Здравей Гост

Вродени аномалии

• 510 Отговора
  • 77721 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Вродени аномалии
« Отговор #260 -: Септември 20, 2009, 11:48:16 pm »
И аз така си мисля, ама иди го обяснявай...
Астрологията не е всесилна, тя е само средство, а функционалността й зависи от астролога, в чиито ръце ще попадне...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #261 -: Септември 20, 2009, 11:49:04 pm »
Лили, твоят познат в колко часа е роден?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #262 -: Септември 20, 2009, 11:51:58 pm »
Не помня, но мисля, че почти същият час.
То и за момчето, чиято карта разглеждаме, не се знае със сигурност дали това е точният час, винаги е възможно да се измести с няколко минутки и тогава значенията на медицинските градуси според Л. Назарова отиват на кино. И се получава една голяма стъкмистика...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #263 -: Септември 20, 2009, 11:54:36 pm »
Единственото, което ги свързва, е че моят познат носи очила. Но не съм го питала колко му е диоптъра.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #264 -: Септември 20, 2009, 11:55:48 pm »
Не помня, но мисля, че почти същият час.
То и за момчето, чиято карта разглеждаме, не се знае със сигурност дали това е точният час, винаги е възможно да се измести с няколко минутки и тогава значенията на медицинските градуси според Л. Назарова отиват на кино. И се получава една голяма стъкмистика...

Медицинските градуси, които цитирах не дадоха никаква информация за вродения дефект, за който Мис каприз в последствие ни осведоми. Самото положение на планетите също не е показателно, имайки предвид сходството с картата на твоя приятел. Значи трябва да има още нещо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #265 -: Септември 21, 2009, 12:00:12 am »
Да, нямаше никаква връзка.
Имах предвид, че далеч не винаги може да се разчита на значенията на градусите - сабиански, медицински и пр., тъй като никога не се знае доколко е точен рожденият час, нужна е много прецизна ректификация.

Мисля, че някои мидпойнти биха изяснили ситуацията, ама тук като не се занимаваме с космобиология и ураническа астрология... А пък и малцина професионални бг астрологи го практикуват, в интерес на истината.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #266 -: Септември 21, 2009, 12:00:47 am »
Единственото, което ги свързва, е че моят познат носи очила. Но не съм го питала колко му е диоптъра.  :)

Не е възможно твоят познат да е роден на същата дата и Луната му да е в Дева. Значи е роден на 13-ти и щом твърдиш, че е същия час, то тогава неговият Марс е в съвпад със звездата Алфард Регор, която дава мощна регенерация на тъканите.

*

Nebesna

« Отговор #267 -: Септември 21, 2009, 12:03:16 am »
Да, нямаше никаква връзка.
Имах предвид, че далеч не винаги може да се разчита на значенията на градусите - сабиански, медицински и пр., тъй като никога не се знае доколко е точен рожденият час, нужна е много прецизна ректификация.

Мисля, че някои мидпойнти биха изяснили ситуацията, ама тук като не се занимаваме с космобиология и ураническа астрология... А пък и малцина професионални бг астрологи го практикуват, в интерес на истината.

Виж сега, ако часът не е особено точен да не се слагат карти в такъв случай. Разликата в градусите на планетите не е толкова драстична при асцендент, плюс/минус няколко минути, понеже не се изместват значително. Аз се усъмнявам основно в градуса на луната, когато разглеждам медицинските градуси...но ако тя не е замесена в казуса, това не ни пречи да го разглеждаме. Стига да има приблизителноточен час, който да не ни кара да се усъмняваме в куспидите на домовете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #268 -: Септември 21, 2009, 12:04:39 am »
Да, три дни разлика, както споменах, но картите са почти идентични, с изключение знака на Луната. Луната е в съвпад с Юпитер и Раху - занимава се с духовни практики. А квадратът на Марс към Слънце/Уран не е дал физически недъг, а интерес към заниманията с йога и бойни изкуства.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #269 -: Септември 21, 2009, 12:06:15 am »

неговият Марс е в съвпад със звездата Алфард Регор, която дава мощна регенерация на тъканите.

Тази звезда има ли я в astro.com? Не я откривам там.

*

Nebesna

« Отговор #270 -: Септември 21, 2009, 12:15:53 am »

неговият Марс е в съвпад със звездата Алфард Регор, която дава мощна регенерация на тъканите.

Тази звезда има ли я в astro.com? Не я откривам там.

Има в Зет 7 Гео.

*

Nebesna

« Отговор #271 -: Септември 21, 2009, 12:19:40 am »
Да, три дни разлика, както споменах, но картите са почти идентични, с изключение знака на Луната. Луната е в съвпад с Юпитер и Раху - занимава се с духовни практики. А квадратът на Марс към Слънце/Уран не е дал физически недъг, а интерес към заниманията с йога и бойни изкуства.

Пак повтарям. При твоя познат марс е в съвпад с неподвижната звезда Алфард регор, която дава силна регенерация на тъканите, когато съвпадът е в 10-ти дом.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #272 -: Септември 21, 2009, 12:31:47 am »
Пак повтарям. При твоя познат марс е в съвпад с неподвижната звезда Алфард регор, която дава силна регенерация на тъканите, когато съвпадът е в 10-ти дом.

Небесна, за да се прояви тази свръхспособност към регенерация, би трябвало да има предпоставки  - нараняване, увреждане на тъканите... Не мислиш ли? По твоята логика съвпадът с еди коя си неподвижна звезда ли е го е "отървал" от тази участ? Защото на мен така ми звучи твоята обосновка, дори според мен никава обосновка не е в частта за зрителния дефект - наличието или липсата му. По-вероятно е някой мидпойнт да удря я АС в картата на момчето с дефекта, я друга важна радикална точка. Но за съжаление тук, в този форум няма как да се направи такъв анализ. Не ни влиза и в задълженията това, тук само се упражняваме.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #273 -: Септември 21, 2009, 12:35:54 am »
Здравейте,момичета!  ;D Съжалявам,че едва сега влизам във форума,но бях на шляйпазар на Рилския манастир,а до преди малко гледах любимия ми филм "Дух". Картата на момчето е много интересна,но и показателна. Нямах много време да я анализирам,но момчето има заложени наследствени проблеми с очите.Тук ще коментирам само зрението за момента,че вече умирам за сън. Слънцето и Уран по принцип се свързват с функциите на очите. Слънцето и Марс са във взаимна рецепция,като Слънцето е в съвпад с Уран и двете са в квадрат с Марс.Вече сте написали коя планета кои домове управлява,та няма да се повтарям. Но мисля,че и някакъв възпалителен процес е изиграл ролята за влошаване на зрението. Венера управлява зрителния нерв,а тя е в градус,предизвикващ слепота-8 градуса в Стрелец.Пък и е в квадрат със собствения си диспозитор Юпитер. Тъй като Меркурий управлява 8 дом, в съвпад с Венера и в тригон с Луната-управител на 9 дом,трябва да отиде да го оперират светила в чужбина,които ще му помогнат. Засега толкова от мен.Като се наспя,може и още да видя.  :-*

*

Skarlet

« Отговор #274 -: Септември 21, 2009, 12:50:49 am »
Още нещо видях,разглеждайки картата. Луната му в Лъв се свързва също с влошаване на зрението. Лявото око ли му е засегнато не разбрах или и двете очи? Утре ще прочета всичко написано по-подробно.Засега лека нощ и сладки сънища!  :)

*

Nebesna

« Отговор #275 -: Септември 21, 2009, 12:54:10 am »
Браво, Скарлета. Лека нощ и приятни сънища.

*

Helo

« Отговор #276 -: Септември 21, 2009, 12:55:27 am »
Още нещо видях,разглеждайки картата. Луната му в Лъв се свързва също с влошаване на зрението. Лявото око ли му е засегнато не разбрах или и двете очи? Утре ще прочета всичко написано по-подробно.Засега лека нощ и сладки сънища!  :)

А това само в книгата на Лариса Назарова "Медицинска астрология" ли го пише или има и други книги? Би ли посочила кои други книги по Медицинска астрология са добри според теб?

*

Nebesna

« Отговор #277 -: Септември 21, 2009, 12:58:44 am »

Небесна, за да се прояви тази свръхспособност към регенерация, би трябвало да има предпоставки  - нараняване, увреждане на тъканите... Не мислиш ли?

За регенерацията на тъканите не е необходимо да има предпоставки. Това е постоянен процес. В нашето тяло непрекъснато умират и се раждат нови клетки, то така се обновява. Занимаващите се с медицинска астролоигя трябва да имат и медицински познания.

*

Nebesna

« Отговор #278 -: Септември 21, 2009, 01:01:53 am »

А това само в книгата на Лариса Назарова "Медицинска астрология" ли го пише или има и други книги? Би ли посочила кои други книги по Медицинска астрология са добри според теб?

Има много литература. В раздела "Избрала обзорни теми" има посочени източници.

*

missKapriz

« Отговор #279 -: Септември 21, 2009, 09:15:25 am »
Цитат
трябва да отиде да го оперират светила в чужбина,които ще му помогнат. Засега толкова от мен.Като се наспя,може и още да видя.  Целувчица
Той ми каза,че заболяването му не се развива/влошава от както се е родил,но и не се лекувало.Каза,че и на двете очи е проблема,но едното-дясното му е леко притворено и някакси лицето стои малко изкривено,Походката му също е някак тромава,но може да е от това,че не вижда-незнам.Той всъщност е и придружител на другото момче ,за което споменах,че е напълно незрящо.Последното води битка за куче-водач и казва,че и там са наши и ваши,а за качествена медицинска помощ да не говорим!Скарлет,според теб има данни,че момчето може да се оперира успешно ли?