В старата си работа имах няколко неомъжени колежки и те имаха странна според мен визия за любовта. Като цяло сякаш признаваха само любота от пръв поглед. Търсеха принца, дето като го срещнат, ще им омекнат краката, на него също

и така докато смъртта ги раздели.
Не бих нарекла това любов, освен ако не е нещо кармично или отношения, създадени много отдавна. Всъщност това е според мен едно от условията за съществуване на голямата любов-давност на връзката, като това не изключва създаването на такава в настояща инкарнация.
Деми Мур и Дийпак Чопра имат една песен за любовта, в която се поставя следния въпрос "Обичаш ли себе си повече отколкото обичаш мен?". Разбирате за какво става въпрос, отношение към себе си, светоглед и други необходими неща.
Сега може и да ви разочаровам, но искам леко да сменя посоката на разговора. Както всички добре знаете, човешките взаимоотношения се променят непрекъснато, понеже ние, като участници в тях, се променяме. Всяка любов може да стане голяма (тук всеки да вложи предпочитания от него смисъл

) стига да се стараем по двойки.