Здравей Гост

Вродени аномалии

• 510 Отговора
  • 77706 Прегледи
*

missKapriz

Re:Вродени аномалии
« Отговор #240 -: Септември 20, 2009, 10:00:38 pm »
Цитат
Не подсказвай деее  Плезещ се
Няма,няма-когато сте готови свиркайте ;D :P

*

Helo

« Отговор #241 -: Септември 20, 2009, 10:06:58 pm »
Цитат
Не подсказвай деее  Плезещ се
Няма,няма-когато сте готови свиркайте ;D :P

Отделно от генетичното заболяване - има доста данни за кожни алергии. Има ли такива проблеми?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #242 -: Септември 20, 2009, 10:10:46 pm »
А твоят познат има ли някакъв вроден проблем, свързан със здравето?

Доколкото знам, никакъв.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #243 -: Септември 20, 2009, 10:13:01 pm »
А този мъж има наистина сериозен проблем.Хело не знам за кожен проблем-не казвам,че няма,но само веднъж съм го виждала за сега и понеже има силно изразен проблем,го попитах за датат и часа на раждане.

*

Helo

« Отговор #244 -: Септември 20, 2009, 10:17:42 pm »
Нервите на краката му са засегнати. Меркурий в Стрелец.

Но Аурора е права, че се набляга на главата. Планетите в 1-ви дом - главата са в квадратура към Марс, което също е главата. Значи има някакво вродено заболяване на мозъка или/и нервите на главата.

*

missKapriz

« Отговор #245 -: Септември 20, 2009, 10:19:10 pm »
Да...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #246 -: Септември 20, 2009, 10:23:18 pm »
Бих предположила сериозен говорен дефект, но дали това се счита за тежка аномалия? Възможно е да е съчетан с нещо друго, някаква деформация, да кажем... Но не се занимавам изобщо с медицинска астрология и се затруднявам да дам мнение по същество.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #247 -: Септември 20, 2009, 10:25:17 pm »
Да...

И сега какво? Има изкривено лице, заради проблем с нервите ли? Аз не се сещам за друго. Но проблемите с главата могат да се отразят на всички части на тялото, ако наистина е в мозъка.

*

Helo

« Отговор #248 -: Септември 20, 2009, 10:34:26 pm »
Да...

Ми, ще кажеш ли вече какъв е проблема?

« Отговор #249 -: Септември 20, 2009, 10:36:30 pm »
Може да е някакъв тик или мимика  ???

Предавам се.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #250 -: Септември 20, 2009, 10:39:15 pm »
Вродена атрофия на очния нерв-почти сляп е.
Имам и карта на момче,напълно незрящо,но се е случило когато е бил на 13 години,следствие отлепване на ретината.Обаче не му знам точния час- ще кача картата ако някой се интересува.

*

Helo

« Отговор #251 -: Септември 20, 2009, 10:42:49 pm »
И все пак, Уран и в 21 градус на Скорпион - пак половите органи.

Аз не знам откъде идва проблемът с очите в случая. Нека който знае да каже.

*

Helo

« Отговор #252 -: Септември 20, 2009, 10:48:25 pm »
Всъщност, сега открих, че при мъжете Слънцето е дясното око.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #253 -: Септември 20, 2009, 10:51:10 pm »
Вродена атрофия на очния нерв-почти сляп е.

Разгледах картата по индийска система набързо...
Има две планети във втори дом, които получават аспекти от Марс и Сатурн.
Има Слънце в знака на Лагна, но в слаба позиция - в знака Везни, където е в падение.
Сатурн в 12 дом също предполага трудности, а понякога и някакъв дефект.
Втори дом в Джьотиш се свързва с речта, говора, гласните струни, гърлото, с дясното око.
обаче пък сигнификаторът му Юпитер е в силно положение, макар че за изгряващите Везни той се счита за малефик, наред с Марс. В случая имаме два силно поставени малефика - Юпитер и Марс в Лъв, в съвпад с Раху в 11 дом.
Лагна се свързва с виталността като цяло и с физическото тяло. По принцип Везни на Асцендента се счита за силно положение, но тук имаме Слънце в падение. Слънцето е badhaka, т.е. с негативен статус за Лагна във Везни, а в картата на момчето се намира в първи дом.
Втори дом се свързва с лицето, с качествата на гласа, с говора, затова предположих, че проблемът е някъде там.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #254 -: Септември 20, 2009, 10:53:17 pm »
Зрителния нерв е под Телец,очите ляво и дясно при мъжете съответно Луна и Слънце.Обаче изобщо не виждам и аз проблема в картата :-\Дано се включи Небесна,а утре и Скарлет евентуално

« Отговор #255 -: Септември 20, 2009, 10:58:52 pm »
Зрителния нерв е под Телец,очите ляво и дясно при мъжете съответно Луна и Слънце.Обаче изобщо не виждам и аз проблема в картата :-\Дано се включи Небесна,а утре и Скарлет евентуално

Е как?! МАрс управлява 6-ти и прави квадрат на съвпада на Слънцето и Урана в 1-ви. А Скорпиона....тъмнина  ???

Понякога си мисля, ако моя съвпад на Слънцето с Урана бяха в първи дали щях да имам нещо ...нарочно няма да се доизкажа.
Но дори така нямаше да има влияние на управител на 6-ти дом.

*

Nebesna

« Отговор #256 -: Септември 20, 2009, 11:38:19 pm »
Зрителния нерв, според Л. Назарова се управлява от Телеца. Обаче и Уран отговаря за инервацията на сетивата - очи, уши.

Мисля, че тук се наслагват няколко фактора: От една страна Слънцето в съвпад с Уран (Слънце управлява дясното око при мъжете) и в квадрат с господаря им - Марс. От друга страна Венера във втори дом (символичен дом на Телеца) в квадрат с господаря си - Юпитер. Честна дума, не бих се сетила....така пост фактум е лесно да се разсъждава....Но нали така се учим.

А за това, че ще бъде вродено заболяване, вероятно говори двойното управителство на Марс над 1-ви и 6-ти дом. Вродени заболявания дават и планети на 5 гр. от Асцендента. Ако часът не е особено точен, има вероятност Слънце да попадне там.
« Последна редакция: Септември 20, 2009, 11:44:03 pm от Небесна »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #257 -: Септември 20, 2009, 11:43:58 pm »
Нали ви казах, имам познат с почти идентична карта, само знакът на Луната е различен. Но пък при него Луната е в квадрат към Меркурий/Венера откъм Дева. И какво аджеба в двете карти определя, че единият ще страда от сериозен зрителен дефект, а другият не?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #258 -: Септември 20, 2009, 11:45:59 pm »

И какво аджеба в двете карти определя, че единият ще страда от сериозен зрителен дефект, а другият не?  :-\

Мисля, че е Съдбата! Знаем, че не всички болести, които са заложени в картата се проявяват. Но Съдбата решава кое как.

« Отговор #259 -: Септември 20, 2009, 11:46:56 pm »
И какво аджеба в двете карти определя, че единият ще страда от сериозен зрителен дефект, а другият не?  :-\

Някое и друго проклятие?  ::)