Здравей Гост

Вродени аномалии

• 510 Отговора
  • 77804 Прегледи
*

Nebesna

Re:Вродени аномалии
« Отговор #180 -: Август 25, 2009, 12:02:14 am »
Но аз не говорих за лечението, а по принцип за заболяванията-че могат да бъдат и налице при хармонични аспекти спрямо сигнификаторите на органите и заболяването.А че хармоничните аспекти дават и голям шанс от излекуване или до овладяване на енергията на процеса е така.При напрегнатите аспекти често няма овладяване на енергията,за разлика от хармоничните където има обикновено съзнание за процеса.

От твоя пример:имам квадрат Венера/Юпитер,но не страдам от диабет (разбира се знам за потенциала на този аспект,но не е задължително).В случая Сатурн съвпада с Юпитер-както виждаш не е хармоничен аспект,но Сатурн е овладял лакомията  ;D
Като дете съм страдал от квадрата Сатурн/Венера- слаб кръст,родил съм се с недоразвит прешлен на кръстта (който в последствие е развит),лесни настинки и т.н.При това никои от планетите не управляват домове свързани със здравето,като изкл Юпитер като упр на 4 дом-но проблема не е наследствен. Явно важи силата на Сатурн като диспозитор на Слънце (здравето на мъжа),който е във Везни.

Сатурн във Везни дава проблеми с кръста. Сатурн тук по-силната планета, понеже е в екзалтация. камъни в бъбреците, след някоя и друга годинка или дископатия.

ПП. Обаче Юпитер все пак не е за подценяване като благодетел. А не мислиш ли, че пластинката ти е пораснала не случайно, а защото Юпитер е тук?
« Последна редакция: Август 25, 2009, 12:16:55 am от Небесна »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #181 -: Август 25, 2009, 12:58:18 am »
Да,балансират се влиянията,нищо че Сатурн води хорото  ;D

А камъни в бъбреците ни ща,става само някое скъпоценно минералче да си образувам ,с тоя Сатурн може и диамантче  ;D :P

*

Nebesna

« Отговор #182 -: Август 25, 2009, 01:16:33 am »
Да,балансират се влиянията,нищо че Сатурн води хорото  ;D

А камъни в бъбреците ни ща,става само някое скъпоценно минералче да си образувам ,с тоя Сатурн може и диамантче  ;D :P

Ха, скъпи, като каза диамант, сега се сетих! Една приятелка си "роди" един бъбречен камък с много мъки. Оказа се, че е изключително красив и тя искаше да си го сложи на пръстен, обаче ядец! Докторът и казал, че такова нещо не подлежи на никаква обработка. Сега и се мотае из някакво чекмедже за спомен.  ;D ;D ;D

« Отговор #183 -: Август 25, 2009, 08:15:45 pm »
сори ,но ми стана смешно за пръстена . сестра ми пък си оформи 38 пирамиди в жлъчката.
бъзиках я ,че се изживява като  фараонка.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #184 -: Август 26, 2009, 10:46:54 pm »
Какъв е здравословният проблем на тази жена?Не се знае дали е вроден или придобит,но е факт.Някой ще отгатне ли какъв е и до какво е довело това в живота й...

« Последна редакция: Декември 09, 2009, 10:39:57 pm от Мia21 »

« Отговор #185 -: Август 27, 2009, 12:42:54 pm »
Много се извинявам, че слагам карта веднага след картата на Миа, пък и не съм сигурна дали това е точната тема, но един въпрос ме тревожи много. Знам, че тук нищо не може да направите, знам, че трябва лекар, но все пак тук има хора, които разбират от медицинска астрология, затова отправям питането си към вас.
От известно време изпитвам болка в сърцето, при това постоянна. Отначало не и обръщах внимание, мислех, че е просто от недоспиване (аз никога не съм се наспивала), обаче тя е постоянна, а сега усещам, че отива и към лявата ми ръка :'( Аз съм на 20 години, не мога да повярвам, че имам такъв проблем :'( :'( Чувствам се слаба физически, последните два дни не смея да се забързам на улицата ( а съм много енергична по принцип). Писна ми от такива проблеми, януари така ми се бяха разболяли бъбреците ( те са ми слабо място заради Везните предполагам), че нямах сили да стана от леглото и плачех от физическата болка. Слава богу, с хомеопатия се оправих, сега пак се надявам да не прибягвам до традиционната медицина. Но ще ми кажете ли какво мислите?
Не мога и да спя на всичкото отгоре, пък имам чувството, че един хубав сън много ще ми помогне. :'(

Първо , сърцето не боли .
Второ , защото нямам време да ровя картата, ще ти дам съвет да си провериш жлъчката .
Направи си контролен преглед , но от симптомите ,които си описала ,съм 93% сигурен , че проблема е в нея .

*

Mia21

• 2502
« Отговор #186 -: Август 27, 2009, 12:44:31 pm »
Ами то хубаво,ама сега от две карти май на нито една няма да се отговори... :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #187 -: Август 27, 2009, 03:25:14 pm »
Ами аз точно болка усещам сега, първо беше просто нещо като свиване, сега вече на моменти е една пронизваща болка. Лявата ми ръка я чувствам много слаба. :'( Ама сложна работа да отида на лекар, много ми е трудно просто, трябва да пътувам, а иначе при някой, който хич не го знам какъв е ще трябва да ходя.
Аз мисля, че всеки орган може да боли, нали рецепторите за болка са навсякъде.

Pokahontas,вземи се вдигни и отиди на лекар!Тук пак можеш да получиш консултация,но не става така!Трябва да те прегледа и специалист!Само като те чета и се измъчвам...
Няма нищо страшно!Няма смисъл да лежиш и да чакаш да ти мине... :-*

« Отговор #188 -: Август 27, 2009, 03:47:58 pm »
Ами аз точно болка усещам сега, първо беше просто нещо като свиване, сега вече на моменти е една пронизваща болка. Лявата ми ръка я чувствам много слаба. :'( Ама сложна работа да отида на лекар, много ми е трудно просто, трябва да пътувам, а иначе при някой, който хич не го знам какъв е ще трябва да ходя.
Освен болките в ръката , да имаш усещане за тежест и тъпа болка на гърба ?
Болките /силните / с трайност от 15 мин. до половин , един час ли са?

« Отговор #189 -: Август 27, 2009, 03:50:22 pm »
Виж си цвета на урината .

*

Mia21

• 2502
« Отговор #190 -: Август 27, 2009, 03:53:36 pm »
Ами аз вече се консултирах с хомеопат обаче ( той е и лекар) и сега пия едно лекарство, дано да помогне :'( Ама снощи направо се бях отчаяла от тази болка, беше пронизваща, взех да си мисля, дали пък нямам стенокардия, не дай си боже някаква форма на инфаркт да съм получила :o Здраво се уплаших, затова и пуснах картата (сега видях, че и името не съм си изтрила). Извинявай, че прекъснах твоя въпрос, но беше 2 часа и нямаше с кого да споделя.

Остави го сега моя въпрос!Трябва ти да се оправиш!

« Отговор #191 -: Август 27, 2009, 04:43:01 pm »
Изчезвай на лекар веднага !
Най-вероятно правиш жлъчни кризи . Може да стане опасно ако отлагаш .

« Отговор #192 -: Август 27, 2009, 04:45:26 pm »
Урината и при жлъчка дава оцветяване като при бъбреци , но не винаги , а при теб с проблемите ,които имаш не се знае.

« Отговор #193 -: Август 27, 2009, 04:45:46 pm »
Док, каква жлъчка отлява, жлъчка и проблеми с черният дроб са от дясно , като болката отива чак отзад над кръста и се усеща тежест , гадене и горилка в устата, липса на апетит, а при криза те избива студена пот и тогава не можеш да си поемеш въздух,но боли отдясно.
 при хепатит се усеща загуба на енергия и сили, но се вдига и висока температура, като едва след седмица урината става тъмна като бира, склерите на очите пожълтяват и изпражненията стават бели/трошливи като на кучетата, това е защото билирубинът и урбилиногенът са повишени в кръвта, а не се изхвърлят чрез фекалиите.
« Последна редакция: Август 27, 2009, 04:50:23 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #194 -: Август 27, 2009, 04:51:02 pm »
Не е задължително . Сестра ми я оперираха и болките при нея бяха в лявата страна .  Пиша от опит , а не по буквар .

« Отговор #195 -: Август 27, 2009, 04:53:59 pm »
нямам време  , но по-късно мога да напиша повече , а не ми се спори за учебници и реалност

*

Skarlet

« Отговор #196 -: Август 27, 2009, 05:08:49 pm »

Много е вероятно всичко да е само на нервна почва.Транзитния Марс е в квадрат с нат. Марс, а и тр. Меркурий /упр. на асц./ също е в квадратура с тях.Аспектът Меркурий/Марс може също да даде двигателни проблеми.Отслабва имунитета.Имаш и квадрат на прогресивна Луна към транзитните Сатурн и Уран.Като гледам Сатурн ти управлява 5 дом.Да нямаш любовни терзания и да изпадаш в депресивни състояния?  Нека ти предпишат нещо за успокояване/аз все предлагам таблетки мента,глог,валериан/. Много помагат и за нервите,и за сърцето.

*

Skarlet

« Отговор #197 -: Август 27, 2009, 05:30:17 pm »
Любовни терзания силно казано, ама вярно, че откакто започнаха болките, взе повече да ме мъчи тоя въпрос. Но не знам, не мисля, че това е причината. Допреди месец бях подложена на силен стрес, нямах пари, нямах работа, нямаше къде да живея, направо кошмар. И тъкмо се наредиха нещата и започна това.

Ами,те-проблемите се отключват след като се "поуспокои" положението и уж премине стреса.Таблетките,които ти препоръчах са не повече от 3 лв. Но за да си спокойна,можеш да си направиш ехография на коремни органи, изследвания на кръв и урина,една електрокардиограма на сърцето.Взимаш талон-направление от личния лекар и тичаш при специалистите. Това е от мен.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #198 -: Август 27, 2009, 05:35:10 pm »
И тъкмо се наредиха нещата и започна това.

Възможно е това което преживяваш да е пост травматичен стрес или с други думи-докато си била в криза,тялото ти не е могло да се отпусне,била си стегната,в бойна позиция разбирай и сега когато си минала критичната точка,изведнъж се отпускаш и цялото насъбрано напрежение се отприщва в организма ти.Това е често срещано явление-рязък спад на имунната система или на енергийното равновесие в организма след силен стрес.Независимо кои органи са засегнати,търси цялостното стабилизиране-само то дава ефект!
Не съм ти видял картата още,но като за начало докато взимаш лекарства,както вика Скарлет наблегни на успокоителни чайове (дори и да не си нервна в ума си,друго може да е в тялото ти),също на всякакви ревитализиращи храни,пий много вода (големите количества вода действат болкоуспокояващо тъй като при всички болестни процеси за всякакви химични реакции се иска вода-в случая повече, има и книги по въпроса) ,постепенно започни да се снабдяваш и с прана от дълбоко дишане колкото можеш за в момента,движението също е важно,но в никакъв случай не се натоварвай сега със спорт.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #199 -: Август 27, 2009, 05:42:50 pm »
Виждам че със Скарлет мислим еднакво за стреса  :)

В момента Сатурн ти съвпада с АСЦ-това може да е период на болест,отслабване на силите особено от към заден съвпад от 12 дом. Не искам да те плаша,но освен житейските трудности,този съвпад често прави тялото много чувствително към негативните енергии от всякакъв произход (дори и да не са магии,може да бъде злоба,завист,страх и т.н.)-имай го съвсем сериозно предвид и за това намери нещо с което постоянно да се пречистваш и кодираш с положителна енергия.Ако картата ти не е точна-Сатурн е на 3 гр преди АСЦ, но все пак е работещ съвпад,може и да ти е малко по-назад АСЦ.Предстои ти и Сатурнова квадратура,даже вече май се е проявила, защото Сатурн се намира в 4 дом и там изисква стабилизиране на структурата.Прогресивната Луна освен квадратите към транзитните Сатурн/Уран за които Скарлет каза и предстои и опозиция към същите в натала,което може сериозно да влоши положението. Обърни си сериозно внимание!Емоционални проблеми са възможни не само в дома/кариерата,но и с родителите-дано въпросите се решат за теб положително,но от сега имай предвид,че положенията в тези сфери много ще ти влияят като психосоматика.