Гледах си солара преди няколко месеца, имаше показания за сериозна връзка или обвързване /така си разтълкувах, сигурно щото така ми се искаше/, соларен АСЦ съвпад с нат.ЮЛВ и в близост до нат.ИЦ, слънце в соларен V дом, струпване на планети в соларни V, VІ и VІІ дом, които са VІІ /нат.Слънце е тук/, VІІІ и ІХ натални, соларна Луна на 9 град.от натална Луна, приемам го за действащ съвпад, защото Луната е най-близо до нас и нейното влияние е най-силно - соларен VІІ и натален ІХ. А соларната Венера в точен съвпад с нат.СЛВ и в близост до сол.ДСЦ в VІІ соларен дом. Но дотук освен, че вървя към разбиване на съществуваща връзка, защото при всяка среща с въпросния господин, си тръгвам с още по-голямо разочарование, болка и гняв. Еротиката и секса, тотално страдат в случая, почти липсват. Получих закъсняло внимание, от господин с когото имах краткотрайно увлечение през далечната 1992-93г. но това въобще не ме вълнува...Както и че имам проблем със сина си - пубер, който ме вади от равновесие...Но да видим до края на годината какво още ще се случи...