Здравей Гост

Вродени аномалии

• 510 Отговора
  • 77371 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Вродени аномалии
« Отговор #480 -: Април 03, 2010, 08:41:32 am »
Да. Ма, тя Стреличка е пуснала линка. Ето го цитата:
Цитат
Херпес зостер е остро инфекциозно заболяване, което се характеризира с болезнен и характерно разположен кожен обрив. Болестта представлява реактивация на инфекция с варицела-зостер вируса, същият който причинява и инфекциозното заболяване варицела в детска възраст.

След преболедуването от варицела вирусът варицела-зостер остава в латентно (неактивно) състояние в коренчета на периферните нерви, които инервират кожата и пренасят информация за кожната чувствителност (за топло, студено, допир, натиск, болка и т.н.). Това реактивиране на вируса се наблюдава в 1 от всеки 5 души, преболедували от варицела. Това става най-често дълги години след боледуването от варицела.

*

Helo

« Отговор #481 -: Април 06, 2010, 04:01:52 pm »
Една жена моли астролозите за помощ. Ако може да направите прогноза за здравословното и състояние.

Не си знае часа на раждане, но са и правили ретификатция и според нея съм сложила час на раждане 15 часа и мисля, че външността и го доказва.

Ето какво ми писа:

аз съм Рак, родена съм на 29.06.1959 година в град Оренбург, Русия.
Майка ми ми каза само, че съм родена след обяд, не била помнела кога точно...
Тези хора, които са ми правили хороскопи, са ми задавали въпроси кога ми се случи да се омъжа, да родя, да се разведа, кога е починала бабата ми, скоято бяхме много близки? И възосновата на тези въпроси те били определили, че съм родена в 15.00; 15.15; 15.30 Но нещата по тези определения се разминават.

Ето за какво става въпрос:

Тези хора, два човека, които са ми правили хороскопи, избрали един определен час и до сега все са ми твърдяли, че не е писано в хороскопа ми да има кардинална операция или неизлечима болест.
А преди месец и половина аз бях оперирана от рак на яйчника, махнати ми женските органи в корема.
Хващам се за теб като удавник за сламката - кажи ми, моля те, ако знам само дата на раждане и място на раждане, може ли да се каже колко години ще живея?

« Последна редакция: Април 06, 2010, 04:12:45 pm от Hi »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #482 -: Април 06, 2010, 04:39:39 pm »
а защо снимката е в тази тема? :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #483 -: Април 06, 2010, 04:46:46 pm »

Как защо? За да се свърже с картата и да се определи по снимката асцендента. Мисля, че асцендента, определен от астролозите е точен. Има излъчване точно на човек асцендент Скорпион и Нептун в съвпад с асцендента.

Марая, ти разбираш от Медицинска астрология. Можеш ли да направиш предсказание?

*

Марая

• 28287
« Отговор #484 -: Април 06, 2010, 04:51:28 pm »

Как защо? За да се свърже с картата и да се определи по снимката асцендента. Мисля, че асцендента, определен от астролозите е точен. Има излъчване точно на човек асцендент Скорпион и Нептун в съвпад с асцендента.

Марая, ти разбираш от Медицинска астрология. Можеш ли да направиш предсказание?

чета медицинска астрология ,но защо си мислиш ,че разбирам? :rolleyes:
според мен асц-то на тази жена е водолей. :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #485 -: Април 06, 2010, 05:17:04 pm »

чета медицинска астрология ,но защо си мислиш ,че разбирам? :rolleyes:
според мен асц-то на тази жена е водолей. :-\

Не е асцендент Водолей поради две причини:

Първо - ректификацията е показала час от 15 до 15:30. И тя наиситна изглежсда като асцендент Скорпион с Непутн в съвпад с асцендента.

Второ - тя е родена следобед, а за да има асценеднт Водолей трябва да е родена в 10 вечерта!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #486 -: Април 06, 2010, 05:17:46 pm »
Хващам се за теб като удавник за сламката - кажи ми, моля те, ако знам само дата на раждане и място на раждане, може ли да се каже колко години ще живея?

Колко години ще живее е Божа работа. И не мисля, че дори ако някой успее да й налучка правилно Асцендента, трябва да й съобщава това. В случая е по-важно да се вдъхне вяра и желание да изживее всеки миг от живота си пълноценно, отколкото да се правят прогнози за оставащите години живот.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #487 -: Април 06, 2010, 05:19:01 pm »

Колко години ще живее е Божа работа. И не мисля, че дори ако някой успее да й налучка правилно Асцендента, трябва да й съобщава това. В случая е по-важно да се вдъхне вяра и желание да изживее всеки миг от живота си пълноценно, отколкото да се правят прогнози за оставащите години живот.

Така е ! Но не можете ли да направите прогноза на заболяването - дали ще се оправи?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #488 -: Април 06, 2010, 05:23:48 pm »
А преди месец и половина аз бях оперирана от рак на яйчника, махнати ми женските органи в корема.

Можем да потърсим тогава кои планети и домове са били засегнати по време, когато е правена тази операция.
На прима виста не виждам кой знае какви индикации по транзити. Трябва да бъдат засегнати не само определени планети, а и домове.
Освен това нямаме информация за никакви обстоятелсва в живота й, за да се уточни ректификацията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #489 -: Април 06, 2010, 05:23:58 pm »
Хело ,арабските точки ,там провери! не ми се пипат такива неща....
а и днес малката ми дъщеря има рожден ден и ми се иска да мисля в друга посока. :blink: ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #490 -: Април 06, 2010, 05:26:09 pm »
Но не можете ли да направите прогноза на заболяването - дали ще се оправи?

Без сигурен час не може да се правят такива прогнози.
Ако са й махнали яйчниците, където е огнището, зависи дали има метастази и къде са плъзнали.
Но нито разбирам от анатомия, нито се занимавам с медицинска астрология.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #491 -: Април 06, 2010, 05:26:37 pm »

Аз съм тази жена, теоретично си права, но от друга страна погледнато - като ти кажат, че ти ще живееш толкова време щастливо, това внушение ти дава криле, ако пък ми кажат - остана ти толкова, тогава мога да подреда нещата в живота си по-така. Да отида поне за малко на гости при родителите си, при децата си, и едните и другите живеят в различни държави, на хиляди километри от мен.

Когато бях на 19 години ми бе казано, че съм щастлива жена, родена съм под щастлива планета и ще си живея 80 години. Толкова хубаво си живях с такава нагласа!  :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #492 -: Април 06, 2010, 05:30:23 pm »
Една жена моли астролозите за помощ. Ако може да направите прогноза за здравословното и състояние.

Не си знае часа на раждане, но са и правили ретификатция и според нея съм сложила час на раждане 15 часа и мисля, че външността и го доказва.

Ето какво ми писа:

аз съм Рак, родена съм на 29.06.1959 година в град Оренбург, Русия.
Майка ми ми каза само, че съм родена след обяд, не била помнела кога точно...
Тези хора, които са ми правили хороскопи, са ми задавали въпроси кога ми се случи да се омъжа, да родя, да се разведа, кога е починала бабата ми, скоято бяхме много близки? И възосновата на тези въпроси те били определили, че съм родена в 15.00; 15.15; 15.30 Но нещата по тези определения се разминават.

Ето за какво става въпрос:

Тези хора, два човека, които са ми правили хороскопи, избрали един определен час и до сега все са ми твърдяли, че не е писано в хороскопа ми да има кардинална операция или неизлечима болест.

После да не ми се сърдиш ,че те обиждам. Напълно си полудяла. Как ще правиш ректификация без минали събития само по снимка???  :o И ще правиш прогнози за здравето??? Учудвам се на лековерието на жената. Тя явно няма представа колко може да й се навреди, вместо да й се помогне.

« Отговор #493 -: Април 06, 2010, 05:34:42 pm »

Можем да потърсим тогава кои планети и домове са били засегнати по време, когато е правена тази операция.
На прима виста не виждам кой знае какви индикации по транзити. Трябва да бъдат засегнати не само определени планети, а и домове.
Освен това нямаме информация за никакви обстоятелсва в живота й, за да се уточни ректификацията.
Операцията е правена на 19.02.2010 година, за тумора за пръв път бе казано на 02.11.2009 година, а на 15.02.2010 бе подтвърдено.
Бях омъжена два пъти, за един и същият мъж. Първия път на 08.10.1982, втория път на 07.01. 1988 година. Имам едно дете, родено на 23.10.1983 година. Завърших образованието си през 1977 година. За пръв път пристигнах в България, на гости, през юни-юли 1985, започнах да живея постоянно тука през 1989 година

« Отговор #494 -: Април 06, 2010, 05:37:51 pm »

После да не ми се сърдиш ,че те обиждам. Напълно си полудяла. Как ще правиш ректификация без минали събития само по снимка???  :o И ще правиш прогнози за здравето??? Учудвам се на лековерието на жената. Тя явно няма представа колко може да й се навреди, вместо да й се помогне.

Не съм лековерна, гледам философски на нещата, събирам пъзела и анализирам нещата, до сега какво ли не обмислих, но, така се чувствам,  нещо още има за обмисляне. Та се оглеждам и обмислям не само от тази страна. Не се притеснявайте  :blink:

« Отговор #495 -: Април 06, 2010, 05:38:46 pm »

Без сигурен час не може да се правят такива прогнози.
Ако са й махнали яйчниците, където е огнището, зависи дали има метастази и къде са плъзнали.
Но нито разбирам от анатомия, нито се занимавам с медицинска астрология.

Няма метастази   :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #496 -: Април 06, 2010, 05:39:49 pm »
ако пък ми кажат - остана ти толкова, тогава мога да подреда нещата в живота си по-така. Да отида поне за малко на гости при родителите си, при децата си, и едните и другите живеят в различни държави, на хиляди километри от мен.

Можете да направите всичко това и без да Ви се казва колко Ви остава.
Понякога се сещаме, че животът ни е даден, за да се живее, едва след като сме изправени пред някаква заплаха. И започваме да съжаляваме за всичко, което не сме успяли да направим, защото през цялото време сме чакали специална "покана".
Иначе разбирам притеснението Ви. Същия кошмар изживях преди броени месеци и с моя близка, но тя нямаше злокачествено.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #497 -: Април 06, 2010, 05:43:09 pm »
Няма метастази   :blink:

Тогава всичко е наред и оттук нататък най-добрият лек за Вас ще е позитивното мислене (и по-малко страхове).
Майка ми бе подложена на същата операция, но не можа да я преживее.
При Вас щом операцията не е дала усложнения, приемете го като знак, че животът продължава...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #498 -: Април 06, 2010, 06:01:30 pm »
Правя уговорката, че и грам не разбирам от медицинска астрология.
По транзити:Марс ви е натиснал стелиума в лъв, а е управител на дома на здравето. Някъде през него период е бил  в съвпад с управителя на 8 дом(оперативна намеса)-Меркурий и в квадрат с Луната в 6 дом.
Транзитният Сатурн може да се окаже благотворник транзитирайки през везни.

Извинете ме, моля Ви, бихте ли ми го превели това на разбираем от мен език  :blink:
Благодаря!

*

Uran

• 6041
« Отговор #499 -: Април 06, 2010, 06:05:29 pm »
Правя уговорката, че и грам не разбирам от медицинска астрология.
По транзити:Марс ви е натиснал стелиума в лъв, а е управител на дома на здравето. Някъде през него период е бил  в съвпад с управителя на 8 дом(оперативна намеса)-Меркурий и в квадрат с Луната в 6 дом.
Транзитният Сатурн може да се окаже благотворник транзитирайки през везни.

Извинете ме, моля Ви, бихте ли ми го превели това на разбираем от мен език  :blink:
Благодаря!
Ще прави опозиция на Луната ви в 6дом, а по природа Сатурн за добро или лошо ограничава.