Здравей Гост

Вродени аномалии

• 510 Отговора
  • 77685 Прегледи
*

missKapriz

Re:Вродени аномалии
« Отговор #380 -: Октомври 18, 2009, 11:21:05 pm »
не му знам всички болести,за това посочих че е видим проблема.Може и за друго да си права,просто аз не знам.
Знам,че е изкарал хепатит-кой точно не помня,но му викаха "Болестта на мръсните ръце"

*

Helo

« Отговор #381 -: Октомври 18, 2009, 11:24:52 pm »
не му знам всички болести,за това посочих че е видим проблема.Може и за друго да си права,просто аз не знам.
Знам,че е изкарал хепатит-кой точно не помня,но му викаха "Болестта на мръсните ръце"

Слънцето му е на 10 градуса в Риби - тиф.

Кое показва хепатит?

*

Helo

« Отговор #382 -: Октомври 18, 2009, 11:32:34 pm »
Квадратурите на Луната и Меркурий, както и факта, че имаше планета в градус на самоубийството, може да направят психиката неустойчива, да даде проблеми с нервната система. Според теб има ли такива?

Юпитер и Луната могат да дадат проблеми със стомаха, а те са в опозиция.

*

Nebesna

« Отговор #383 -: Октомври 18, 2009, 11:58:03 pm »

Инфекциозен Хепатит тип "А".

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #384 -: Октомври 19, 2009, 05:14:40 am »
Да,лежала е в болницата и наистина заболяването е множествена склероза. Марая, как видя заболяването?

;D с уран на мц в точен квадрат със слънцето ми и хирон в 4-ти в точен тригон с нептуна ми. като уран е и на тригон от луната..... ;D ;D
с тези аспекти виждам много неща , колкото и нескромно да звучи.

в картата липсва земя..... и не само това разбира се. натоварения 12-ти дом носи множество здравословни проблеми , трудни за откриване. наред с това нептун е във втори дом , които е свързан с енергетиката ни. не мисля ,че аспектите му към 12-ти са за подценяване....
« Последна редакция: Октомври 19, 2009, 05:19:12 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #385 -: Октомври 19, 2009, 06:19:57 am »
за да не станат много поправки ;) , пропуснах да спомена сатурн в рак в квадрат с хирон. има и други неща ,но .....това стига надявам се ;) :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #386 -: Октомври 19, 2009, 08:40:07 am »
Тенкюююююю,Марая-)))). И аз тръгвам от идеята за кармични заболявания по 12. Въпреки,че няма видими аспекти между Сатурн,Уран,Мерк и Слънце,за да покаже тази диагноза,аз,с луна в девицата,разчепках,смятах и установих,че Сатурн прави кармични аспекти с планетите там-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #387 -: Октомври 19, 2009, 08:48:44 am »
Тенкюююююю,Марая-)))). И аз тръгвам от идеята за кармични заболявания по 12. Въпреки,че няма видими аспекти между Сатурн,Уран,Мерк и Слънце,за да покаже тази диагноза,аз,с луна в девицата,разчепках,смятах и установих,че Сатурн прави кармични аспекти с планетите там-)))

и си права , в правилна посока пътуваш! за нищо :) , винаги и с каквото мога!

*

missKapriz

« Отговор #388 -: Октомври 19, 2009, 09:53:57 am »
Цитат
Квадратурите на Луната и Меркурий, както и факта, че имаше планета в градус на самоубийството, може да направят психиката неустойчива, да даде проблеми с нервната система. Според теб има ли такива?

Мисля,че да.От дете още-прекалено е чувствителен.Сега го избива на работа-почти денонощно работи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #389 -: Октомври 19, 2009, 10:45:19 am »
мис каприз , а нещо с говора? и леко засегната психика?

*

missKapriz

« Отговор #390 -: Октомври 19, 2009, 11:04:06 am »
Марая,той заеква.Не прекалено,но явно.И както вече писах е нестабилен психически.
Кой аспект ти показа проблеми с говора?

*

Марая

• 28287
« Отговор #391 -: Октомври 19, 2009, 11:07:51 am »
Марая,той заеква.Не прекалено,но явно.И както вече писах е нестабилен психически.
Кой аспект ти показа проблеми с говора?

извини ме , не съм прочела всичко :).
мерка в 12-ти квадрат с луна.
знаците:водолей/телец

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #392 -: Октомври 20, 2009, 03:24:01 pm »
Тъй като Маря ми събра погледа ???,слагам карта на жена, която е с видим дефект.
http://i824.photobucket.com/albums/zz166/danielatodorova/veronika.gif
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #393 -: Октомври 20, 2009, 03:31:26 pm »
Тъй като Маря ми събра погледа ???,слагам карта на жена, която е с видим дефект.
http://i824.photobucket.com/albums/zz166/danielatodorova/veronika.gif

;D ;D :P , обещавам да я разчепкам по-късно.....приготвям се за пътуване..... , а и съм силно възмутена и съм в другата тема!

само да попитам , видимия дефект в следствие на катастрофа ли е?
« Последна редакция: Октомври 20, 2009, 03:49:01 pm от Марая »

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #394 -: Октомври 20, 2009, 03:51:31 pm »
Тц, нИ позна-)))Не е от катастрофа.От заболяване е.

*

Марая

• 28287
« Отговор #395 -: Октомври 20, 2009, 03:56:22 pm »
Тц, нИ позна-)))Не е от катастрофа.От заболяване е.

добре! :) ;) значи , ще се опитам да направя дисекция с няколко думи ,като характеристика на жената... , после , ако съм "уцелила" ;D ;D ;D ще кажеш дали е така.... и ,ако 80% са истина ще се ангажирам  , макар ,че и сега го виждам ,ама искам потвърждение... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #396 -: Октомври 20, 2009, 04:32:18 pm »
жената е имала властен родител и трудни отношения в семейството. голям и богат дом или духовен човек в семейството , в рода /СВЕЩЕНИК/.много проблеми в партньорските отношения , но кармата и е това- връзките с другите , да се научи да партнира.трудно я разбират , а мъжете доста я нараняват....
родителите са чувствителни , интуитивни хора , но твърде малко са се занимавали  с възпитанието й.
като цяло е мека, сантиментална ,интуитивна и чувствителна личност.непредвидима е за околните. умее да лавира и се нагажда.нервна е , неспокойна като личност.

интересува ме ,кабала ,колко от това инфо е вярно. ;) :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #397 -: Октомври 20, 2009, 05:07:55 pm »
Абе може ли и по-незнаещите ...  ;D

Щото съм решила да си човъркам здраво мозъка, че да не мисли за глупости.  :P

Сега сериозно. Незнам защо ми се върти нещо около щитовидната жлеза. Вероятно е неправилен извода ми, но все пак Луната е в Телец /гърло, врат/, има аспект с Уран /от личен опит знам, че той може да обърка нещата с хормоните, незнам дали вие имате такова впечатление/, Слънцето в Риби /емоционалните проблеми на Рибите се случва да се изразят отново в дисбаланс на ендокринната система/. В първи дом Меркурий в Овен - свързано с главата. В съвпад с Венера - за жлезите май също отговаряше.

Истината е, че все пак Кабала ни насочи директно към видим дефект. Ако не беше задала въпроса по този начин, вероятно изводите щяха да дойдат по-трудно, поне за мен. И разбира се не се знае дали те са правилни.  :)  
« Последна редакция: Октомври 21, 2009, 08:43:17 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #398 -: Октомври 20, 2009, 05:16:07 pm »
В картата има съвпад на Венера с Меркурий и Южен възел в интерсептирания Овен, а планетите, разположени в интерсептирани знаци по-трудно се проявяват. Според мен дефектът е свързан с устните, говора, всъщност какъвто и да е той, на нея й е трудно да се чувства женствена.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Helo

« Отговор #399 -: Октомври 20, 2009, 05:49:50 pm »
Управител на 6-ти Слнцето, което е в квадратура с Юпитер. Проблеми със сърцето и кръвообръщението?

Слънце на 23 градуса в Риби - проблем с гръбначния стълб.

Проблема в гръбначния стълб ли е?