Мама казва, че е точен. 
Управителят на 3 дом в Солара (кратки пътувания)-Слънце е в 8 соларен дом в опозиция на Марс. Инцидент?
Луна в съвпад със Сатурн на ИЦ (край)в квадрат с Плутон в 6 дом (здраве) . Луната е управител на соларния асц (физическото тяло). Болест? 

Леле този ти Солар е почти като моя

При мен Сатурн е точно на ИЦ,а Уран на МЦ, Луната също е в 4ти,но във Везни.Струпване на планети при мен е в 7,8 дом.
Именно за този Солар говорех в съседната тема-той оказва внезапната смърт в семейството,само че 3 месеца преди да започне!
Абе не искам да те стряскам,той Солара не е никак хубав-грижи се за себе си и недей се шашка излишно,но дали и като при мен няма някой в семейството или рода ти да пострада? Оф хич не искам да те филмирам и аз излишно,но на при мен това стана. А точно тия два дни правихме и сериозен ремонт в нас,пак по Сатурна в 4ти дом.
Следващият ми Солар пак е с управител на АСЦ в 4 дом ( и както съм и с прогр Луна в Рак-само това ми трябваше

)-при това в съвпад с Плутон и квадрат Сатурн от 1 дом.Като го гледам малко ми идва в повече,но си викам-ако трябва още няколко ремонта в дома или друго ще направя само и само да избие тази енергия,че да не става друго
Ма то каквото има да става май си става така или иначе-на дори този ремонт не беше планиран,пък за другото още повече...