Здравей Гост

Казуси

• 209 Отговора
  • 33975 Прегледи
*

Skarlet

Re:Казуси
« Отговор #40 -: Септември 14, 2009, 10:30:36 pm »
Забравих да допълня нещо съществено-Венера е в заточение по знак,Марс-по знак и дом,а Юпитер само по дом. Това никак не е малко.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #41 -: Септември 15, 2009, 07:10:34 am »
Този човек си има предпоставките за инциденти-съвпад на Марс и Уран,които са и в опозиция с Луната/диспозитор на на Марс-а/. Кола /влак/ ли го е блъснало или се е сбил с някого,да е имало удар по главата???? Марс и Уран са във въздушен знак,което може да създаде инциденти и по въздух, ПТП, пожари......но вече съм уморена и трудно мисля.Венера е диспозитор на Марс и Уран и е в 3 дом в съвпад със Слънцето и Юпитер.Марс и Венера са във взаимна рецепция,а и Венера управлява 3 дом-кратките пътувания и транспортните средства.Но пък Уран управлява и 7 дом-другите,партньора,а Марс съуправлява 4 дом.Само не ми казвай,че партньора/та е направила нещо. Утре ще продължа с разсъжденията.

Наистина в натала има предпоставки за инциденти. На въпросната дата човека е бил сам и по невнимание си e   предизвикал инцидент с опасност за живота. Само чудо го е спасило.
P.s  Една бележка- не е свързана със злоупотреба с алкохол или нещо подобно. Просто преумора и оттам- грешна преценка. Забележи и почти Марсов възврат..
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Skarlet

« Отговор #42 -: Септември 15, 2009, 07:37:49 am »
"Чудото" идва от тригона на тр. Сатурн към натален и от секстила на Уран към нат. Сатурн /упр. на 6 дом-дом на здравето/. Не мога да се сетя какъв точно инцидент е имало.Не съм ясновидка. Нищо друго,от това което съм изброила,не ми идва наум.  :-\

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #43 -: Септември 15, 2009, 02:22:30 pm »
Инцидентът е падане от външна стълба от 6 метра височина. Резултатът е счупване на бедрена кост, операция на крака и поставяне на пирон в костта. Няма никакви други поражения. Човекът живее просто втори живот.Но така или иначе  не видях никъде в картата оперативна намеса.

« Отговор #44 -: Септември 15, 2009, 06:25:15 pm »
Но така или иначе  не видях никъде в картата оперативна намеса.

Аз помислих, че става въпрос за траспортна злополука, защото транзитен Юпитер прави квадрат на нат Марс и Уран.

Дирекционно МС има много точен квадрат с Плутон, който управлява 4-ти.
« Последна редакция: Септември 15, 2009, 08:55:32 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #45 -: Септември 15, 2009, 06:49:04 pm »
Сега като каза какво се е случило,се узяпах в 4 дом. Там е Меркурий в Скорпион,който е диспозитор на Плутон и са във взаимна рецепция. Плутон управлява и 4 дом. А Меркурий е съвпад с Нептун - управител на 8 дом. А Нептун е в Стрелед,който се свързва с тазобедрените кости. Съвпадът на Марс с Уран също дава инфо за операции. Но нямам време за сериозно и задълбочено изследване. И картата като не е качена,все прищраквам за да видя нещо и така се пропуска. Влизаме набързо, а тази карта си искаше повече анализ. Благодаря за този казус.  :)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #46 -: Септември 15, 2009, 08:35:58 pm »
И аз благодаря за коментара! :) :) :)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #47 -: Септември 19, 2009, 06:22:00 pm »

брат ми има насрочени дата и час за операция на мускулни връзки на коляното на десния крак, (скъсани кръстни връзки), операцията е насрочена за 26.09.2009 г. 9.30 сутринта в София...ето и картата му, въпроса е: добър ли е часа и датата и успешна ли ще бъде операцията?? може ли така по картата да се каже, или трябва данните, за да се видят транзитите, сега като се замислих..ако някой прояви интерес, ще му ги дам :)

Защо не пусна въпроса по-рано, когато може би е имал възможност
за избор на дата ?  
Сега едва ли може да промени датата, тъй като Луната попада в Козирог  :-[
26.09. е Събота - ден на Сатурн... ако може поне да опита,
да я отложи за Вторник - винаги може да се измисли уважителна причина
( ще е по-добре )
« Последна редакция: Септември 19, 2009, 06:40:40 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

« Отговор #48 -: Септември 19, 2009, 08:53:18 pm »
ТЪРСИМ СЪБИТИЕ

Мъж, роден на 25.9.1951 г 14,43 ч в Оукланд, Калифориния.

Какво събитие се е случило в началото на януари 1977 ?

Ще дам отговора най-късно до утре към 22 ч. Междинни подсказки няма да давам.

*

missKapriz

« Отговор #49 -: Септември 20, 2009, 10:30:18 am »
Да не е арестуван в чужда държава?Или е претърпял инцидент,който го е вкарал в болница?9 дом е силно акцентиран в солара му за 76/77 година,а и по натал Слънцето му е там.освен ако не е станал някакъв духовник...и да се е помонашил :'(пропуснала съм  политик!
« Последна редакция: Септември 20, 2009, 01:06:47 pm от missKapriz »

*

Dino

• 10
« Отговор #50 -: Септември 20, 2009, 11:08:03 am »
Интересна тема сте подхванали  :)
Възможно ли е да е сключил брак?  ???
Второто ми предположение е, че може би се е преместил да живее другаде, което да е последвало много успехи..
« Последна редакция: Септември 20, 2009, 12:48:21 pm от Dino »
Слънце - Стрелец
Луна - Овен
Марс - Козирог
Асц. - Везни

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #51 -: Септември 20, 2009, 12:44:18 pm »
ТЪРСИМ СЪБИТИЕ

Мъж, роден на 25.9.1951 г 14,43 ч в Оукланд, Калифориния.

Какво събитие се е случило в началото на януари 1977 ?

Ще дам отговора най-късно до утре към 22 ч. Междинни подсказки няма да давам.

Това личност на държавен пост ли е бил (в управлението) ? Или просто някакъв водач,директор,нещо такова.Това е което казва натала на 1 поглед.

В транзитите и в една дирекция има много потенциал да преживее инцидент,насилие към него,скандал или смърт .

От друга страна в прогресиите има възможности за брак/развод,но не мисля че надделяват влиянията които са повече за по-горните възможни събития.По-скоро прогр Луна на ДСЦ  може да даде голяма публичност на това което е изживял или то да е причинено от съзнателно от други хора,вероятно негови врагове (съперници и врагове му излизат много в транзитите).

Ако съм познал,ще кажа кои аспекти ме наведоха на тези мисли  ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #52 -: Септември 20, 2009, 01:04:25 pm »
Tr. Сатурн в края на 7 дом- в радикса Уран близо до кусписа на 7дом. Прогресивна Луна в съвпад с десц.- ако се е занимавал с определен вид съдружия или е бил женен (макар, че ми се вижда млад)- промяна в статуса му.
За промяна в статуса говори и тр. Уран в 10 дом, тр СЛВ в съвпад с МЦ, тр Марс в съвпад с асц в секстил с тр Уран (като двете планети управляват в радикса 2, 3 10 и 11 дом.
Да не се е захванал с политика?
По отношение на партньорства и брак по натал си има заложена известна непостоянност- Луна в 7дом, която се явява и У7, както и Уран в 7ом, който У2 ценностната с-ма и пари.
Или е печелил чрез брак Луна тригон Юпитер или чрез брак е влязал в политика или организация някаква- Юпитер е У11 и У12.
« Последна редакция: Септември 20, 2009, 06:51:47 pm от Uran »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #53 -: Септември 20, 2009, 04:26:55 pm »
Лелеее...като му погледнах мидпоинтите на този - ми то
нещо  ужас бре  :-X
По натал има съвпад на Марс/ Плутон в 8-дом, което
си е доста опасничко, т. е. има заложена оперативна намеса
( дано не е нещо по-страшно )
Сигурно има голяма промяна, но не ми се вижда да е положителна,
засяга АСЦ ( физическото тяло ) и по натал има силно ранен АСЦ
от Сатурн, Уран и Юпитер....

P.S. опсс....намерих го...голямо изкушение си е гугъла  ;D
няма смисъл да се пускат известни личности, защото много
лесно се намират - пуснете нещо от личните си бази  ;)
« Последна редакция: Септември 20, 2009, 05:22:39 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Nebesna

« Отговор #54 -: Септември 20, 2009, 05:24:42 pm »
Най- добре е да се слагат картите с транзитите, без личните данни.

« Отговор #55 -: Септември 20, 2009, 05:43:51 pm »
Пуснала съм личните данни, за да съм максимално коректа към тези, които искат да се занимават с астрология в този сайт. Аз без такива не мога да работя.

« Отговор #56 -: Септември 20, 2009, 05:57:24 pm »
P.S. опсс....намерих го...голямо изкушение си е гугъла  ;D
няма смисъл да се пускат известни личности, защото много
лесно се намират - пуснете нещо от личните си бази  ;)

А ми, ето сега можеш да направивиш нещо интересно. Едва ли до довечера някой ще се захване да нищи нещо по картата.

Без да казваш какво е събитието, изложи астрологичните предпоставки за това. Това също си е работа  ;)

Хайде, запретвайте ръкави! Венера влезна в Дева  :P

*

missKapriz

« Отговор #57 -: Септември 20, 2009, 06:07:30 pm »
Цитат
Без да казваш какво е събитието, изложи астрологичните предпоставки за това. Това също си е работа  Намигване

Това ще е супер!То не че мога по данните да го намеря в гугъл де :-\Я и това ми обяснете :)

« Отговор #58 -: Септември 20, 2009, 06:13:30 pm »
Цитат
Без да казваш какво е събитието, изложи астрологичните предпоставки за това. Това също си е работа  Намигване

Това ще е супер!То не че мога по данните да го намеря в гугъл де :-\Я и това ми обяснете :)

Ако искаш мога да ти изпратя отговора на лични.  :P

*

missKapriz

« Отговор #59 -: Септември 20, 2009, 06:18:57 pm »
Нееее,само аспектите които го подсказват :)Искам малко да се поупражнявам.А за гугъл където искаш ми пиши,може и на лични,може и тук