Здравей Гост

Може ли човек да моделира съдбата си ?

• 96 Отговора
  • 16959 Прегледи
*

veshti4ka

Re:Може ли човек да моделира съдбата си ?
« Отговор #40 -: Август 23, 2009, 11:10:47 am »
Приравни други условия, една стара душа ще има по-голям шанс за проработка.
Аз пък се чудя що е дремала старата душа досега, та не го е проработила аспекта....

ако е стара и опитна душа, може този аспект да и е необходим за мисията с която се е преродила старата душа. не че не е проработен - просто нужният импулс в определен момент се задейства...

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #41 -: Август 23, 2009, 11:12:13 am »
Тук всъщност някой иска ли да си променя съдбата? ::)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #42 -: Август 23, 2009, 11:13:02 am »
Хората от третия свят как да " преработват " и как
да моделират съдбата си, като са се родили в най-бедните
страни и нямат елементарното за да оцеляват  :-\   ???

Тези, които са минали през лагерите на Хитлер или Сталин
как да си "преработват" планетите, като " съдбата" им е била
предизвестена  ?

Искаш да кажеш, че не са заслужили да живеят в такива условия. Да, нито едно човешко същество не заслужава подобна съдба. Ти сама каза, че всеки избира къде и кога да се роди и така предопределя съдбата си! На мен ми е малко трудно все още да проумея това. Но аз си мисля следното. Не трябва да преставаме да се уповаваме на силите по-могъщи от нас и на вселенските закони, защото НИЕ СМЕ ВРЕМЕННО НА ТОЗИ СВЯТ. Затова си мисля, че трябва да виждаме по-далеч от днешния ден, от тук и сега.

Точно това искам да кжа, че човек е част от " групата" и избора му
е ограничен от груповата карма, а за вселената да не говорим, че всички
сме едни малки " бурмички ", които си изпълняват определената задача
в големия вселенски механизъм   8)
Естествени минерали и амулети

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #43 -: Август 23, 2009, 11:13:14 am »
Ми значи ето, дойдохме и до идеята, че понякога не стига да проработиш един аспект, щото той все пак ще се задейства, ако това е необходимо за други цели.

Същото и следното - много опитности и умения ти се отнемат в даден живот, за да се научиш на нещо друго. Примерно ти си прекрасен музикант, обаче в тоя живот са те направили пълен музикален инвалид, защото трябва да се научиш да боравиш с цифрите. И затова те правят счетоводител.

*

kaily

• 5145
« Отговор #44 -: Август 23, 2009, 11:13:30 am »

АЗ!

*

Nebesna

« Отговор #45 -: Август 23, 2009, 11:14:55 am »
Приравни други условия, една стара душа ще има по-голям шанс за проработка.
Аз пък се чудя що е дремала старата душа досега, та не го е проработила аспекта....

Хи-хи! Кайли сещам се за един природен закон на диалектиката: "КОЛИЧЕСТВЕНИТЕ НАТРУПВАНИЯ ВОДЯТ ДО КАЧЕСТВЕНИ ИЗМЕНЕНИЯ"

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #46 -: Август 23, 2009, 11:16:28 am »
И защо искаш,Кайли? :)

*

veshti4ka

« Отговор #47 -: Август 23, 2009, 11:16:44 am »

естествено, че ДА  :P

имам определен напредък в един или друг аспект вече  :-[

*

Nebesna

« Отговор #48 -: Август 23, 2009, 11:21:40 am »
Аз не знам каква е съдбата ми, но имам някакви вътрешни усещания за това, кое е определено за мен и кое не съм готова. Ако животът ти удря шамар всеки път, когато се запътиш нанякъде, за да те върне в "стария път", значи или не си дорасъл за това или имаш друга мисия в този живот, която трябва да изпълниш. И когато моментните желания противоречат на основното предназначение на индивида, се получава фрустация, която е първия сигнал, че не живееш в синхрон с предназначението си.

« Отговор #49 -: Август 23, 2009, 11:23:42 am »
Веднъж някой беше казал, че ако искаш да разсмееш Бог, трябва само да си направиш план.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #50 -: Август 23, 2009, 11:25:44 am »
И защо искаш,Кайли? :)

Защото ми е интересно, загадъчно, мистично, предизвикателно...и щото искам това, което другите са постигнали за столетия, аз да постигна веднага.
И щото имам засилено сатурново присъствие, а той винаги иска нещата да стават, ама бавно и мъчително. И на млади години ми хрумна, че ако успея бавно и мъчително да направя така, че нещата да почнат да стават бързо и леко, това си струва усилието да използвам и победя Сатурн.

И щото имам скорпионско присъствие не по-слабо от сатурновото, та оттам имам способност и склонност към обновяване, регенериране и промени.

*

kaily

• 5145
« Отговор #51 -: Август 23, 2009, 11:28:24 am »
Има линейно движение във вселената, а има и дупки, парадокси, завихряния, ако успееш да се навреш в една дупка, винаги ще изскочиш на съвсем друго място.

*

Nebesna

« Отговор #52 -: Август 23, 2009, 11:30:08 am »
А аз мисля, че движението е по "спирала".

*

veshti4ka

« Отговор #53 -: Август 23, 2009, 11:38:00 am »
Кайли, имам въпрос. ти също четеш много езотерика и имаш доста твърди принципи относно нещата. та въпроса ми е:

след като имаш засилено Сатурново присъствие в хороскопа си и си скорпи - пробвала ли си да си играеш с времето? да го удължаваш или скъсяваш? и ако си пробвала - доволна ли си от резултата?

*

Nebesna

« Отговор #54 -: Август 23, 2009, 11:41:54 am »
Вещичка, я разкажи повече за тази техника? какво имаш предвид?
Живо ме интересува, понеже имам опозиция на Сатурн и Уран, а и двете планети управляват времето - Сатурн го забавя, а Уран го забързва.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #55 -: Август 23, 2009, 11:43:16 am »
Кайли,силен сатурн и силен скорпион имаш-тогава използвай тяхната сила,за да моделираш съдбата си.Интуиция,прераждане,подсказки от кармата/сатурн/.
Аз мисля,че във всеки хороскоп пише какъв път е дошла да извърви точно тази личност-каква тежест от минал живот носи,защо и как трябва да върви напред в този живот.Посочват го аспектите,ретропланетите и разположението на планетите по дом и знак.Мисля,че вслушването в себе си и медитацията носят най-ефективните отговори :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #56 -: Август 23, 2009, 11:47:02 am »
Добре, и по спирала да е, пак е линейно по спиралата. Една фуния, в която се въртиш по ръбовете в спирала линейно.
Ами ако решиш да прецапаш през фунията напреко?

НАПРЯКО

*

kaily

• 5145
« Отговор #57 -: Август 23, 2009, 11:49:46 am »
Пробвала съм какво ли не. Има една техника - Създай малко време.
Времето ме вълнува от дете.
Но с годините стигнах до извода, че не съществува. И че единственото, с което мога да си играя (поради липса на пи`ка  ;D) е собственото ми съзнание.
Играейки си с него, си играя и с времето.

*

kaily

• 5145
« Отговор #58 -: Август 23, 2009, 11:51:48 am »
И на млади години ми хрумна, че ако успея бавно и мъчително да направя така, че нещата да почнат да стават бързо и леко, това си струва усилието да използвам и победя Сатурн.

;D Това изречение ми стопли душата. Много интересна идея. Не знам защо, но се сетих за молитвата на Овена - "Господи, научи ме на търпение. Ама да стане веднага, чуваш ли!"

Ти се майтапиш, ма навремето като го казах на една приятелка и тя рече, че това само в мойта глава може да дойде. Вследствие на това цял живот си играя да разучавам късмета, щото то на практика нещата да ти вървят лесно опира до късмета като понятие и функция.

*

kaily

• 5145
« Отговор #59 -: Август 23, 2009, 11:52:57 am »
И сега като астролози ми кажете, ако успея да накарам нещата да работят за мен, а аз да се нося като листо на вятъра и да бера плодове, това промяна на съдбата ли е или е заложено в натала?  ;)