Здравей Гост

Вродени аномалии

• 510 Отговора
  • 77827 Прегледи
*

Helo

Re:Вродени аномалии
« Отговор #300 -: Септември 28, 2009, 02:47:49 pm »
Абе, по принцип Марс е главата и е в 1-ви дом - главата. Пък и е в дома на външността. В опозиция заедно със Сатрун към Венера в 7-ми. Значи, ако повлияе на външността, ще повлияе и на общуването с другите.

Тогава интересно защо не ми се е отразило.  ;D

*

Skarlet

« Отговор #301 -: Септември 28, 2009, 03:02:35 pm »
Хело,задаваш вечно въпроси с повишена трудност.  ;D Не съм имала лични наблюдения за хора с такава Венера като твоята. Баща ми няма нищо на 18 градуса в Телец,но е кат другаря Ленин.  :P Ако ще оплешивяваш на други окосмени места,супер! Тъкмо няма да даваш пари за обезкосмяване.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #302 -: Септември 28, 2009, 04:18:23 pm »
Хело,задаваш вечно въпроси с повишена трудност.  ;D Не съм имала лични наблюдения за хора с такава Венера като твоята. Баща ми няма нищо на 18 градуса в Телец,но е кат другаря Ленин.  :P Ако ще оплешивяваш на други окосмени места,супер! Тъкмо няма да даваш пари за обезкосмяване.  ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D:-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #303 -: Септември 29, 2009, 02:11:51 pm »
Хайде сега една задачка.

На този човек на младини му е била чупена една кост. Можете ли да познаете в коя част на тялото e била тази кост?

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #304 -: Септември 29, 2009, 02:58:38 pm »
Бедрена? Таз?  :D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Kaya

• 2893
« Отговор #305 -: Септември 29, 2009, 03:00:01 pm »
долна челщст, таз?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #306 -: Септември 29, 2009, 03:12:56 pm »
Не познахте.

И на мен ми е трудно да отркия това в картата.  :P ;D

Но за да не започне сега изброяване напосоки на костите по тялото, кажете какво мислите, само въз основа на данните от картата.

Сега след разпит разбрах, че като е бил дете му е била чупена и друга кост, обаче и тя не е никоя от изброените от вас.
« Последна редакция: Септември 29, 2009, 03:20:31 pm от Helo »

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #307 -: Септември 29, 2009, 03:22:41 pm »
Аз се насочих към бедрата и таза, заради опозицията на Марс в Козирог (кости) и Юпитер, управляващ Стрелец, който отговаря за тези части.
Сега погледнах, че АСЦ е Риби - ходила, долната част на краката...
А дали не е някое ребро? (Юпитер-а е в Рак, а ребрата са близо до стомаха  ;D ) затъвам в размишления...  :-\
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Helo

« Отговор #308 -: Септември 29, 2009, 03:26:49 pm »
Аз се насочих към бедрата и таза, заради опозицията на Марс в Козирог (кости) и Юпитер, управляващ Стрелец, който отговаря за тези части.
Сега погледнах, че АСЦ е Риби - ходила, долната част на краката...
А дали не е някое ребро? (Юпитер-а е в Рак, а ребрата са близо до стомаха  ;D ) затъвам в размишления...  :-\

И аз си мислих за тези неща, които са най-очевидни и затова ви казвам, че аз поне не го откривам в картата. Не са тези кости.

Между другото, той е роден точно в полунощ, което може да промени малко датата. Но съм направила картата точно в момента, в който е официално записан за негово раждане. Когато се е раждал майка му е чула звън на камбани от църквата наблизо, което означава, че е било точно полунощ. Сега проверявах и видях, че дори и да се е родил на предния ден, малко преди полунощ, нищо в картата не се променя.
« Последна редакция: Септември 29, 2009, 03:33:07 pm от Helo »

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #309 -: Септември 29, 2009, 03:35:30 pm »
Добре де, най-логично е едно дете да си счупи ръчичка, че са палави...
Ръчички - Близнаци. Слънцето му е в Близнаци в опозе на Луната. Ако е имал кофти транзит по някое време като малък...знам ли  ??? Стига съм хвърлял боб-а, ще изчакам да се изкажат знаещите  ;D

ПС: Надявам се, че каквато и да е била травмата, не е оставила трайни следи :)
The Tea Party
Jeff Martin

*

Skarlet

« Отговор #310 -: Септември 29, 2009, 04:21:59 pm »
След като нищо не е от изброеното до тук,тогава поясните-Нептун във Везни/упр. на асц./ или гръдните прешлени - Плутон в Лъв в 6 дом. В краен случай,понеже и Скорпион/Сатурн/ има отношение към носа,заради Марс,може да му е чупен носа.

*

Helo

« Отговор #311 -: Септември 29, 2009, 04:27:42 pm »
Като дете му е била счупена горната част на ръката.

А на младини, понеже е тренирал борба тогава, му е била счупена ключицата.

*

Skarlet

« Отговор #312 -: Септември 29, 2009, 04:39:25 pm »
Хело,подвеждаш всички,мило. freebird ти го е писал за ръчичките по-горе. И как може да не го виждаш никъде в хороскопа с това Слънце в Близнаци. Така подведе и мен. Я си прочети пак управлението на знаците и костите. Близнаци управлява костите на ръцете и ключиците,лопатки,раменни кости и т.н. Ама ти каза,че не са ръцете.

*

Helo

« Отговор #313 -: Септември 29, 2009, 04:42:23 pm »
Хело,подвеждаш всички,мило. freebird ти го е писал за ръчичките по-горе. И как може да не го виждаш никъде в хороскопа с това Слънце в Близнаци. Така подведе и мен. Я си прочети пак управлението на знаците и костите. Близнаци управлява костите на ръцете и ключиците,лопатки,раменни кости и т.н. Ама ти каза,че не са ръцете.

Не е вярно, не съм казвала, че не са ръцете.

А и много добре знам какаво управлява знакът Близнаци.

*

Skarlet

« Отговор #314 -: Септември 29, 2009, 04:45:25 pm »
Може,ама от 16,30 до 17,15 няма никаква реакция от твоя страна.За мен и мълчанието е подвеждане. Както и да е.

*

Skarlet

« Отговор #315 -: Септември 29, 2009, 05:01:17 pm »
Ето и от мен една задачка. Детето има рядко заболяване. Ще ми бъде интересно да чуя вашите предположения. Изобщо,пишете всичко,което ви хрумне по натала за здравето му. Часът на раждане е точен:

Хайде,Хело,давай!

*

Nebesna

« Отговор #316 -: Септември 29, 2009, 05:11:55 pm »
Скарлет, откриването на редки болести в наталните карти си е цяло предизвикателство зае начинаещите в медицинската астрология. Но благодаря за казуса.

*

Helo

« Отговор #317 -: Септември 29, 2009, 05:15:40 pm »
Да разбирам ли, че не е най-очевидното в картата - проблеми със сърцето и кръвообръщението, мускулите на сърцето? Както и с някоя част на мозъка?

*

Skarlet

« Отговор #318 -: Септември 29, 2009, 05:17:10 pm »
Абе,за мен не е от най-редките заболявания,но си е рядкост да се види подобна карта. Не,Хело,не е сърцето.

*

Helo

« Отговор #319 -: Септември 29, 2009, 05:23:47 pm »
Лупус, кожна туберкулоза, ревматизъм?