Моето кратко тълкуване на Слънце в домовете
Слънце в 1-ви дом - Нападателно игрив човек
Аз съм аз, защото водя битки в живота си, защото мога да се налагам, защото обичам да правя това, което искам. Ако нямам с кой да воювам, тогава воювам със себе си!
Слънце във 2-ри дом - Сладкия "финансист"
Аз съм аз, защото мога да си позволя да се наслаждавам на живота, моето самочувствие може да се изчисли лесно чрез големината на банковата ми сметка и притежанията ми, и който инвестира в мен, ще се увери, че си струва. Освен това, не всеки може да си позволи да ме има!
Слънце в 3-ти дом - Приказливият човек
Аз съм аз, защото мога да водя разговори, защото съм един комуникационен център огласяващ моите преживявания и слушам само тогава, когато се говори за мен, или се вслушвам в хора, от които мога да получа повече знания!
Слънце в 4-ти дом - Семейният човек
Аз съм аз, защото водя семеен живот и се чувствам най-добре в къщи, както и защото мога сам да се грижа за себе си и съм креативният шеф в семейството!
Слънце в 5-ти дом - Игривият творец
Аз съм аз, защото с удоволствие водя творчески живот, защото съм игрив и мога сам да се забавлявам, защото съм креативен и естествено мога да си позволя да бъда в центъра на вниманието!
Слънце в 6-ти дом - Служителят
Аз съм аз, защото работя, защото съм креативен и полезен в служенето и организирането на ежедневието. Когато нямам работа, работя над себе си!
Слънце в 7-ми дом - Контактният човек
Аз съм аз, защото водя партньорски живот, защото съм за хубавата страна на живота, защото се стремя да имам партньор, който ме обича страстно и дели хубавата си страна с мен, и защото, когато съм до моя партньор наистина разцъфтявам и намирам себе си!
Слънце в 8-ми дом - Човекът-феникс
Аз съм аз, защото понякога мога да се правя на безжизнен, защото чрез натиск и страдания намирам себе си, осъществявам своите планове и вървя своя път, защото мога да възкръсвам като феникс от пепелта!
Слънце в 9-ти дом - Мъдрият пътешественик
Аз съм аз, защото водя самоощастливяващ живот, особено чрез храненето, защото пътувам с удоволствие, защото знам повече от другите и защото разширявам постоянно хоризонта си и се обогатявам чрез знания. Аз знам най-добре как може да се подобри света, вярвай ми!
Слънце в 10-ти дом - Кариеристът
Аз съм аз, защото развивам професионална дейност, защото се стремя към признание в обществото, защото живея за моето призвание и моите цели, защото сам си поставям правила в работата и в съвместното съжителство!
Слънце в 11-ти дом - Неконвенционалният "извънземен"
Аз съм аз, защото водя неконвенционален живот, защото се опитвам да летя нависоко с моите начинания, защото съм изобретателен и готов да поемам рискове за нови начинания, и защото чисто и просто цъкам различно от другите!
Слънце в 12-ти дом - Спасител и мечтател
Аз съм аз, защото водя живот на заден план, защото ми доставя удоволствие да спасявам хора, защото тайно мога да се съмнявам намирайки себе си, и защото знам как мога да спасявам в съвместната работа и в съвместното ежедневие, а също и как да се спасявам от тях!