Здравей Гост

Вродени аномалии

• 510 Отговора
  • 77711 Прегледи
*

Skarlet

Re:Вродени аномалии
« Отговор #320 -: Септември 29, 2009, 05:26:17 pm »
Лупус, кожна туберкулоза, ревматизъм?

Тук нали е форум "Астрология"? Обоснови се защо мислиш,че е някоя от изброените болести.

*

Helo

« Отговор #321 -: Септември 29, 2009, 05:29:46 pm »

Тук нали е форум "Астрология"? Обоснови се защо мислиш,че е някоя от изброените болести.

Юпитер във Водолей, в съвпад с асцендента. Има опозиция със Слънцето, което е предразположено към сърдечни проблеми.

Юпитер е на 13 градуса във Водолей - ревматизъм.

Юпитер във Водолей - ревматизъм, лупус, който може да доведе до сърдечна недостатъчност. Като се има предвид, че Юпитер е в опозиция на Слънцето, предразположено към сърдечни проблеми, нищо чудно това да е заболяването.

Лупус е рядко заболяване.

*

Skarlet

« Отговор #322 -: Септември 29, 2009, 05:40:05 pm »
Наистина,картата никак не е лесна,но вече казах че няма нищо общо със сърцето /което е много интересно с този акцент на Лъв в 6 дом/. Струва ми се,че бързаш. Разгледай хубаво картата,помисли добре.Няма да бързам с отговора.Може и утре да го дам,ако се затруднявате.

*

Helo

« Отговор #323 -: Септември 29, 2009, 05:56:12 pm »
Може при раждането костите му да не са били на мястото си и може би е свързано с гръбначния стълб, таза, краката, заради Уран на 14 градуса в Стрелец.

Сатурн на 21 градуса в Скорпион - безплодие и болести на половите органи, както и на някои от отделителните органи.
Плутон на 1 градус в Скорпион също набляга на нещо подобно - уретрит.

*

Skarlet

« Отговор #324 -: Септември 29, 2009, 06:02:57 pm »
Виждам,че е трудно.Ще дам жокер-виж управителите на 4,6,8 и 12 домове. С какво още се свързва Плутон и Скорпион? Ама,аз направо си го казах.  :)

« Отговор #325 -: Септември 29, 2009, 06:03:04 pm »

Може би, защото според д-р Хаус Васкулит и Лупус са двете най-често срещани редки заболявания, за които най-бързо се сеща  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #326 -: Септември 29, 2009, 06:05:00 pm »
Ето и от мен една задачка. Детето има рядко заболяване. Ще ми бъде интересно да чуя вашите предположения. Изобщо,пишете всичко,което ви хрумне по натала за здравето му. Часът на раждане е точен:

Хайде,Хело,давай!

Така-първо може да има някакво заболяване на черен дроб и от там на кръвта.Като цяло кръвообращението и сърцето.
После е уязвим храносмилателният тракт К6 Рак и цялата отделителна /полова система (Луна съвпад Сатурн в Скорпион).
Вероятен проблем със слуха или говора,вестибуларният апарат (Сатурн квадрат Меркурий;Меркурий квадрат упр на 6 дом).
Управител на 6 дом Луна съвпад със Сатурн-също са възможни оплаквания с кожата на хормонално равнище обаче.
За кожни проблеми може да говори и Уран упр на 1 дом в опозе с Венера,макар и не пряко по знаците им.
Тъй като и Меркурий е ранен от упр на 6 дом и Уран като упр на АСЦ има раняващ аспект може да има нарушение в зрение или дейността на мозъка.
Възможни са и генетично обусловени болести-управител на 4ти в квадрат с упр на 6 дом.Както и от съвпада Луна/Сатурн.

За сега ще се спра.Просто в тази карта (както в почти всяка) има указания за доста възможни слаби или проблемни места и мога да продължа,но мисля че това са основните.

« Отговор #327 -: Септември 29, 2009, 06:12:06 pm »
Асц.Водолей - рядко срещани заболявания,Упр. на на 6 дом Луната е в съвпад със Сатурн в знака Скорпион(полови органи).Според мен проблема е свързан и с долната част на стомаха,зависи дали е момче или момиче.

*

Skarlet

« Отговор #328 -: Септември 29, 2009, 06:12:47 pm »
Детето вече не е между живите,така че заболяването беше доста тежко и бързо се разви-за около 1 година момчето си отиде.Първото ти предположение е най-близо,Синухе.

*

Helo

« Отговор #329 -: Септември 29, 2009, 06:22:43 pm »
Не е рак на кръвта, нали?

Може да е свързано с отравяне на кръвта.

*

Skarlet

« Отговор #330 -: Септември 29, 2009, 06:27:58 pm »

Левкемия. Сега вече може да видите повече неща. Искаха да му трансплантират костно-мозъчни клетки,но състоянието му все не позволяваше да го изпратят в чужбина.И докато чакаха да се подобри,то умря.Мир на душата му!Беше много сладко момче на 13 години.  :'(

*

Helo

« Отговор #331 -: Септември 29, 2009, 06:29:52 pm »

Левкемия. Сега вече може да видите повече неща. Искаха да му трансплантират костно-мозъчни клетки,но състоянието му все не позволяваше да го изпратят в чужбина.И докато чакаха да се подобри,то умря.Мир на душата му!Беше много сладко момче на 13 години.  :'(

То е ясно, че Плутон в Скорпион е рак, но мислех, че това го изключваме, понеже е прекалено очевидно. Мислех, че не търсим рак, а заболяване, което има по рождение.

« Отговор #332 -: Септември 29, 2009, 06:33:49 pm »

Левкемия. Сега вече може да видите повече неща. Искаха да му трансплантират костно-мозъчни клетки,но състоянието му все не позволяваше да го изпратят в чужбина.И докато чакаха да се подобри,то умря.Мир на душата му!Беше много сладко момче на 13 години.  :'(

То е ясно, че Плутон в Скорпион е рак, но мислех, че това го изключваме, понеже е прекалено очевидно. Мислех, че не търсим рак, а заболяване, което има по рождение.

Не мисля,че само Плутон в скорпион дава рак.То цяло поколение е родено с такъв плутон.

*

Helo

« Отговор #333 -: Септември 29, 2009, 06:34:24 pm »
Не бе, Плутон e рак.

*

Skarlet

« Отговор #334 -: Септември 29, 2009, 06:41:26 pm »
Съжалявам,ако съм те объкала,но тук се качват и карти на невродени заболявания.Последната,която ти качи-също. Та,затова не съм споменала каква е. Знае се,че Луната управлява кръвта и лимфата,заедно с Нептун. Знае се,че знакът Скорпион се свързва с ракови клетки,пък и двата управителя на 6 и 12 дом са в съвпад. Слънцето е основен източник на енегия,сърцето е основен център на кръвоносната система.А Слънцето е в Лъв,в квадрат с Плутон-диспозитор на двете планети в Скорпион,не те ли навя веднага на такава мисъл?

*

Helo

« Отговор #335 -: Септември 29, 2009, 06:48:14 pm »

не те ли навя веднага на такава мисъл?

Аз веднага си помислих за рак, защото видях Плутон, но реших, че не търсим това и даже мислех специално да те питам, за да уточним, че не става въпрос за това, но после реших, че е ясно, че не е рак, защото това не е рядко заболяване и мислех, че е нещо вродено.

А в моята карта беше ясно, че не става въпрос за вродено заболяване, защото аз питах кои кости са били чупени на млади години и в деството.

*

Skarlet

« Отговор #336 -: Септември 29, 2009, 06:58:12 pm »
Нищо не е станало толкова.Важното е,че върви разговора. ;D А и картата е ценна като учебен материал. Лично за мен е рядкост толкова малко дете да се разболее от рак.

*

Helo

« Отговор #337 -: Септември 30, 2009, 10:25:31 pm »
Интересно е да се видим карти на хора, които имат СПИН.
Четох, че Прозерпина отговаря за СПИН, венерическите болести, имунни болести, болести на кръвта.

Слагам тук картата на Фреди Меркюри, който е имал тази болест и включвам Прозерпина.

Картата на американския актьор Рок Хъдсън - първата знаменитост в Америка, която официално е имала СПИН. Той умира от заболяване, свързано с тази болест, подобно на Фреди Меркюри.

« Последна редакция: Септември 30, 2009, 11:46:56 pm от Helo »

*

Nebesna

« Отговор #338 -: Септември 30, 2009, 11:40:39 pm »
Не съм сигурна за Прозерпина, но дайте да наблюдаваме и Плутон като естествен управител на 8-ми дом. Плутон управлява и БОЛЕСТИТЕ, ПРЕДАВАНИ ПО ПОЛОВ ПЪТ и ПАНДЕМИИТЕ (световните епидемии).

*

Helo

« Отговор #339 -: Октомври 01, 2009, 12:07:12 am »
Американският професор и писател на научна фантастика и научни книги от руски произход - Айзък Азимов е заразен от СПИН, докато в болницата му преливат кръв, по време на операция, свързана с байпас.

http://en.wikipedia.org/wiki/Isaac_Asimov