Здравей Гост

Вродени аномалии

• 510 Отговора
  • 77531 Прегледи
*

Helo

Re:Вродени аномалии
« Отговор #140 -: Август 24, 2009, 11:34:39 am »

И да, апендицит е третата операция.

В 9-ти дом - долната част на органите в коремната кухина. В знака Везни отговаря за бъбреците, апендикса.

9-ти дом също отговаря за бъбреците. Евентуално може в бъдеще да има проблеми и с бъбреците, защото се наслагват предпоставки.

Венера, която отговаря за бъбреците също е в лош аспект - с Луната. Луната отговаря за яйчниците. Ако беше жена щях да кажа, че има проблеми с яйчниците.
« Последна редакция: Август 24, 2009, 11:40:31 am от Helo »

« Отговор #141 -: Август 24, 2009, 12:10:06 pm »
   Картата, дето избързах да я постна, не знам колко ви заинтригува, мен ме заинтригува, доколко може да се познаят явните аномалии у човека в една карта - и статистически, да видим дали действа цялата система. Аз нямам намерение да ви тормозя дълго  :P...

« Отговор #142 -: Август 24, 2009, 12:19:33 pm »

Венера, която отговаря за бъбреците също е в лош аспект - с Луната. Луната отговаря за яйчниците. Ако беше жена щях да кажа, че има проблеми с яйчниците.
Луна ,женски полови органи ,Венера -яйчници .

« Отговор #143 -: Август 24, 2009, 12:25:31 pm »
Картата на daisy696 ще ме докара до инфаркт от шарения. Може ли същата карта в семпъл вид и с аспекти само към основните планети . ;D

*

Helo

« Отговор #144 -: Август 24, 2009, 12:29:06 pm »
Картата на daisy696 ще ме докара до инфаркт от шарения. Може ли същата карта в семпъл вид и с аспекти само към основните планети . ;D

И аз това щях да кажа. Да се махнат Вертекс, Лилит, Фортуната и Карма.  ;)

« Отговор #145 -: Август 24, 2009, 12:33:46 pm »

*

Helo

« Отговор #146 -: Август 24, 2009, 12:42:07 pm »
Дейзи, той нито един лош аспект ли няма?

Сини и зелени линии.

От предната ти карта гелдам, че Уран - аномалиите е в лош аспект с Хирон - лечителя. Като Хирон е в дома на здравето.

СЛВ - съдбата е в лош аспект с Венера - може би там трябва да търсим проблем.

Защо не пуснеш нормална карта?

« Отговор #147 -: Август 24, 2009, 12:52:38 pm »
   Дайте определение за нормална карта  :)

*

Helo

« Отговор #148 -: Август 24, 2009, 12:54:29 pm »
Мисля, че може в репродуктивните органи да има проблем.

Това мъж ли е или жена?

« Отговор #149 -: Август 24, 2009, 12:56:50 pm »
 Жена - родена 07.05.1970 - 17.45 - Хасково. Много съм замаена да ви тормозя с мои карти, ето данните...

*

Helo

« Отговор #150 -: Август 24, 2009, 01:03:50 pm »
Значи няма проблеми яйчниците или женските полови органи въобще?

И това е вродена аномалия, така ли?

Учудих се, че няма червени линии. Последната ти карта е добре.

Уран - аномалиите е в аспекти към Нептун и Венера. Уран е във Везни и затова предположих женски полови органи.

« Отговор #151 -: Август 24, 2009, 01:06:31 pm »
Бих заложил на проблем с половите органи , но нямам време да оглеждам .

« Отговор #152 -: Август 24, 2009, 01:13:16 pm »
   А това че Нептун е на последния градус на Скорпион има ли някакво значение? Води се инвалид...

*

Helo

« Отговор #153 -: Август 24, 2009, 01:22:50 pm »
  А това че Нептун е на последния градус на Скорпион има ли някакво значение? Води се инвалид...

Да, очевидно е, но аз не го отчетох.

Нептун е в аспект с Плутон - малформации, ампутации, големи инфекции. Нептун е във 2-ри дом - гръдния кош, диафрагма, сърце.

Да не му липсва някой орган? Или е деформиран? Проблем със сърцето?
Вроден порок на сърцето?

« Последна редакция: Август 24, 2009, 01:30:08 pm от Helo »

« Отговор #154 -: Август 24, 2009, 01:24:03 pm »
Или излишен орган ?

« Отговор #155 -: Август 24, 2009, 01:39:58 pm »
   Да не ви мъча повече, родена е с луксация, в момента е с 2 изкуствени стави....А общия брой на операциите й е над 8....Бях подхвърлила в началото още на темата, защото ми стана интересно, и аз съм се родила с луксация, но преди да навърша годинка са ме усетили и са успяли само с колани да коригират, докато при нея, нито колани, нито колички, нито операции, нищо не я е спасило. И в момента продължава да си куца, изкуствените стави трябваше да коригират и това, но явно не се получи. И естествено тези изкуствени стави имат определен живот и са отново за смяна... :(...Докато в моята карта аспектите, са много по напрегнати от нейните...Та ми стана интересно, по звездите как можем да отчетем тези аномалии....въобще темата е интересна. Но как се проявяват в различните карти и кое нещото което отключва всичко това, защото знаем че много хора се раждат в един и същи момент, но нямат една и съща съдба...

*

Helo

« Отговор #156 -: Август 24, 2009, 01:54:20 pm »
Зъболекар, ти как си обясняваш луксацията в тази карта?

Аз мисля, че можем да гледаме Стаурн - кости (коленете и ставите са от Козирог), който е в съвпад със Слънцето, което има аспект към Плутон - малформации.

А Нептун показва инвалидност към Плутон - малформации и Уран - аномалии.

« Отговор #157 -: Август 24, 2009, 02:23:25 pm »
Зъболекар, ти как си обясняваш луксацията в тази карта?

Аз мисля, че можем да гледаме Стаурн - кости (коленете и ставите са от Козирог), който е в съвпад със Слънцето, което има аспект към Плутон - малформации.

А Нептун показва инвалидност към Плутон - малформации и Уран - аномалии.
То хубаво , но това Юпитер /таз/ ми се губи  ???

Сега прочетох, че луксациите са няколко чешита.
« Последна редакция: Август 24, 2009, 06:12:52 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

« Отговор #158 -: Август 24, 2009, 02:31:57 pm »
   По отношение на медицинската астрология съм си пълна невежа, но кое ми прави впечатление, сравнявайки моята и нейна карта. При мен Сатурн наистина е по-гадно разположен от нейния, но прави голям триъгълник с Лилит и Слънце, докато при нея, макар е не точен Тао квадрат с Лилит на върха с опозиция между Локус Фортуна /късмета/ и Слънце, Сатурн и Меркурий...в неподвижни знаци....Това ме навежда на мисълта, че има и кармична предопределеност. Вижте как всичко преливо от едно в друго... ;)

*

Helo

« Отговор #159 -: Август 24, 2009, 02:37:18 pm »

Да добавя и, че Стаурна, който отговаря за костите е в 7-ми
дом- краката.

По отношение на медицинската астрология съм си пълна невежа, но кое ми прави впечатление, сравнявайки моята и нейна карта. При мен Сатурн наистина е по-гадно разположен от нейния, но прави голям триъгълник с Лилит и Слънце, докато при нея, макар е не точен Тао квадрат с Лилит на върха с опозиция между Локус Фортуна /късмета/ и Слънце, Сатурн и Меркурий...в неподвижни знаци....Това ме навежда на мисълта, че има и кармична предопределеност. Вижте как всичко преливо от едно в друго... ;)

Ами, Локус Фортуната и е в 1-ви в съвпад с Нептун, който е във 2-ри.
Не съм сигурна това как трябва да се тълкува. Който е чел книгата "Кармична астрология" на Шулман да каже как се очаква да влияе Локус Фортуната.