Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267570 Прегледи
*

nerealna

Re:Солари - практикум
« Отговор #120 -: Октомври 02, 2009, 12:57:38 pm »
Забелязала съм, че там където има струпване на планети в солара се активира тази сфера от живота на човек - например при активен 8, 2 и 4 дом взех заем и направих ремонт вкъщи. 4 планети в 10 дом и 1,2 в 6ти ...не помня точно - започнах нова работа.
Обръщам голямо внимание на сатурн в солара. там където е той дава трайни и важни и мн хубави  събития - родих когато сатурн ми беше в 5 дом в солара, моя приятелка също роди при това положение на сатурн, тя имаше и уран в 11 дом /роди със секцио/ . при сатурн в 9 дом завърших висшето си образование. мой приятел се ожени при сатурн в 7 дом ...
и мн др. подобни примери имам.. а преди мислех, че там където е сатурн в солара дава задържане, забавяне на нещата  .. но практиката ми показа че не е така ...

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #121 -: Октомври 08, 2009, 03:26:32 pm »
http://i692.photobucket.com/albums/vv285/mila_66/ani_solar.gif
Това е соларът на моя приятелка. Омъжи се наскоро. Пита дали ще има детенце. Моля за вашето съдействие. Благодаря.  :)
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Uran

• 6041
« Отговор #122 -: Октомври 08, 2009, 03:36:49 pm »
Ще умирам ли 2010 година? :) :(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #123 -: Октомври 08, 2009, 03:41:04 pm »
Що такъв въпрос, Уране? Имаш ли повод да си мислиш таквиз дивотии?!  :-\
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #124 -: Октомври 08, 2009, 03:43:00 pm »
   Ъхъ, и аз това щях да кажа, защо пък си решила да умираш физически де, то нали по принцип ние не умираме, само от един сън преминаваме в друг...А това е работа на Господ, за това нямаме право да се бъркаме в неговите работи... :-*

*

Skarlet

« Отговор #125 -: Октомври 08, 2009, 03:49:27 pm »
Ще умирам ли 2010 година? :) :(

Първо-часът на раждане точен ли е? 2. В рода имаш ли чужди корени-некви роднини в странство? И качи по-едър мащаб карта,моля те,че се изкьоравих.Ни знаци виждам,ни куспиди,ни градуси. 3. Кое те кара в картата да мислиш,че ще мреш? Обоснови се астрологично.

*

Uran

• 6041
« Отговор #126 -: Октомври 08, 2009, 07:07:19 pm »
Мама казва, че е точен. :)
Управителят на 3 дом в Солара (кратки пътувания)-Слънце е в 8 соларен дом в опозиция на Марс. Инцидент?
Луна в съвпад със Сатурн на ИЦ (край)в квадрат с Плутон в 6 дом (здраве) . Луната е управител на соларния асц (физическото тяло). Болест? :(

« Отговор #127 -: Октомври 08, 2009, 08:28:20 pm »
Уран според мен няма да умираш освен ако нямаш някакво сериозно заболяване,но пък щеше да споделиш!По скоро настъпващата година ти е свързана с уединение и изолация и ще търсиш подкрепата на семейството активен 8-ми дом и партьора,от друга страна при този изгряващ Марс и интерсептиран овен в 10-ти дом мисля,че кариерата ти ще остане на заден план!Асцендентът на слънчевата революция Луна в 4-ти дом говори че някои събития и дела трабва да бъдат приключени!Според мен чувствата емоциите ще наделяват над теб през тази година и ще имаш повече безпокойства около грижите за дома и любимите ти хора!
Докато дишаш...надявай се!

*

Skarlet

« Отговор #128 -: Октомври 08, 2009, 08:44:07 pm »
Много ти се е развихрила фантазията,Уран.  :) Соларите не се тълкуват буквално като натални карти. Ако забелязваш, соларния МЦ е в 9-ти дом. Соларният Асц. е в 12,но не всичко се случва буквално.Преди около час си разглеждах минали солари и чак се изумих от различията с фактическите събития. Затова най-сигурният метод за тълкуване е комбинираният-солар,прогресии,дирекции.Аз разглеждам и лунарите.А ако нещо се усъмня сериозно,поглеждам и аспектите на затъмненията през годината. Може да има промяна на дома,покупко-продажби или финансови/юридически въпроси с роднини за имоти. Акцентирани са 2 и 8 домове.Това го казвам на прима виста,само по соларните планети.Нито виждам аспектите,нито градусите.Картата е адски дребна. Но няма да мреш,споко. Управителят на 6-я ти дом е в 9 дом.Я се замисли за работа навън или за някакво обучение.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #129 -: Октомври 08, 2009, 11:28:57 pm »
Уран,ако искаш да ти кача моя солар.При мен например,асцендента ми е в 12-ти,ама си и повлязох малко в болница.Не беше болка за умиране,даже вече и забравих.При теб може да е уединение.Ама и голямото затъмнение,на 22-ри юли си беше на асцендента ми,та немаше как.Ще я кача да я видите.

http://i35.tinypic.com/1z55aau.gif

« Последна редакция: Октомври 09, 2009, 12:03:43 am от Мia21 »

*

Helo

« Отговор #130 -: Октомври 08, 2009, 11:42:35 pm »

Преди около час си разглеждах минали солари и чак се изумих от различията с фактическите събития.

В солара ми за миналата година асцендента ми е в Дева, а Сатурн ми беше в точен съвпад с асцендента и квадратура със Слънцето, което беше в 10-ти дом. По-леко и весело на душата не ми е било отдавна, предната соларна година беше супер.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #131 -: Октомври 08, 2009, 11:55:32 pm »
Ти остави,ами какво е това "чудовище"за другата година?!Ще умирам ли,ще възкръсвам ли?!Къде па реших сега да го гледам,да не мога да спя. :o

http://i37.tinypic.com/o53r6u.gif

*

Diyana

• 2705
« Отговор #132 -: Октомври 09, 2009, 12:05:25 am »
Ти остави,ами какво е това "чудовище"за другата година?!Ще умирам ли,ще възкръсвам ли?!Къде па реших сега да го гледам,да не мога да спя. :o

http://i37.tinypic.com/o53r6u.gif

Шса вталяваш!

Остави, ама така не виждам где са ти наталните оси и планети и къде са ти подчертаните теми.

Кво тръгнахте да мрете и да възкръсвате всички, бе! Не може ли да си чакате чинно като нас 2012 на опашката, ама ха, някои все през страничния изход напират  :-\.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Mia21

• 2502
« Отговор #133 -: Октомври 09, 2009, 12:13:45 am »
Ей го на!Ама там е работата,че можем и преди 2012 да отидем за Бог да прости.Гледай квадратури,опозиции,чудесии...

http://i36.tinypic.com/vy74g6.gif

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #134 -: Октомври 09, 2009, 12:23:55 am »
Мама казва, че е точен. :)
Управителят на 3 дом в Солара (кратки пътувания)-Слънце е в 8 соларен дом в опозиция на Марс. Инцидент?
Луна в съвпад със Сатурн на ИЦ (край)в квадрат с Плутон в 6 дом (здраве) . Луната е управител на соларния асц (физическото тяло). Болест? :(

Леле този ти Солар е почти като моя  :o
При мен Сатурн е точно на ИЦ,а Уран на МЦ, Луната също е в 4ти,но във Везни.Струпване на планети при мен е в 7,8 дом.
Именно за този Солар говорех в съседната тема-той оказва внезапната смърт в семейството,само че 3 месеца преди да започне!
Абе не искам да те стряскам,той Солара не е никак хубав-грижи се за себе си и недей се шашка излишно,но дали и като при мен няма някой в семейството или рода ти да пострада? Оф хич не искам да те филмирам и аз излишно,но на при мен това стана. А точно тия два дни правихме и сериозен ремонт в нас,пак по Сатурна в 4ти дом.

Следващият ми Солар пак е с управител на АСЦ в 4 дом ( и както съм и с прогр Луна в Рак-само това ми трябваше  >:( )-при това в съвпад с Плутон и квадрат Сатурн от 1 дом.Като го гледам малко ми идва в повече,но си викам-ако трябва още няколко ремонта в дома или друго ще направя само и само да избие тази енергия,че да не става друго  :-X
Ма то каквото има да става май си става така или иначе-на дори този ремонт не беше планиран,пък за другото още повече...

*

Uran

• 6041
« Отговор #135 -: Октомври 09, 2009, 07:38:59 am »
Мия,соларния еклипс ми беше в/у асц., а лунарното-точно в/у Слънцето. :(
п.п.В момента съм болна, безобидна настинка, ама я влача 2-ра седмица.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #136 -: Октомври 09, 2009, 08:04:50 am »
Това по повод кой от двата солара,за тази година ли?Не те разбирам много.Не съм чак толкова наясно с нещата.

*

Uran

• 6041
« Отговор #137 -: Октомври 09, 2009, 08:11:07 am »
Това по повод кой от двата солара,за тази година ли?Не те разбирам много.Не съм чак толкова наясно с нещата.
Нали има преливане, застъпване, тенденция.
Тазгодишния е ОК. Би трябвало да ми е лежерно и в бизнеса всичко да е ОК.
Заради соларния асц-риби досаждам тук. :) :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #138 -: Октомври 09, 2009, 08:14:15 am »
На никого не досаждаш тук.Все пак ако те притеснява нещо е добре да го споделиш,това е градивното.Всички се учим от практиката.
В бизнеса не ти беше лежерно така ли?Имаш разминаване?А къде ти беше затъмнението имаш ли и някакви други важни положения в другите карти?

« Отговор #139 -: Октомври 09, 2009, 11:47:22 am »
    Нещо нета се скапва днес, одеве исках още да постна картата си...Значи соларната година е почти изтекла остават още два и кусур месеца...Случиха се някои неща, но на пръв поглед са незначителни, а имаше показания за доста интересна година, ама на....
   Нито зад граница съм заминала, нито съм си сменила работата, нито съм се заженила.....
    Ха и сега забелязвам че соларния Асц съвпада със звездата Регул - кво ли пък ще рече това ?
« Последна редакция: Ноември 29, 2009, 08:00:12 pm от forget me not »