и техния 5 дом,т.е 10!?А нашия 7 дом отговаря ли на техния 4,ако живеят отделно?Мазало се получи май,но се надявам все някой да ме е разбрал и да ми отговори :)
« Последна редакция: Септември 05, 2009, 09:22:17 pm от missKapriz »

« Отговор #97 -: Септември 06, 2009, 06:06:49 pm »
здравейте,аз съм нова във форума ,доста полезна информация получих от публикуваните теми тук.някой би ли споделил мнение за солара ми-сол МЦ точен съвпад с нат.ДСЦ и сол.ИЦ точен съвпад с нат.АСЦ,упр.на сол.АСЦ Меркурий в 7сол.дом(4 нат.),упр.на сол ми МЦ пак е Меркурий.

*

karan

• 16
« Отговор #98 -: Септември 06, 2009, 10:02:35 pm »
За ссоларите можеш да прочетеш в Astrhit.com,има много полезна информация.Дано да ти е от полза.

*

missKapriz

« Отговор #99 -: Септември 07, 2009, 07:56:15 am »
Каран.това ли е точното име на сайта-не се отваря нищо,пробвах и с астрОхит.ком и пак не става