Здравей Гост

Вродени аномалии

• 510 Отговора
  • 77834 Прегледи
Re:Вродени аномалии
« Отговор #420 -: Ноември 18, 2009, 10:23:53 pm »
Момчето от картата има злокачествен тумор.Който иска да се опита да разбере къде точно.

Кости или черва  ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #421 -: Ноември 18, 2009, 10:25:46 pm »
Момчето от картата има злокачествен тумор.Който иска да се опита да разбере къде точно.

На гърлото, житовидната жлеза.

Казваш, че не е на кръвта?
« Последна редакция: Ноември 18, 2009, 10:32:48 pm от . »

*

missKapriz

« Отговор #422 -: Ноември 18, 2009, 10:32:41 pm »
Щитовидната жлеза е обременена в следствие на тумора,но той е другаде

Не е на кръвта,Хело
« Последна редакция: Ноември 18, 2009, 10:39:01 pm от missKapriz »

« Отговор #423 -: Ноември 18, 2009, 10:39:15 pm »
Щитовидната жлеза е обременена в следствие на тумора,но той е другаде

Значи, както казах  :P е на костите  ;). Хормонално заболяване.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #424 -: Ноември 18, 2009, 10:43:59 pm »
Не,Аурора.Не е хормонално.Тумор е.И той затруднява отделянето на хормоните

*

Skarlet

« Отговор #425 -: Ноември 18, 2009, 10:47:06 pm »
Заради съвпада на Луната с Нептун може и да е лимфом. Заради сериозните аспекти на Меркурий в Овен със Сатурн,Уран и Нептун може и да е мозъчен.

*

missKapriz

« Отговор #426 -: Ноември 18, 2009, 11:05:50 pm »
Скарлет!!! :)
Туморът е мозъчен.Четох Назарова-има си отделни планети за тази част на мозъка.Дали може да се види в тази карта в кой точно дял на мозъка е.

*

Skarlet

« Отговор #427 -: Ноември 18, 2009, 11:10:10 pm »
Да допълня и още нещо в подкрепата на мозъчен тумор-Меркурий управлява 12 дом, а също е диспозитор на Хирон и Венера в Близнаци,която пък управлява 4 дом-домът на края. Слънцето му също е в Овен,а знакът Овен се управлява от Марс и се свързва с мозъка. Меркурий отговаря и за циркулацията на хормоните. Но може и да греша.

*

Skarlet

« Отговор #428 -: Ноември 18, 2009, 11:13:37 pm »
Скарлет!!! :)
Туморът е мозъчен.Четох Назарова-има си отделни планети за тази част на мозъка.Дали може да се види в тази карта в кой точно дял на мозъка е.

По принцип може,но иска повече мислене и анализ.А за това се иска и починал мозък,а вече е полунощ и трябваше отдавна да съм в хоризонтално положение.  :) Аз обичам нощният сън.Нищо не може да го замени.Затова ви пожелавам сладки сънища,пък утре като се поосвободя,ще помисля. Че ме чакат куп задачки утре. Т.е. днес.  ;D  :-*

« Отговор #429 -: Ноември 19, 2009, 08:59:47 am »
Разглеждах подобна карата скоро - съвпад на луна Нептун, и уран сатурн,пак раково заболяване със засегната щитовидна жлеза,само че локализацията на рака е другаде.
Ще продължа довечера,че сега ме чакат друга работа.

*

Helo

« Отговор #430 -: Ноември 21, 2009, 07:45:56 pm »
На мен ми предписаха капсулки с лавандулово масло за синузита. На упътването пише, че е за бронхити и синузит. Преди да проверя коя планета управлява лавандулата си помислих, че трябва да е Марс заради синузита или Меркурий, заради белодробните болести.
И сега проверих и видях, че Меркурий управлява лавандулата.

Вие можете ли да разкажете за някои ваши или на ваши познати болести, които се повлияват положително от растения, които са управлявани от планетата, която се свързва със съответната болест?

*

missKapriz

« Отговор #431 -: Ноември 21, 2009, 07:56:43 pm »
Цитат
Вие можете ли да разкажете за някои ваши или на ваши познати болести, които се повлияват положително от растения, които са управлявани от планетата, която се свързва със съответната болест?

А от къде информация за планетите и растенията?
Преди време направих реактивен артрит.Предписаха ми черен оман-много добре ми повлия и компреси с ябълков оцет.Хело,има ли съответствие между билката и болката ми ::)

*

Helo

« Отговор #432 -: Ноември 21, 2009, 08:06:18 pm »
Цитат

А от къде информация за планетите и растенията?
Преди време направих реактивен артрит.Предписаха ми черен оман-много добре ми повлия и компреси с ябълков оцет.Хело,има ли съответствие между билката и болката ми ::)

Ми, аз засега ги търся по Интернет. Лили каза, че в "Окултна философия" на Агрипа ги имало.

Черният оман се управлява от Сатурн, а Сатурн управлява костите - оттам и тази билка за артрит.  ;)

http://www.blogcatalog.com/blog/soul-reader/da21c267efab9bd5b41b9cbb73b69085

*

missKapriz

« Отговор #433 -: Ноември 21, 2009, 08:36:52 pm »
http://www.astrodar.net/index.php?id=22

Сега ще спрем върху конкретни примери на въздействието на планетите върху различни растения, които най-често се срещат в астроботаниката.
СЛЪНЦЕ- кедър, дъб, кестен, омела, лимон, портокал, кайсия, райската ябълка, невен, слънчоглед, лайка, маргаритка, оранжеви и жълтицветя.
ЛУНА- бели цветя и бледи по цвят, лилиум, зеле, маруля, спанак, лапат, живовляк, краставица и други.
МЕРКУРИЙ – всички виещите се растения, бобови, грахови, лиани, копър, магданоз, ориз, злакови растения, коноп, бамбук, горски цветя с дребни съцветия, тръстика, трева въобще, орехи и ядки – тук обаче има и присътствието на Сатурн. Черен чай +Нептун
ВЕНЕРА – красиви,ароматни цветя, плодови дървета със сладки плодове, ягоди, череши, ябълки, сливи, бадем, лале, люляк, земна круша +Сатурн, сладка ряпа и захарно цвекло +Сатурн. Малини, капини са +Меркурий.
МАРС- силни, устойчиви растения, често издържат почти без вода и бедна почва, имат остри връхчета или бодли. Иглолистни, кактуси, коприва Марс+Меркурий. Всички чевени плодове и цметя имат присътствие и на Марс. Домати, чушки, особено люти. Кисели плодове също имат влияние на Марс, например, лимон. Тютюн, горчица, пелин, лук, чесън, грозде има и Меркурий и Венера и Марс.
ЮПИТЕР – големи дървета, евкалипти, дъб, бук, баобаб, кокосов орех +Сатурн, дини, пъпеши +Нептун+Луна, банани, папайя, манго, жълт кантарион, тревисти растения с много големи листа. Смокини, нар +Меркурий и фурми. За Юпитер са характерни всички големи и едри зеленчуци и плодове, независимо от допълнителното влияние на някои други планети. Канела, ванилия, кафе, какао +Нептун+Сатурн. Подправките по-пронцип са Юпитер-Сатурн/защото се правят от сухи ядки,плодове и растения най-често/.
САТУРН – Освен всички дървета, ствол на храстите, вечнозелени растения, Сатурн отговаря за корнеплодове, орехи и ядки. Бор, кипарис, дъб, кимион, ким, кореандър, зелени ябълки, грозде частично, репички , картофи, тиква, билки, чубрица, тютюн, фъстъци, карфиол, кедър, палми, арония и костилките на растенията.
Като погледнем менюто на българина лесно ще усетим и в него

влиянието на Сатурна и Козирога.
УРАН – бързоприспособляващите се и мутиращи растения, могат да живеят във високопланински и трудни условия, дори върху камъните. Всички кръстоски, генноинжинерни растения, хибрити.
НЕПТУН – Върба, лотос, водни лилии, папур, водорасли, всички речни и морски растения, а също имащи наркотично, омайващо въздействие – мак, коноп, кактуси с такова въздействие. А също така ладан – не случайно в религиозните олреди и в църкви толкова се използва именно той- обреди, ритуали и служба в църквата е също под Рибите и Нептун.
ПЛУТОН – Отровни, хибридни, мутиращи растения, съчетаващи странна симбиоза, висока приспособляемост, растения, които се появяват в следствие на радиоактивно замърсяване или където има залежи на радиоактивни вещества. Орхидеи, хищни растения, отровни растения, лошо миришещи.

Адриана Вотей
« Последна редакция: Ноември 22, 2009, 10:25:38 am от missKapriz »

*

Helo

« Отговор #434 -: Ноември 22, 2009, 10:45:46 am »
Четох в Интернет, че когато се бере билка под покровителството на дадена планета и тази планета в момента на брането на билката е наранена, то билката ще причинява болестите, съответни на планетата. А когато се бере по вермето, когато планетата е силна, то билката ще лекува съответните болести.

Вие какво мисилте по въпроса? Знаем, че доста билки (не само в България) се берат на Еньовден, когато са най-силни. Ами, ако тогава някои планети са наранени...

Какво мислите?

*

Nebesna

« Отговор #435 -: Ноември 22, 2009, 10:56:40 am »
Аз мисля, че билката не може да ти причини болести, ако е предназначена да лекува точния орган или система. Но трябва да се спазват и противопоказанията, както при лекарствата...някои имат и странични ефекти.Затова трябва да се внимава, ако човекът има съпътстващи заболявания...най-честото такова е хипертонията, например.

*

Helo

« Отговор #436 -: Ноември 22, 2009, 11:07:06 am »
Аз мисля, че билката не може да ти причини болести, ако е предназначена да лекува точния орган или система. Но трябва да се спазват и противопоказанията, както при лекарствата...някои имат и странични ефекти.Затова трябва да се внимава, ако човекът има съпътстващи заболявания...най-честото такова е хипертонията, например.

Да и аз така мисля. Все пак за всяка билка си има точно определено време от годината за бране, когато тя се счита за най-силна. И ако се окаже, че планетата, която я управлява в продължение на няколко месеца, точно по време на брането ще е наранена, то билката така и ще си прецъфти и изобщо няма да може да бъде изполвана.  ::)

« Последна редакция: Ноември 22, 2009, 11:11:57 am от . »

*

Helo

« Отговор #437 -: Ноември 22, 2009, 03:13:37 pm »
Дали има някаква връзка между периода на цъфтеж на цветята или на зреене на плодовете и времето, когато Слънцето навлиза в даден знак, който е управител на това растение? Например, ако някоя билка цъфти или плод зрее през септември-октомври, когато Слънцето е навлязло в знака Везни, то тази билка да се управлява от Венера?  ::)

Или да има някаква друга взаимозависимост между живота и развититето на растенията, която да ги свързва с точно определена планета? Например времето, когато се засажда растението, т. е. тогава то се ражда... или когато започва да никне?
« Последна редакция: Ноември 22, 2009, 03:21:11 pm от . »

*

Helo

« Отговор #438 -: Декември 06, 2009, 10:39:12 am »
Това е карта на един популярен човек. Можете ли да познаете какъв нелек здравословен проблем е имал? В картата са сложени транзитите от деня, в който е получил тези проблеми.

« Последна редакция: Декември 06, 2009, 01:46:37 pm от Hi »

*

Helo

« Отговор #439 -: Декември 06, 2009, 01:47:22 pm »
Ще предположи ли някой от какво естество са здравословните проблеми на въпорсната популярна личност?