Здравей Гост

Слънце в домовете - кой какъв живот води

• 6 Отговора
  • 3835 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Моето кратко тълкуване на Слънце в домовете

Слънце в 1-ви дом - Нападателно игрив човек
Аз съм аз, защото водя битки в живота си, защото мога да се налагам, защото обичам да правя това, което искам. Ако нямам с кой да воювам, тогава воювам със себе си!

Слънце във 2-ри дом - Сладкия "финансист"
Аз съм аз, защото мога да си позволя да се наслаждавам на живота, моето самочувствие може да се изчисли лесно чрез големината на банковата ми сметка и притежанията ми, и който инвестира в мен, ще се увери, че си струва. Освен това, не всеки може да си позволи да ме има!

Слънце в 3-ти дом - Приказливият човек
Аз съм аз, защото мога да водя разговори, защото съм един комуникационен център огласяващ моите преживявания и слушам само тогава, когато се говори за мен, или се вслушвам в хора, от които мога да получа повече знания!

Слънце в 4-ти дом - Семейният човек
Аз съм аз, защото водя семеен живот и се чувствам най-добре в къщи, както и защото мога сам да се грижа за себе си и съм креативният шеф в семейството!

Слънце в 5-ти дом - Игривият творец
Аз съм аз, защото с удоволствие водя творчески живот, защото съм игрив и мога сам да се забавлявам, защото съм креативен и естествено мога да си позволя да бъда в центъра на вниманието!

Слънце в 6-ти дом - Служителят
Аз съм аз, защото работя, защото съм креативен и полезен в служенето и организирането на ежедневието. Когато нямам работа, работя над себе си!

Слънце в 7-ми дом - Контактният човек
Аз съм аз, защото водя партньорски живот, защото съм за хубавата страна на живота, защото се стремя да имам партньор, който ме обича страстно и дели хубавата си страна с мен, и защото, когато съм до моя партньор наистина разцъфтявам и намирам себе си!

Слънце в 8-ми дом - Човекът-феникс
Аз съм аз, защото понякога мога да се правя на безжизнен, защото чрез натиск и страдания намирам себе си, осъществявам своите планове и вървя своя път, защото мога да възкръсвам като феникс от пепелта!

Слънце в 9-ти дом - Мъдрият пътешественик
Аз съм аз, защото водя самоощастливяващ живот, особено чрез храненето, защото пътувам с удоволствие, защото знам повече от другите и защото разширявам постоянно хоризонта си и се обогатявам чрез знания. Аз знам най-добре как може да се подобри света, вярвай ми!

Слънце в 10-ти дом - Кариеристът
Аз съм аз, защото развивам професионална дейност, защото се стремя към признание в обществото, защото живея за моето призвание и моите цели, защото сам си поставям правила в работата и в съвместното съжителство!

Слънце в 11-ти дом - Неконвенционалният "извънземен"
Аз съм аз, защото водя неконвенционален живот, защото се опитвам да летя нависоко с моите начинания, защото съм изобретателен и готов да поемам рискове за нови начинания, и защото чисто и просто цъкам различно от другите!

Слънце в 12-ти дом - Спасител и мечтател
Аз съм аз, защото водя живот на заден план, защото ми доставя удоволствие да спасявам хора, защото тайно мога да се съмнявам намирайки себе си, и защото знам как мога да спасявам в съвместната работа и в съвместното ежедневие, а също и как да се спасявам от тях!
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Слънце в домовете - кой какъв живот води
« Отговор #1 -: Август 25, 2009, 10:30:38 pm »
 ;D слънце в първи дом в стрелец!
за мен е важна целта ,блясъка и красотата.дори и да искам да остана незабелязана ,аз винаги блестя,винаги съм в челните редици. :) слънцето е и мъжа ,който търся.той следва да бъде блестящ с брилянтен ум и бърза мисъл.да бъде с приятна външност.да може да остава впечатление у хората.
мога много да ти пиша ,но сега бързам ;D,имам среща с едно гадже цели 15год.по-млад от мен.нали трябва да блестя ,та дори и за миг!

хубава тема. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Август 26, 2009, 09:12:41 am »
Слънце в 7-ми дом - Контактният човек
Аз съм аз, защото водя партньорски живот, защото съм за хубавата страна на живота, защото се стремя да имам партньор, който ме обича страстно и дели хубавата си страна с мен, и защото, когато съм до моя партньор наистина разцъфтявам и намирам себе си!

Аз съм аз, защото понякога мога да се правя на безжизнен, защото чрез натиск и страдания намирам себе си, осъществявам своите планове и вървя своя път, защото мога да възкръсвам като феникс от пепелта!

Би трябвало да ми отговаря Слънце в 7-ми дом, но уви, няма го партньора в моя живот. Младостта ми мина в самотно лутане...и преди да разцъфна вече ще съм увяхнала.... :'(. Но понеже е в края на 7-ми дом, повече ми отговаря Слънце в 8-ми дом....оттук се замислям и за точния час на раждане....

*

missKapriz

« Отговор #3 -: Август 26, 2009, 09:50:31 am »
Цитат
Слънце в 11-ти дом - Неконвенционалният "извънземен"
Аз съм аз, защото водя неконвенционален живот, защото се опитвам да летя нависоко с моите начинания, защото съм изобретателен и готов да поемам рискове за нови начинания, и защото чисто и просто цъкам различно от другите!

Общо взето -да,макар и малко силно казано!Плюс това ,че съм предана като куче на приятелите,докато и те са ми верни де ;)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #4 -: Август 26, 2009, 09:56:16 am »
Моето кратко тълкуване на Слънце в домовете

Слънце в 1-ви дом - Нападателно игрив човек
Аз съм аз, защото водя битки в живота си, защото мога да се налагам, защото обичам да правя това, което искам. Ако нямам с кой да воювам, тогава воювам със себе си!

Със Слънце в 1 ви дом-аз, аз и пак аз!!!  Винаги в живота съм се налагала само и единствено с лични качества- никога с протекции. Не може да останем незабелязани. ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

hermes

• 6
  • ЛюбовтаПроявена чрезСаможертва в името наСвободата
« Отговор #5 -: Август 27, 2009, 02:01:41 am »
Цитат
Слънце в 5-ти дом - Игривият творец
Аз съм аз, защото с удоволствие водя творчески живот, защото съм игрив и мога сам да се забавлявам, защото съм креативен и естествено мога да си позволя да бъда в центъра на вниманието!

При мен Слънцето макар в Дева, 4 градус, е в Пети дом. Куспида на 5-дом е Лъв, така че управителя на 5-дом е Слънцето намиращо се в 5-дом. Обичам да се забавлявам да творя чак се самозабравям, понякога. Но скромната ми Дева компенсира понякога това и стъпвам на Земята със Асцендент Телец, и земният Сатурн на асцендента. Понякога хазарт по Интернета (отказах го вече) :)

*

Helo

« Отговор #6 -: Август 27, 2009, 10:04:49 am »
Цитат

Хмммм Може и така да е. Аз определено мога да възкръсвам от пепелта и доста често се порменям тотално така, че дори да изненадвам другите. Обаче така, както изоставям всичко старо, така честичко изоставям завинаги и хората, с които съм имала контакт и започвам всичко наистина наново.

Ама то станаха вече няколко неща в хороскопа ми, които намекват за възръсване от пепелта - Слънцето, Плутон на асцендента, май имаше и още нещо.