Здравей Гост

Вродени аномалии

• 510 Отговора
  • 77393 Прегледи
Re:Вродени аномалии
« Отговор #100 -: Август 23, 2009, 11:57:11 pm »
Ами ... давйте друга карта пак да предполагаме.
Иде ми от сърце да те разцелувам .
Разсмя ме и показа , че мислиш /когато искаш / ;D

*

Nebesna

« Отговор #101 -: Август 24, 2009, 12:00:11 am »
Щом е лекарска грешка, тя задачата стана малко сложна.

Лекарят, който диагностицира е по 7-ми дом, а той се управлява от Юпитер. Юпитер е в квадрат с Нептун, което дава грешки при диагностицирането.

А по 8-ми дом е хирурга и хирургичните интервенции. Този дом се управлява от Марс (говоря за конкретната карта с Овен на върха). И пак не намирам връзка между скалпела и ходилото.

Пфу! Има да си блъскам главата!
« Последна редакция: Август 24, 2009, 12:11:44 am от Небесна »

« Отговор #102 -: Август 24, 2009, 12:01:22 am »
Мислех , че ще се забележите Уран/Марс промяна в движението и Слънце/Нептун инвалидност , затова пуснах тази карта.  

*

Helo

« Отговор #103 -: Август 24, 2009, 12:04:01 am »
Ами ... давйте друга карта пак да предполагаме.
Иде ми от сърце да те разцелувам .
Разсмя ме и показа , че мислиш /когато искаш / ;D

Значи си ме подценявал досега?  ;)  ;D ;D ;D

Не се сърдя. Аз досега не се включвах в тълкуванията. Едва от няколко дни се пробвам.

А за заболяванията сега открих тези две статии и реших по тях да пробвам да видя какво ще открия. Тези статии, които открих тази вечер са първите материали по медицинска астрология, които чета. Преди това знаех само за знаците и органите, които управляват. Но това, че ти позна за липсващия бъбрек ме вдъхнови да опитам, щом е толкова очевидно какво е заболяването.

Ето ги статиите:

http://www.homeoint.org/morrell/astrology/medical.htm

http://www.astrologysoftware.com/resources/articles/getarticle.asp?ID=61

*

Nebesna

« Отговор #104 -: Август 24, 2009, 12:05:18 am »
Мислех , че ще се забележите Уран/Марс промяна в движението и Слънце/Нептун инвалидност , затова пуснах тази карта. 

Картата беше много интересна, Док! Благодаря!
Обаче аз винаги съм свързвала Нептун с инфекциозните болести и токсикоманиите.

*

Nebesna

« Отговор #105 -: Август 24, 2009, 12:06:39 am »
Няма точно аномалия, но има проблеми. Кажете какви жокери ви трябват, за да не издам нещо, което не трябва :)

Първо кажи дали е мъж или жена.

« Отговор #106 -: Август 24, 2009, 12:08:33 am »
Удар ли е получил ?

« Отговор #107 -: Август 24, 2009, 12:14:34 am »
Промяна в говор , промяна на нормалните функции ,промяна в каквото ми дойде на ум . Парализа ?  

*

Nebesna

« Отговор #108 -: Август 24, 2009, 12:16:18 am »
Аз мисля, че има някакво психично заболяване.
Изхождам от господаря на 1-ви дом Сатурн в съвпад с Нептун и в квадратура с Меркурий.

*

Helo

« Отговор #109 -: Август 24, 2009, 12:19:09 am »
Травма на главата? Точно заради тези аспекти, които Небесна е посочила. Сатурн - костите - може да се е ударил. В 12-ти дом - главата. А това, че е заблуден се вижда от Нептуна. Меркурий - мозък и нерви.

Ударил се е по главата - 12-ти дом, прибавяме Сатрун - костите, което води до проблеми с мозъка и нервите - Меркурий, пък и Нептун навява подобни асоциации.

« Отговор #110 -: Август 24, 2009, 12:19:43 am »
Проблемитеса комплексни и ако изходя, че е малко момче в следствие на детскипаралич могат да се получат повечето от проблемите .

« Отговор #111 -: Август 24, 2009, 12:23:44 am »
удар получих на 17

*

Helo

« Отговор #112 -: Август 24, 2009, 12:24:44 am »
Травма на главата? Точно заради тези аспекти, които Небесна е посочила. Сатурн - костите - може да се е ударил. В 12-ти дом - главата.
Има нещо вярно, сега се замислих. Но не бих казала, че е толкова съществено, но все пак това е добро попадение.

И какво се е случило, след като се е ударил по главата? Какви проблеми е получил?

*

Helo

« Отговор #113 -: Август 24, 2009, 12:28:34 am »
7-ми дом - краката. Юпитер към Нептун - краката и Меркурий - нервите. Проблеми с нервите на краката?

*

Nebesna

« Отговор #114 -: Август 24, 2009, 12:31:15 am »
А има ли младежки пъпки - така нареченото "акне"? Козирог управлява кожата. Слънце в съвпад с Марс дава много мъжка енергия и отново във Везни, които също се свързват с определн пласт от кожата.

Аз ви казвам "Лека нощ"! До утре, че трябва да ставам рано.

« Отговор #115 -: Август 24, 2009, 12:36:55 am »
Луната- придобито е в следствие на начина на живот , покрай социални занимания  Венера е в 11 дом . Да не е гърмял пиратки?
Не виждам картата  и ми се дреме , мисля с 2 процента от въможностите си  ;D

*

Helo

« Отговор #116 -: Август 24, 2009, 12:37:41 am »
Юпитер в 7-ми краката към Марс - мускулите. Тогава са мускулите на краката.
Юпитер разширява нещата.

Но в картата се виждат проблеми и с главата и с краката. Виждат се и в областта на стомаха.

*

Nebesna

« Отговор #117 -: Август 24, 2009, 12:51:32 am »
Гръбначно изкривяване.

*

Helo

« Отговор #118 -: Август 24, 2009, 12:52:16 am »

Не точно в стомаха, малко по-нагоре, ама пак не е чак толкова съществено.

Юпитер - черен дроб в Рак - стомах и черен дроб. Юпитер към Нептун - може от много пиене да му се повреди черния дроб.

*

Helo

« Отговор #119 -: Август 24, 2009, 12:54:35 am »
Козирог са коленете и ставите. Може би в тази област има проблеми?

Помагам - Козирог е силен, на асц е освен това. Това доколкото знам дава проблемно здраве в ранна възраст, а след това не. Та търсете проблемите рано в живота му :)

Сатурн в Козирог - проблеми с костите и скелета. В 12-ти дом - главата, врата, раменете. Мисля, че сигурно Небесна правилно предполага гръбначно изкривяване. Щом казваш, че е нещо, което е имал като дете, а сега не, може да се е излекувал от това.

Казвай какъв му е порблема.
« Последна редакция: Август 24, 2009, 01:07:20 am от Helo »